Iedzīvotāji pieprasa Ikšķiles domes priekšsēdētāja atkāpšanos! (54)

2020. gada 16. jūnijā, 15:38

Ikšķiles novada domes deputāti Edgars Logins un Kaspars Upaciers (APVIENĪBA IEDZĪVOTĀJI) pieprasa Ikšķiles domes priekšsēdētāja Induļa Trapiņa (Latvijas Zaļā partija) pilsonisko un politisko atbildību - atkāpšanos no ieņemamā amata un publisku atvainošanos novada iedzīvotājiem par bezatbildīgu rīcību Administratīvi teritoriālās reformas (ATR) kontekstā.

E.Helmanis un viņa vietnieks lūdz par 20% samazināt atalgojumu (23)

2020. gada 21. aprīlī, 07:47

Ogres novada pašvaldības domes ārkārtas sēdē 20. aprīlī deputāti pieņēma lēmumu samazināt domes priekšsēdētāja un viņa vietnieka mēnešalgas ārkārtējās situācijas laikā, šos budžeta līdzekļus novirzot pašvaldības pasākumiem ar Covid-19 izplatību saistītā valsts apdraudējuma un tā seku novēršanai un pārvarēšanai.

Ogres novada deputāti vienprātīgi atbalsta likumprojektu par administratīvi teritoriālo reformu (9)

2020. gada 12. janvārī, 20:44

Ogres novada pašvaldības domes aizvadītā gada decembra sēdē deputāti tika aicināti izteikt savu viedokli par likumprojektu "Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likums".

KNAB atbrīvojis aizturēto Ogres novada mēru E.Helmani (35)

2019. gada 21. augustā, 20:02

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) vakarpusē ir atbrīvojis šorīt aizturēto Ogres novada domes priekšsēdētāju Egilu Helmani, aģentūru LETA informēja Helmaņa aizstāvis Saulvedis Vārpiņš.

KNAB aizturējis Ogres novada domes priekšsēdētāju Egilu Helmani (68)

2019. gada 21. augustā, 10:48

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) šorīt aizturējis Ogres novada domes priekšsēdētāju Egilu Helmani (VL-TB/LNNK), liecina aģentūra LETA rīcībā esošā informācija.



 

Ogrenet