Atgriezties pie raksta

« Ogres novada deputāti vienprātīgi atbalsta likumprojektu par administratīvi teritoriālo reformu

2020. gada 12. janvārī, 20:44, Politika
Ogrenet

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

Ciemupietis - > Ogresgalam • 2020. gada 15. janvārī, 09:31
Tad jau negodos E.Bartkeviča kungam, jo viņa laikā ceļš bija tieši tāds pats. Braucot pie ģimenes ārsta likās, zobi izbirs. Un tad jau ne tikai bijušajam mēram kauns un negods, bet arī pagstvecim, ja nespēja šo jautājumu gadiem sakārtot. Helmanis un jaunā pagasta vadītāja vismaz, šo jautājumu atrisināja.
Ciems • 2020. gada 15. janvārī, 09:27
Ogresgals ir īpaša vieta, kur ir viena iedzīvotāju grupa, kuri bļauj, cik viss ir slikti. Ogresgalā nevienam nav noslēpums, Dainīte gribēja būt pagasta vecene, bet netika ne deputātos, ne par pagasta veceni, tagad kūda savus apkārtējos, lai tik ķērc. Nevajag te par 2018. gada zāli baurot, citus gadus ir bijis trakāk. Ja jau tev tik ļoti tas satrauca, tad jau kā Ogresgala patriots/e varēji piedāvāt palīdzēt un 1x nopļaut kādu pleķīti.
Ogresgals • 2020. gada 14. janvārī, 17:24
Ceļš uz Ogresgalu nav Helmaņa nopelns, ja ir tad kauns un negods, ka tik ilgi to nesakārtoja. Toties nepļautā zāle 2018.gadā Ogresgalā gan ir Helmaņa nopelns. Hipodroma sakārtošana - nez vai tā ir Ogresgala iedzīvotājiem, varbūt tomēr laivotājiem Ja tik vien ir pa šiem gadiem izdarīts, tad nekas liels tas nav. Ja mēs nebūtu pievienoti Ogrei, noteikti varētu izdarīt vairāk un labāk
ansis • 2020. gada 14. janvārī, 16:53
Helmanis sakārtoja ceļu uz Ogresgalu .Noasfaltēja ceļu uz maskavas šoseju. Hipadromu labiekārtoja. Pārmaiņas ir pozitīvas.
pele • 2020. gada 14. janvārī, 16:44
Ogresgals jau pievienots Ogrei pasen, ko ogresgalieši ir ieguvuši, to, ka Helmis amatā salicis savus cilvēkus. Kāda ražošana , a bet nekāda..... cilvēku pieaugums nu nē taču, tas viss uz dārzkopības sabiedrību rēķina, jo no pilsētas cilvēki pārceļas dzīvot uz savām dārza mājām, jo Helmis nodokļus tur palielināja divtik. Pagastā strādā vienas vecas sagrabējušas pensionāres ar paresnām pēcpusēm- nu neko nav spējīgas izdarīt, izņemot padzert kafiju, trauki jāmazgā apkopējai. Ar katru gadu paliek sliktāk, ziemā ceļus netīra, ap pagasta rinķī apbraukā un tas ir viss. Ciemupe vispār neeksistē. Čiščakova pilnīga nulle , tikai vingro, bet alga 2000 euro mēnesī.... tādu reformu mums nevajag. Jautājums domes deputātiem, vai pagastos bija aptaujas par reformu, vai bijāt tikties ar iedzīvotājiem, lai pārrunātu šos jautājumus, nu taču nē,,,,,
Minivat • 2020. gada 13. janvārī, 15:59
Šai pasulē nav nekā jauna un kurš imperators negrib palielināt savu impēriju. Problēma tikai, ka novadi negrib labprātīgi pievienoties un pareizi dara. Kamēr nebūs likumdošanas, ka es savā Lielvārdē varu ievēlēt pilsētas peiekšsēdētāju, bet to iecels kautkāds Helmanisn vai cits ''vadonis'' es nekad neatbalstīšu to stulbo reformu. Vai tad madlieniešiem prasijas, kurš būs pagasta pārvaldnieks. Kautkādi Ogres kungi iecēla un punkts. Man nav nekas ne pret Helmaņa kungu, vai jauno Madlienas pārvaldnieku, bet viss tas atgādina krievulaikus, kad Ogre iecēla partijas sekretāru vai kolhoza priekšsēdētāju. Vietējā pārvaldē ir jāsēž vietējam cilvēkam, kuru pazīs iedzīvotāji. Savukārt no katra pagasta ir jābūt vismaz vienam vietējo ievēlētam deputātam Ogres novadā, vai kā nu viņu pa jaunam sauks.Citādāk Mazozoli var balsot kaut par vienu savējo, bet pāris Ogres deviņstāvenēs idzīvotāju vairāk un viņi ievēlēs savējo. Vēl pareizi būtu, ka deputāti strādātu cilvēku labā bez atalgojuma. Tas tiešāmām būtu ietaupījums.
to kopumā • 2020. gada 13. janvārī, 13:13
A ko darīt ?? Ikšķiles darboņi : Trapeklis ar Batņu ,kā arī ķeguma mafija =jaunais un vecais džaga ,arī Lielvārdes Balodis –lidotājs uz Ogri vilksies , jo viņiem barotava ir vajadzīga viņi citādi iztiku nopelnīt nemāk , Būs vien Helmim ar viņiem jāņemas. Es ar negribu tos pretīgos purnus -mēslus Ogrē skatīt ,bet savādāk nesanāks .
kopumā • 2020. gada 13. janvārī, 11:36
Es arī kopumā atbalstu reformu, tikai ļoti negribas, ka uz Ogri atkal vilksies visi šitie varoņi no mazajiem blakus novadiem, kurus pievienos Ogrei. Tās sejas jau ir apnikušas un nav vēlmes redzēt Ogres tuvumā.
laps • 2020. gada 13. janvārī, 00:34
Edīte Strazdiņa (Latvijas Zaļā partija), paužot atbalstu administratīvi teritoriālajai reformai, uzskata, ka tā ļaus ietaupīt līdzekļus mazajām pašvaldībām deputātu... uzturēšanai.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet