Atgriezties pie raksta

No Madlienas pagasta pārvaldes vadītāja amata atbrīvo O.Atslēdziņu

14. augustā Ogres novada pašvaldība saņēma Madlienas pagasta pārvaldes vadītāja Ojāra Atslēdziņa iesniegumu ar lūgumu pārcelt viņu vakantajā Madlienas komunālo pakalpojumu iestādes “ABZA” vadītāja amatā, norādot, ka uz laiku, kamēr tiek apstiprināts jauns pārvaldes vadītājs, viņš piekrīt pildīt pagasta pārvaldes vadītāja pienākumus.


 

O.Atslēdziņa iesniegums tika izskatīts Ogres novada domes sēdē 15. augustā. Izskatot O.Atslēdziņa iesniegumu, Ogres novada dome pieņēma lēmumu atbrīvot O.Atslēdziņu no Ogres novada pašvaldības Madlienas pagasta pārvaldes vadītāja amata ar 2019. gada 15. augustu un ar 2019. gada 16. augustu iecelt viņu Ogres novada pašvaldības Madlienas komunālo pakalpojumu iestādes „ABZA” vadītāja amatā, nosakot mēnešalgu 1287 euro mēnesī.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/politika/44422

2019. gada 15. augustā, 18:15, Politika
Ogrenet

Jaunākie komentāri

oi oi oi • 2020. gada 20. augustā, 00:10
Šodien visu skaisto ekskursiju mūsu grupai sabojāja Madliena, tādu sūdu smirdoņu nekur citur braucot pa Ogres novadu nesajutām. Citi pagasti skaisti sakopti un sakārtoti. Vai tiešām Madlienā jāskalo sūdi gar skolu plūstošajā upē un tālāk Abzē, Mazajā Juglā un Juglas ezerā? Kas par to atbild? Vai Madlieniešiem ir pašiem patīkami, vai visam Ogres novadam?
es apsveru iespēju • 2019. gada 20. augustā, 19:01
iepazīties ar kādu sievieti, bet tomēr mīļās dāmas lūdzu ņemt vērā man nav naudas, tikai maza studentu kopmītne un neliela duškabīne un malkas šķūnis pagaidām salasu žagarus netālājā mežiņā, par laimi ir zīme privātīpašums, ja gribat naudīgu vīru sev tad ejiet pie mežaveča, es ir tikai parasts students, sasoditi patīk mācities un gudri strādāt, lai kolēģiem no krievu laikiem nav jāsaka, a prāta ta nav
ganu aits • 2019. gada 20. augustā, 11:58
krustojot letas maukas ar visadiem degeneratiem, iznakums nekad nav paredzams.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet