Atgriezties pie raksta

Aicina atsaukties Ķeguma novada uzņēmējus

Ņemot vērā, ka ārkārtējā situācijā valstī ir pagarināta un ir ierobežotas iespējas mūsu vietējiem tirgotājiem pārdot savu produkciju, Ķeguma novada pašvaldība aicina atsaukties:

- vietējos mājražotājus un jebkurus citus amata meistarus,


- uzņēmējus, kuri piedāvā ēdienus līdzņemšanai,


- uzņēmējus, kuri piedāvā citas atpūtas iespējas un pakalpojumus, ko ikviens var izmantot ārkārtējās situācijas laikā, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus.


Anketas mērķis ir atbalstīt vietējos uzņēmējus, mājražotājus, iegūt un izplatīt informāciju par vietējo produkciju un pakalpojumu veidiem. Aizpildot anketu, Jūs dodat atļauju publiskot visus datus, kas tiek norādīti anketā. Anketas pieteikumus var iesūtīt līdz ārkārtējās situācijas beigām. Dati tiks atjaunoti katru nedēļu.


Anketa uzņēmējiem, amata meistariem un mājražotājiem šeit:

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kegums/49121

2021. gada 17. februārī, 10:32, Ķeguma novada jaunumi
kegumanovads.lv

Jaunākie komentāri

ladavrkk • 2021. gada 20. februārī, 11:43
Сeкс знакoмствa. Cнять любую дeвкy и тpaxнyть теперь проще простого - без дeнeг и oтношeний, эти дeвyшки пpoсто любят сeкc и дaют вcегда, пoпробyй бecплатнo ----- http://srt.vg/sesix
>Rembo • 2021. gada 19. februārī, 19:01
Tā nu vis nav, kā tu domā. Ķegumā ir tādi "uzņēmēji" kā Džaga un Vepris, izzog mežus, shēmo, kā piesavināties naudu no pašvaldības utt. Tikai ar algu un nodokļu maksāšanu gan viņiem neveicas, nekādi nevar samaksāt strādniekiem nopelnīto nedz valstij nodokļus.
Rembo • 2021. gada 17. februārī, 17:58
Vai tad Ķegumā arī ir uzņēmēji? Tas tak tipiskais guļamrajons. Laikam paši arī nezin nevienu, ja jau aicina atsaukties. Ķeguma dome jau lielākais darba devējs novadā, dod darbu tiem, kurus citur neņem, tā teikt pilda sociālo lomu.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet