Atgriezties pie raksta

E.Helmanis aicina medijus parakstīt vienošanos Foto

Šodien Ogres novada Kultūras centrā sasauktajā preses konferencē Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Egils Helmanis aicināja vietējo mediju pārstāvjus parakstīt vienošanos par ētisko un tiesisko normu ievērošanu plašsaziņas līdzekļu darbā.

Vienošanās, galvenokārt, saistīta ar priekšvēlēšanu laiku. Proti, E.Helmanis aicināja mediju vadību, redaktorus un žurnālistus šajā politiski saspringtajā un nozīmīgajā periodā neiesaistīt esošo amatpersonu un citu vēlēšanu kandidātu ģimenes un bērnus.


"Amatpersona ir publiska persona. Mēs varam kritizēt viņu darbības, varam kritizēt lēmumus, ko pieņem amatpersona. Un tas arī ir pareizi. Tas uzlabos tikai kopējo rezultātu, kādā amatpersona pieņem lēmumus," preses konferencie uzsākot, sacīja Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks.


Vēl 2015.gada augustā vienā no Ogres portāliem tika publicēta informācija un fotogrāfijas par E.Helmaņa dēla dzimšanas dienas svinībām. Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks vērsās tiesā par ģimenes nomelnošanu. Tiesa nolēma, ka portālam ir jāatsauc informācija un jāveic atvainošanās, kas arī šā gada 24.aprīlī izdarīts.


Pēc šīs nomelnojošās un jau atsauktās informācijas E.Helmanis nolēma sasaukt vienkopus vietējo mediju pārstāvjus, lai vienotos, ka tamlīdzīgi gadījumi neatkārtosies. "Kritizējiet amatpersonas, kritizējiet deputātus, kritizējiet deputātu kandidātus, bet neaiztieciet viņu ģimenes. Tā ir tā robeža, kuru nevajadzētu pārkāpt. Tas ir zemisks solis. [..] Šāda vienošanās varētu Ogres novada "politisko virtuvi" padarīt tīrāku."


Atgādinām, ka 2017.gada pašvaldību vēlēšanas notiks 3.jūnijā.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/politika/38517

2017. gada 25. aprīlī, 12:43, Politika
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Biznesa vai personīgā aizdevuma piedāvājums. • 2017. gada 12. jūlijā, 17:21
Laba diena, Es esmu kungs. Justinas Viljamss no ALASKA PĀRTRAUKUMA APMAKSĀŠANAS INTL. Atrodas Texas, ASV. Mēs esam Private Money Aizdevēji, kas vēlas sazināties ar personām un uzņēmumiem, kuriem nepieciešama finansiāla palīdzība. E-pasts: unique2aal@gmail.com Minimālais finansējums: € 10,000.00 Maksimālais finansējums: 500 000 000,00 eiro Mēs piedāvājam tādas neskaitāmas funkcijas kā: Ātrie apstiprinājumi Elastīga atmaksa līdz 180 mēnešiem Ļoti konkurētspējīga procentu likme Nesarežģīti aizdevuma dokumenti Pārredzamība bez slēptiem maksājumiem Un jūs varat aizņemties līdz EUR 500 000 000,00 Atmaksa sākas 3 mēnešus pēc aizdevuma izmaksāšanas Elastīgas drošības iespējas Mēs piedāvājam arī biznesa uzsākšanas aizdevumus, konsolidācijas aizdevumus, individuālos aizdevumus, hipotekāros kredītus, uzņēmumu aizdevumus, projektu finansēšanu. Visi ar procentu likmi 3,2% gadā, 100% finansējums ar maksimālo 15 gadu aizdevuma termiņu. Ja jums ir mazāk nekā ideāls kredīts vai kredīts bez kredītkartes un vēlaties izvairīties no liela procentu likmju kredītu izsniegšanas, ALASKA MORTAGE LENDING INTL ir lieliska izvēle. Mēs varam nodrošināt ātru naudas aizdevumu. Mēs piedāvājam globālu finanšu drošības risinājumu. Jūtieties brīvi rakstīt atpakaļ, lai iegūtu vairāk informācijas par šo piedāvājumu. Sveicieni, ALASKA MORTAGE LENDING INTL. Amerikas Savienotās Valstis E-pasts: unique2aal@gmail.com      Kungs Justin Williams Way N. 2710, Building N.1212, Qurum 29, PO Box 213 Muscat PC: - 100   P saglabājiet koku. Lūdzu, neizdrukājiet šo e-pastu, ja vien jums patiešām nepieciełams Tava sirdsapziņa
Ha-Ha-Ha • 2017. gada 25. maijā, 17:55
Ko tur klaigāt, piedrazo tikai pastkastes un kāds vēl atļaujās uzspļaut, tavam lielajam, skaistajam plakātam. Kā to var nesaprast, es ieraudzīšu izlīmētu ģīmi un tūlīt skriešu par to balsot? Varbūt lauku tantukiem, pašās nomalēs vajadzētu, bet nu lielākās novada pilsētās un ciemos, katrs zina par ko viņš izvēlēsies nobalsot. Nu vieglāk ir ar degradētām personām un čigāniem, tiem lieks eiro noderēs, lai salasa autobusu un uz Ogri, tas laikam iznāks lētāk, nekā, ka tevi no pastkastes pa tiešo ielidina miskastē.
Josifs • 2017. gada 25. maijā, 17:41
Nav nekas traks mediji, lai raksta ko grib, tos jau tā pat lielāko tiesu nelasa, laukos iekar sirsniņmājiņās. Galvenais ir, lai godīgi saskaitītu balsis pēc vēlēšanām, pati esmu redzējusi, ka pēc labdaru vēlmes ieliktās skaitītājas, var ievilkt gan plusiņu, gan ja komanda ir dota ievilkt mīnusiņu. Balsis skaitīt nav nemaz tik viegli, tur nu gan vajadzētu no malas jaunus cilvēkus, kuriem redze ir skaidra un acis nešilierējās, kā tas bija Bartkeviča laikā un kuri nav pietuvināti ne Helmanim,ne Bartkevičam, ne Milleram. Vēl labāk, lai "pērk balsis", restes garantētas.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet