Atgriezties pie raksta

Ogrē par sievietes aplaupīšanu aiztur jauniešus ar narkotikām

Ogrē aizdomās par sievietes aplaupīšanu policija aizturējusi vairākus jauniešus ar narkotikām, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Ogres iecirkņa policisti pirmdienas rītām saņēma informāciju par tikko notikušu laupīšanu Ogrē, Skolas ielā. Likumsargi noskaidrojuši, ka trīs jaunieši, pielietojot fizisko spēku, nogāzuši zemē cietušo sievieti, nolaupījuši somiņu un aizbēguši no notikuma vietas.


Policisti noskaidroja aizdomās turamo personu aprakstu un nekavējoties sāka viņu meklēšanu. Jau pēc pāris stundām likumsargi aizturēja divus no trim jauniešiem. Pie 2003. un 1997.gadā dzimušajiem jauniešiem atrastas narkotiskās vielas - "MDMA" tabletes, kā arī sievietei nolaupītais telefons, kredītkarte un nauda. Tāpat likumsargiem ir zināma arī trešā jaunieša personība.


Patlaban pret jauniešiem sākts kriminālprocess par laupīšanu grupā. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/policija/49118

2021. gada 9. februārī, 21:45, Policija, VUGD, slimnīca
Leta

Jaunākie komentāri

Psiholog, • 2021. gada 11. februārī, 14:56
Tad sanāk, ka šamējie bija sanarkojušies?
incineratory kursi • 2021. gada 11. februārī, 10:22
ja uz robežas ir tikai vīrieši un sievietes, kurš būs pirmais, viens ir akadēmiskajā vidē strādāt pie metodēm cilvēku prezentēšanai, otrs ir iet ciemos ar kājām pie prāta nabagiem no garā more akadēmijas un flinstonu limonādēm, jo ja sāk runāt par dienas tāmi pēc izsaukuma, tad tevi sāk negribēt pat ņemt palīgā saprast, kas tie splaiši tādi iraid ar vai koa
Andris psihologam • 2021. gada 11. februārī, 08:04
Ja jau tik vecs esi, ka zini Staļina atšautos ierēdņus, tad it kā prātiņam vajadzētu būt nobriedušam, lai saprastu, kas notiek pasaulē. Un neredzēt, kas notiek un ticēt visādiem Navaļnijjem, Tihonovksām un neredzēt, kas aiz viņiem stāv.. Pie tam - pēc tā, kas notika amerikas vēlēšanās, kādas vispār rietumiem tiesības tagad 100 gadus kaut iepīkstēties par kaut kādu "taisnīgumu un demokrātiju" :D :D Amerikā tak faktiski notika 1917. gads mūsdienu versijā - kreiso marksistu apvērsums. Komunisti pārņēma varu. Īpašības tiem tādas pašas kā Iļjičam - inteliģences (pretoties spējīgā sabiedrības daļa) iznīcināšana - tur jau pilnā sparā tiek gatavoti saraksti un represijas pret tā saucamajiem "domestic terrorists" jeb konservatīviem, ticīgiem, godīgiem parastiem cilvēkiem. Tā lūk. Principā viss ir apgriezies pa 180 grādiem - amerika tagad ir bezdievīgu komunistu zeme ar represīvu režīmu, kamēr Krievija ir kaut kas līdzīgs Amerika pirms 50 gadiem - spiesta visu laiku atsisties no šo komunistu uzbrukumiem, revolūcijām. Vai nav ironiski. Un vēl pasaki, ka man nav taisnība.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet