Atgriezties pie raksta

Liela interese par Suntažu un Ogresgala pagastu pārvalžu vadītāju amatu

Ir noslēgusies pieteikšanās uz vakantajiem Suntažu un Ogresgala pagastu pārvalžu vadītāju amatiem, informē Ogres novada pašvaldība.


 

Uz Ogresgala pagasta pārvades vadītāja amatu pieteicies 21 pretendents (viens iesniegums saņemts pēc noteiktā termiņa), savukārt uz Suntažu pagasta pārvaldes vadītāja amatu pretendē 16 cilvēki. Vairāki pretendenti savos pieteikumos norādījuši, ka viņi varētu vadīt vai nu viena, vai otra pagasta pārvaldi.


Šobrīd pašvaldības Centrālās administrācijas Personālvadības nodaļā visi pieteikumi tiek izskatīti, pārbaudot pretendentu atbilstību konkursā noteiktajiem kritērijiem.


Nākamajā pretendentu atlases kārtā tiks rīkotas darba intervijas, kurās Ogres novada pašvaldības amatpersonu un speciālistu kandidātu vērtēšanas konkursa komisija, uzklausot pretendentus, izvēlēsies vienu kandidātu katra pagasta pārvaldes vadītāja amatam. 


Galīgo lēmumu par pagastu pārvalžu vadītāju iecelšanu amatā pieņems novada pašvaldības dome.


Jau vēstīts, ka Suntažu pagasta pārvaldes līdzšinējais vadītājs Andris Ronis pēc paša vēlēšanās atstāja šo posteni, bet Ogresgala pagasta līdzšinējais vadītājs Jānis Latišs izvēlējās saglabāt pašvaldības domes deputāta mandātu, atstājot iepriekš ieņemto amatu.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/politika/39330

2017. gada 2. augustā, 10:40, Politika
www.ogresnovads.lv

Jaunākie komentāri

>>Murai • 2020. gada 10. janvārī, 09:58
grābeklis aizgrābs un nogrābs, un sagrābs visu ko pa ceļam vien var
kas par murgiem • 2020. gada 10. janvārī, 09:31
Uz Ogresgala pagasta pārvaldnieka amatu neviens negribēja pieteikties, tai Čistjakovu vienkārši iecēla un viss, pat netika izskatītas citas kandidatūras
Howard • 2018. gada 16. maijā, 10:33
Vai jums ir nepieciešams biznesa vai personīgais aizdevums? jā; Sazinieties ar mums tagad pa e-pastu: jerryloans2@gmail.com

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet