Atgriezties pie raksta

Novadi izvēlas: Ogres novads Video

Tuvojoties pašvaldību vēlēšanām, kas notiks 3.jūnijā, ir izveidots priekšvēlēšanu diskusiju raidījums "Novadi izvēlas". Ģimenes TV studijā valsts svētku nedēļā viesojās Ogres novada politisko partiju un apvienību pirmie numuri.

Diskusijā iesaistījās Egils Helmanis no Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "LATVIJAS ZEMNIEKU SAVIENĪBA", Rolands Millers no politiskās partijas "KPV LV", Edvīns Bartkevičs no politiskās partijas "OGRES NOVADAM", Ilga Vecziediņa no apvienības IEDZĪVOTĀJI, Raimonds Pabrieža seniors no Kristīgi demokrātiskās savienības, Andris Ronis no Latvijas Reģionu Apvienības un Artūrs Mangulis no Latvijas Zaļās partijas.


Topošie pašvaldību deputātu kandidāti izklāstīja savu redzējumu par novada attīstību nākamajos četros gados, kā arī atbildēja gan uz raidījuma vadītājas, gan politisko oponentu jautājumiem.


Nezināmu iemeslu dēļ diskusiju raidījumā nepiedalījās neviens pārstāvis no sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" un partijas "VIENOTĪBA".


Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/politika/38636

2017. gada 9. maijā, 16:29, Politika
Ogrenet

Jaunākie komentāri

bertina • 2018. gada 20. janvārī, 10:02
Ludzu, sazinieties ar mums, lai iegutu plašaku informaciju, izmantojot musu e-pasta Adresi: servicepeakgroup@hotmail.com , par visam jusu vajadzibam aizdevumu un finansešanas sakot no 5000 € ir 150.000000 eiro
Biznesa vai personīgā aizdevuma piedāvājums. • 2017. gada 12. jūlijā, 17:21
Laba diena, Es esmu kungs. Justinas Viljamss no ALASKA PĀRTRAUKUMA APMAKSĀŠANAS INTL. Atrodas Texas, ASV. Mēs esam Private Money Aizdevēji, kas vēlas sazināties ar personām un uzņēmumiem, kuriem nepieciešama finansiāla palīdzība. E-pasts: unique2aal@gmail.com Minimālais finansējums: € 10,000.00 Maksimālais finansējums: 500 000 000,00 eiro Mēs piedāvājam tādas neskaitāmas funkcijas kā: Ātrie apstiprinājumi Elastīga atmaksa līdz 180 mēnešiem Ļoti konkurētspējīga procentu likme Nesarežģīti aizdevuma dokumenti Pārredzamība bez slēptiem maksājumiem Un jūs varat aizņemties līdz EUR 500 000 000,00 Atmaksa sākas 3 mēnešus pēc aizdevuma izmaksāšanas Elastīgas drošības iespējas Mēs piedāvājam arī biznesa uzsākšanas aizdevumus, konsolidācijas aizdevumus, individuālos aizdevumus, hipotekāros kredītus, uzņēmumu aizdevumus, projektu finansēšanu. Visi ar procentu likmi 3,2% gadā, 100% finansējums ar maksimālo 15 gadu aizdevuma termiņu. Ja jums ir mazāk nekā ideāls kredīts vai kredīts bez kredītkartes un vēlaties izvairīties no liela procentu likmju kredītu izsniegšanas, ALASKA MORTAGE LENDING INTL ir lieliska izvēle. Mēs varam nodrošināt ātru naudas aizdevumu. Mēs piedāvājam globālu finanšu drošības risinājumu. Jūtieties brīvi rakstīt atpakaļ, lai iegūtu vairāk informācijas par šo piedāvājumu. Sveicieni, ALASKA MORTAGE LENDING INTL. Amerikas Savienotās Valstis E-pasts: unique2aal@gmail.com      Kungs Justin Williams Way N. 2710, Building N.1212, Qurum 29, PO Box 213 Muscat PC: - 100   P saglabājiet koku. Lūdzu, neizdrukājiet šo e-pastu, ja vien jums patiešām nepieciełams Tava sirdsapziņa
sapratu • 2017. gada 27. maijā, 20:38
ka balsot var par Helmani! Ronis pat runāt nemāk, no kurienes tāds?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet