Atgriezties pie raksta

« KNAB aizturējis Ogres novada domes priekšsēdētāju Egilu Helmani

2019. gada 21. augustā, 10:48, Politika
LETA

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

Z.Maija • 2019. gada 22. augustā, 17:37
Egil mes par tevi ,turies,lai labs prats Ogreniesiem!
Šalle • 2019. gada 22. augustā, 12:35
Helmanis ir līdz šim labākais pilsētas mērs kopš neatkarības atjaunošanas. Lai arī kārtības ieviešanai tiek izmantotas parastas bailes (līdzīgi kā V-pilī), rezultātu tas dod. Kārtība pilsētā ir. Nav ideāli, bet ir. Turklāt nemaz tik daudz pie rokām nepielīp. Helmanis ir savējais. Es viņam sava dzīvokļa atslēgu neuzticētu, bet tadi tiek padarīti un tas ir acīmredzami.
vecis • 2019. gada 21. augustā, 20:18
KNAB atbrīvojis Helmani ! Viņš jau sodu izcietis
kopumā • 2019. gada 21. augustā, 20:18
to rējējkuču te nav nemaz tik daudz, žvankst lielākoties vieni un tie paši ānusi.
ha-ha • 2019. gada 21. augustā, 20:14
pilsētas svētkos vajag sēru karogu izkārt, nacionālās sēras
Džoto di Bondone • 2019. gada 21. augustā, 19:57
Tik daudz E.Helmaņa nīdēju šeit salasījies, tas ir kas prātam neaptverams..! Laikam jau ne no liela prāta nesaprot, ko paši gvelž..Pareizi jau saka, ka jo vairāk tu dari, jo vairāk tevi aprunās, šajā gadījumā- pilsētas labā. Helmani, turies, kā jau teicu- domājošā un redzošā ogrēniešu daļa ir ar tevi!!!!
ziediņi ir kad • 2019. gada 21. augustā, 19:44
vīrietis smēķē, kārtīgas puķes ir kad sieviete smēķē un vēl čurā biksēs
>nu ko • 2019. gada 21. augustā, 19:35
līdz šim Helmanis visus no trases noņēma !!! Un nevar uzskatīt, ka šāda naudas izsaimniekošana ir pieļaujama un attaisnojama, kaut vai paša Helmaņa izdarīta! Kur tiesiskums? Kāpēc tāda domāšana? Izdarīja likuma pārkāpumu, lai atbild! Un tā ir mūsu nodokļu nauda, kuru varēja lietderīgi izmantot kaut vai sociālajiem pabalstiem! Kā vienmēr komentētājs Andris raksts - iekšpagalmu remontus ar līdzmaksājumu atbalstīt! Domāju, ka tie ir tikai ziediņi, lielās lietas dzirdēsim pēc tam
nu ko • 2019. gada 21. augustā, 18:50
nu ko?! ziņās saka, ka kaut kas sajucis ar ASV izdotu slimības lapu, pārklājoties laika ziņā ar LV izdotu slimības lapu. Helmanim bijis insults. Tad laikam insulta laikā vajadzēja skaidri saprast, ko dakteri raksta, vai tik pareizo datumu ieraksta... la, la la. Ziniet ko, vai tur pārklājas vai nepārklājas: jautājums tik par to: ar ko nodarbojas KNAB? Un vai pēc visiem šiem dīvainajiem arestiem (arī Broka) ir jautājums, kurš to uguni pūš!? Tātad jāsatracina tauta (nekritiskie domātāji) lai noņemtu oponentu?!, nevēlamo, kurš traucē kārtot savas rebes? Ja cilvēks ir "ar mugurkaulu", un neļauj darboņiem šeftēt, tad mēs novāksim no ceļa mūsu labākos, talantīgākos un dosim varu šeftmaņiem!? Tauta apdomājies! Tāpēc jau LV neveicas, dēļ mūsu nacionālās rakstura iezīmes! Un vai kādreiz būs likums, kurš beigās izmeklē, kurš tad šos arestus organizējis, lai mēs zinātu arī viņu vārdus. Kaut kā tie paliek ēnā!
xxx • 2019. gada 21. augustā, 18:45
Rokas nost no Helmaņa !
vēstures skolotājam ir taisnība • 2019. gada 21. augustā, 18:34
mūsu sabiedrība ir slima, nevis salsīs trīs tukšās alus pudeles 3 kilogramus ar skārda bundžām nopirks striķi, plēvi un superlīmi, lai iztaisītu bērniem pūķišu festivālu pļavā pie daugavas, kur atrodas csdd ogrē, bet gan uzliks zīmi privātīpašums, lai cilvēki, kas dzīvo krasnojarskā izlasa kautkādu uzrakstu rivatrirašu, čo savsem zdureļi markus riva že latiš a on čo tam rašu hočet.
xa xa • 2019. gada 21. augustā, 18:06
reketierim sen bij laiks aiz restēm! varbūt šoreiz izdosies!
man patīk sieviešu loģika • 2019. gada 21. augustā, 18:02
pienāk kaimiņiene, prasa vot kur tu strādā, es saku celtniecība gabaldarbi, tad sāk stāstīt, vot man igors tur vot taisa tos tu ai vot zabila ka aņi tam nazivajutsa, polķeņiku dienā saņem, bet vot kur tu strādā, es atbildu celtniecība gabaldarbi, celtniecība gabaldarbi, pēctam kaiņiene nonāk pie secinājuma, vot ņegģe ņerabotaeš. tad laikam tādeļ to strīķešanu gribēja pārtraukt knabā, vot kur tu ņem naudu? esmu deputāts. vot mans šoferis vadā mani ar mašīnu aizved uz darbu atved mājās es viņam maksā, bet kur tu strādā, esmu deputāts, ā značit korumpants. un visu šo juceklīgo stāstu un apgalvojumu būtība un saturs šinī konetārā ir līdzīgs čurāšānai pēc peldēšanās upē.
Rakstīja • 2019. gada 21. augustā, 17:46
Par tiem, par kuriem savulaik kāds/tāds Treimaņa k-gs rakstīja, visa Ogre atceras. Un rakstīja ne jau bez pamata.
Skaidrs • 2019. gada 21. augustā, 17:42
Protams, ka jārēķinās - Bijušie, augstajā kalnā sēdošie, neskatoties uz savām inteliģences pakāpēm, visu laiku trin duncīšus un zobentiņus. Kuram tad tas nav skaidrs? Visu laiku visi to zin.
Visi saprot • 2019. gada 21. augustā, 17:34
Nejēdzīgi tas, ka lai novērstu uzmanību no Rīgas pašvaldības ārprāta izkrāptajiem līdzekļiem, tagad jāpārsviežas uz kādu citu pašvaldību!!!
zika • 2019. gada 21. augustā, 17:29
Kā var slimības lapa būt viltota? Pats uzzīmēja?
NESAPROTU • 2019. gada 21. augustā, 17:27
kāpēc jāvilto slimības lapa cilvēkam, kas patiesi irbijis ļoti slims?????
viedoklis • 2019. gada 21. augustā, 17:25
TO ka Helmanis simts procentiem labak neka Bartins tas zina visa Ogre un tas nedod dzivot Bartinam mierigi ,laikam to sudzibu KNABA Bartins uzrakstijis.
Dr. Platais • 2019. gada 21. augustā, 17:06
Neviens nezina, kurš Ogres dakteris tiks iesēdināts par šo noziegumu?
«« Iepriekšējā lapa — pavisam 4 lapas — Nākamā lapa »»

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet