Atgriezties pie raksta

Ogresgala pagasta pārvaldes vadītājas amatam virza Ilzi Čiščakovu

Ogres novada pašvaldības domes Finanšu komitejas 10.augusta sēdes darba kārtībā bija iekļauts jautājums par Ilzes Čiščakovas iecelšanu Ogres novada pašvaldības Ogresgala pagasta pārvaldes vadītājas amatā.

Personālvadības nodaļas vadītāja Antra Pūga atgādināja, ka šī gada 14. jūlijā Ogres novada pašvaldība izludināja pieteikšanos uz vakanto Ogresgala pagasta pārvaldes vadītāja amatu. Pieteikumus pretendenti varēja iesniegts līdz 28. jūlijam. Pašvaldībā saņemti 20 pretendentu pieteikumi. Izvērtējot pieteikumus, uz pārrunām uzaicināti četri pretendenti. Noklausoties pretendentu sniegto informāciju, Ogres novada pašvaldības Amatpersonu un speciālistu kandidātu vērtēšanas konkursa komisija nolēma šim amatam virzīt Ilzi Čiščakovu. Uz Finanšu komitejas sēdi tika sagatavots lēmumprojekts, kas paredz iecelt I.Čiščakovu Ogres novada pašvaldības Ogresgala pagasta pārvaldes vadītājas amatā un noslēgt ar viņu darba līgumu uz nenoteiktu laiku, nosakot pārbaudes laiku trīs mēneši un mēnešalgu 1182 eiro apmērā.


Deputāts Dainis Širovs pauda viedokli, ka līdz šim I.Čiščakova ļoti veiksmīgi darbojusies, vadot Ogres novada pašvaldības aģentūras "Ogres Namsaimnieks" struktūrvienības "Neptūns" sabiedrības veselības veicināšanas komandu "OVeselība", un vaicāja, kas turpmāk vadīs šo komandu. Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Egils Helmanis norādīja, ka I.Čiščakova plāno apvienot šos abus darba pienākumus, un aicināja kolēģus balsot par I.Čiščakovu: “Līdz šim daudzas lietas Ogresgala pagastā nav risinātas, pagasts palicis novārtā. Ir vajadzīgs cilvēks ar enerģiju, kas sāks darboties ar jaunu sparu. Čiščakovas kundze pati dzīvo Ogresgalā un rūpēsies par vietu, kur dzīvo,” piebilda E.Helmanis.


Savā pieteikumā I.Čiščakova norāda, ka “tā ir lieliska iespēja strādāt Ogres novada pašvaldībā, kurā pēdējā laikā strauji attīstās un realizē progresīvas pārmaiņas gan infrastruktūras sakārtošanā un uzlabošanā, gan iedzīvotāju labklājības nodrošināšanā. Veiksmīgi un atbildīgi darbs tiek organizēts ne tikai Ogres pilsētā, bet arī novada pagastos. Esmu Ogresgala pagasta iedzīvotāja un zinu pagasta iedzīvotāju ikdienu un vajadzības. Ogresgala pagasta pārvaldes vadītāja darbs man būtu pozitīvs izaicinājums, lai attīstītos un pilnveidotos, kā arī uzskatu, ka manas zināšanas un prasmes palīdzētu pagasta izaugsmē.” 


I.Čiščakovas pirmā darba pieredze saistīta ar pedagoģisko darbu (Rīgas Doma kora skola), strādājusi LR Kultūras ministrijas E.Melngaiļa Tautas mākslas centrā par Metodiskās darba daļas galveno speciālisti. Darba pieredze gūta Valsts AS “Latvijas dzelzceļš” un SIA “Lattelekom” Mācību centrā. Strādājusi SIA “Spring Valley”, Organizāciju attīstības centrā un 2005. gada oktobrī uzņēmusies Ogres novada pašvaldības aģentūras “Ogres Namsaimnieks” veselības veicināšanas nodaļas vadītājas amata pienākumus. 


Augstāko izglītību I.Čiščakova ieguvusi Rīgas pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā (bakalaura grāds pedagoģijā, 1996), RPIVA skolvadības fakultātē (maģistrantūras programma, 1998), LU Ekonomikas un vadības fakultātē (sociālo zinātņu maģistra grāds, 2002). No 2004. līdz 2009. gadam studējusi Morento Institution Latvia.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/politika/39397

2017. gada 10. augustā, 20:50, Politika
www.ogresnovads.lv

Jaunākie komentāri

blanchar910 • 2019. gada 13. martā, 14:25
Cilvēki, kuriem ir finansiāls trūkums, ģimenes ar zemiem ienākumiem, nestabilās situācijās vai nabadzība, var piekļūt mūsu kredītiem, kas paredzēti: privātpersonām, ierēdņiem, studentiem un kredītiem bezdarbniekiem no 3000 € līdz 5 000 000 € Lai iegūtu plašāku informāciju vai abonementus, lūdzu, nosūtiet mums kredīta pieprasījumu uz mūsu šādu e-pasta adresi: E-pasts: groupefinance910@gmail.com Tīmekļa vietne: http: //financier-goupe.over-blog.com
blanchar910 • 2019. gada 13. martā, 14:25
Cilvēki, kuriem ir finansiāls trūkums, ģimenes ar zemiem ienākumiem, nestabilās situācijās vai nabadzība, var piekļūt mūsu kredītiem, kas paredzēti: privātpersonām, ierēdņiem, studentiem un kredītiem bezdarbniekiem no 3000 € līdz 5 000 000 € Lai iegūtu plašāku informāciju vai abonementus, lūdzu, nosūtiet mums kredīta pieprasījumu uz mūsu šādu e-pasta adresi: E-pasts: groupefinance910@gmail.com Tīmekļa vietne: http: //financier-goupe.over-blog.com
smiekli nenāk • 2019. gada 1. februārī, 11:43
dāma, kas zin Ogri, Ogresgalu, bet ne visu pagastu, pārvaldībā esošais ciemats: Ciemupe tāpat kā Pļavnieka k-gam atrādes vieta! Aizstāvei komentāros >>Ilzei << tik enerģiska, izdarīga, ka neseko līdzi komentāriem aatiecībā uz pārvaldījumā esošām juridiskām personām - atšķirībā no Širova k-ga attiec. uz viņa pārvaldāmo, atbildībā esošo objektu: slimnīcu) un nepārzin apsaimniekotājus. Vai ir bijis un ir visā pagastā tikai viens Mālkalne --> Ogres Namsaimnieks / Ogres Komunikācijas? Valsts/ pašvaldības iestādes amatpersonām parasti ir brīva un bezmaksas pieeja LR UR datu bāzei, t.sk., org-ju datiem, skenētajiem dokumentiem, gadu pārskatiem (kaut ar nullītēm pilniem) ar amatpersonu bilances gada darbības novērtējumiem. Atslēgas vārds # (BO) DzĪKS " Ciemupe 4" (dibin. 1999). Lursoft datu bāzē aktīvs šobaltdien! Ar atzīmi: saimnieciskā darbība pārtraukta ; 1 amatpersona*, mūžigā, ko karināt pie staba un juridiskā adrese * privātīpašums, kas pakļauts sabiedrības interesēm, valsts instanču korespondencei, sankcijām. Nekad dzīvē nebalsot par NA! Tik nacionāli, ka valsts iedzīvotājus gatavi iznīcināt. Viņu lozungs – maksājiet, maksājiet pēc formulām, ko mēs esam pasludinājuši par pareizām esam: 1=2; 2=3; līdz 1 = (ir vienāds) 10. Prasības tiem, kas nevar vairs pavilkt vezumu vai pārtraukuši savas saimnieciskās darbības: likvidējieties, pasludiniet maksātnespēju paši ar 100% dalībnieku piekrišanu un par saviem līdzekļiem; izmaksās neaizmirstiet iekļaut administratoru izdevumus (1/10 no dzīvokļa vērtības)! “Starojošs” prieks dzīvot Latvijā!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet