Atgriezties pie raksta

Sīviņš kļūst par domes priekšsēdētāja vietnieku [09:19]

Šorīt Ogres novada pašvaldības domes ārkārtas sēdē notiek domes priekšsēdētāja vietnieka vēlēšanas.

Kā vienīgais kandidāts izvirzīts deputāts Gints Sīviņš no Ogres novada pašvaldības vēlēšanās uzvarējušā Nacionālās apvienības "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un Latvijas Zemnieku savienības apvienotā saraksta.


"Gintam Sīviņam ir liela pieredze un zināšanas par juridiskiem jautājumiem. Viņš ir daudz paveicis arī uzņēmējdarbībā. Uzskatu, ka viņam ir pieredze, kas noteikti noderētu darbam pašvaldībā," izvirzot sava vietnieka kandidatūru, sacīja domes priekšsēdētājs E.Helmanis.


Jāpiebilst, ka citi kandidāti izvirzīti netika.


Apkopojot balsošanas rezultātus, par Sīviņu nobalsoja visi 16 klātesošie deputāti. Sēdē nepiedalījās deputāts Jānis Latišs.


"Paldies Ogres novada un pilsētas iedzīvotājiem par izrādīto uzticību darboties! Paldies kolēģiem par izrādīto uzticību, ievēlot šajā amatā! Esmu apņēmības pilns darboties Ogres novada labā. Paldies!" pēc ziedu saņemšanas atzina G.Sīviņš.


Atgādinām, ka piektdien notikušajā domes ārkārtas sēdē deputāti atbalstīja reorganizāciju domes vadībā, proti, likvidējot divu vietnieku amatus, atstājot tikai vienu. Līdz ar to lielāka atbildība tikšot prasīta no domes komiteju vadītājiem.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/politika/39010

2017. gada 19. jūnijā, 09:09, Politika
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Lunis • 2017. gada 20. jūnijā, 17:24
Šodien, 11:13 : Ķegumā Zemniekam vietnieks arī jurists , Imants Smirnovs bijušais ilggadīgais LTV jurists :)
Lunis • 2017. gada 20. jūnijā, 17:22
Būs labais štie čaļi stingri turēs grožus.
? • 2017. gada 20. jūnijā, 11:13
Ķegumā?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet