Atgriezties pie raksta

Ogres novada pašvaldības domes vēlēšanām iesniegti astoņi saraksti

2017.gada 3.jūnijā Latvijā notiks republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanas. Ogres novada pašvaldības domē jāievēlē 17 deputāti.

Deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana pašvaldību vēlēšanām beigsies šodien, 24.aprīlī plkst.18.


Līdz 23.aprīļa vakaram Ogres novada vēlēšanu komisija ir pieņēmusi un reģistrējusi 8 kandidātu sarakstus. Pēdējā iesniegšanas dienā novada vēlēšanu komisija, iespējams, pieņems vēl vienu sarakstu.


24.aprīlī plkst.18, beidzoties sarakstu pieņemšanai, notiks Ogres novada vēlēšanu komisijas sēde, kurā tiks izlozēta secība, kādā sakārtojamas kandidātu sarakstu vēlēšanu zīmes izsniegšanai vēlētājiem vēlēšanu iecirkņos.


Kandidātu sarakstu pārstāvji lozi vilks tādā secībā, kādā reģistrēti iesniegtie kandidātu saraksti.


Plašāka informācija par vēlēšanām un iesniegtajiem sarakstiem atrodama www.cvk.lv.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/politika/38502

2017. gada 24. aprīlī, 08:46, Politika
www.ogresnovads.lv

Jaunākie komentāri

vēl lielāks prieks • 2017. gada 29. aprīlī, 17:17
par zaļo visvarenību!!! Rīt varbūt samainīs arī pesonālijas, ne tikai amatus.....Kā lai uzticas vēlēšanu rezultātu patiesumam???
neirologs ha...ha • 2017. gada 28. aprīlī, 12:05
Pūķe, jau Rīgā ieraususies par neirologu,it kā rīdziniekiem savu muļķu trūktu. Ir sapratusi, ka domi viņai neredzēt, kā savas ausis...Paldies dievam, ja tiešām sapratusi?????
Ieteikums no sirds • 2017. gada 28. aprīlī, 12:01
Katram ir jādara tas, kas tam pie sirds, nu kā var viens mūziķis būt par pašvaldības vadītāju. Dod dievs cilvēkiem tādu prātu, lai Manguli un Tamani aizvirzītu tur, kur tiem vieta. Uz tiem krēsliem, kurus tie sev rezervējuši, kaut Tamanei, tik negodīgam cilvēkam arī skolas direktores krēsls ir par augstu. Kā var strādājot par skolas direktori, nopelnīt sev džipu, meitai arī kaut kādu vāģi. No domes ārrrā.....

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet