Atgriezties pie raksta

« Ogrē par sievietes aplaupīšanu aiztur jauniešus ar narkotikām

2021. gada 9. februārī, 21:45, Policija, VUGD, slimnīca
Leta

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

Psiholog, • 2021. gada 11. februārī, 14:56
Tad sanāk, ka šamējie bija sanarkojušies?
incineratory kursi • 2021. gada 11. februārī, 10:22
ja uz robežas ir tikai vīrieši un sievietes, kurš būs pirmais, viens ir akadēmiskajā vidē strādāt pie metodēm cilvēku prezentēšanai, otrs ir iet ciemos ar kājām pie prāta nabagiem no garā more akadēmijas un flinstonu limonādēm, jo ja sāk runāt par dienas tāmi pēc izsaukuma, tad tevi sāk negribēt pat ņemt palīgā saprast, kas tie splaiši tādi iraid ar vai koa
Andris psihologam • 2021. gada 11. februārī, 08:04
Ja jau tik vecs esi, ka zini Staļina atšautos ierēdņus, tad it kā prātiņam vajadzētu būt nobriedušam, lai saprastu, kas notiek pasaulē. Un neredzēt, kas notiek un ticēt visādiem Navaļnijjem, Tihonovksām un neredzēt, kas aiz viņiem stāv.. Pie tam - pēc tā, kas notika amerikas vēlēšanās, kādas vispār rietumiem tiesības tagad 100 gadus kaut iepīkstēties par kaut kādu "taisnīgumu un demokrātiju" :D :D Amerikā tak faktiski notika 1917. gads mūsdienu versijā - kreiso marksistu apvērsums. Komunisti pārņēma varu. Īpašības tiem tādas pašas kā Iļjičam - inteliģences (pretoties spējīgā sabiedrības daļa) iznīcināšana - tur jau pilnā sparā tiek gatavoti saraksti un represijas pret tā saucamajiem "domestic terrorists" jeb konservatīviem, ticīgiem, godīgiem parastiem cilvēkiem. Tā lūk. Principā viss ir apgriezies pa 180 grādiem - amerika tagad ir bezdievīgu komunistu zeme ar represīvu režīmu, kamēr Krievija ir kaut kas līdzīgs Amerika pirms 50 gadiem - spiesta visu laiku atsisties no šo komunistu uzbrukumiem, revolūcijām. Vai nav ironiski. Un vēl pasaki, ka man nav taisnība.
psiholoģija > andris • 2021. gada 11. februārī, 00:24
Ar to bagātību rausšanu ir tāpat kā ar dzeršanu. It kā nu jau pietie, bet gribas vēl. Un profesionālais sports - tīrā veselības bendēšana, bet gribas tak kausu naudas. Par tiie Putuina ķurķī saliktajiem ierēdņiem. Staļinam, kas principā bija askēts, bet ierēdņus atšāva pačkām katrus 10 gadus, lai nepaspētu kļut par "vragu naroda".
Andris • 2021. gada 10. februārī, 15:32
Linda, vismaz labi, ka uzdevi jautājumu - vai par Putina pili ir patiesība. Vismaz ar galvu domā. Tagad apsver - priekš kam Putinam, kas 11 ar pusi mēnešus strādā super greznā pilī - Kremlī, bet atvaļinājumus pavada Sibīrijā, makšķerējot kalnu upēs (katru gadu ir tādi foto), vajadzīgs garlaicīgs liels betona klucis. Atbilde ir, ka nav. Bet Navaļņijs ir Rietumu finansēts kadrs, kuram arī Krievijā jārīko krāsainā revolūcija. Tak paskatieties "tautas atbrīvotāja" Navaļņija programmu - homoseksuālās laulības, liberālisms, valsts uzņēmumu privatizācija, pakļaušanās Rietumu ieteikumiem utt - un būs skaidrs, ka viņš ir liberasts, kam ka tik tikt pie varas un izdarīt ar Krieviju to pašu, kas notika ar Ukrainu. Un tad nu bļauj par korupciju. Smieklīgi, ka Latvija, kur Parexam nozaga 2 miljardus, notiek OIK afēra, zog brutāli, kliedz par korupciju Krievijā vai Baltkrievijā. Zināšanai - iepriekšējos 7 gados Krievijā tika notiesāti 15 000 ierēdņi ar mantas konfiskāciju par korupciju. Sēž pat gubernatori. Latvijā tādi skaitļi, proporcionāli uz cilvēku skaitu, ir? Nav.Tā lūk. Nu nepatīk globālistiem stipra, ģimenes vērtības aizstāvoša Krievija, Baltkrievija. Vajag atrast savus jūdasus tur, taisīt revolūcijas, bļaut par korupciju un tad ja sanāk - tad visu izprivatizēt, izzagt, izpederazēt, sagraut. Pierādījumus? Ukrainā viņiem sanāca - tagad puse Ukraiņu ir bomži, brauc vergot uz ārzemēm, valsts aramzemes atdeva amerikāņu gigakorporācijai Monsanto, pieņēma likumu par homokritikas aizliegšanu (jā, ja tu Ukrainā uz ielas pateiksi, ka homo ir slikti, tevi ieliks cietumā. Zeļenska pieņemts likums).
? • 2021. gada 10. februārī, 14:27
Kurš tev tā prasa to kukuli???
Linda • 2021. gada 10. februārī, 14:12
Jaunie laiki! Tagad, ja prasa kukuli, tas ir cilvēcīgi?! Ja dod kukuli, arī cilvēcīgi?! Ja kukuļu lielums audzis, atkal cilvēcīgi?! Uz kurieni ejam? Šķiet pārspēsim Krieviju, ja viss, kas bija redzams filmā par Putina pili, ir patiesība. Stulbā tauta!
var jau arī neiet skolā • 2021. gada 10. februārī, 14:04
un ar čalīšiem no rajona škandalēties, ka ar džipu nebrauc biezais, bet mehanizētā transportlīdzekļa vadītājs, kam ir derīga auto vadītāja apliecība, medecīniskā izziņa, kā arī nav jāpērk vinjete, jo transportlīdzekļa pilna masa nepārsniedz noteikumos atrunāto atļauto masu, kas atbilst ceļa seguma slodzēm
pilseta • 2021. gada 10. februārī, 13:07
Latvijas sasniegumi brivaja latvija
un katreiz, kad vecene smeķē savu smirdpuļķīti • 2021. gada 10. februārī, 10:13
vecis sāk dziedāt, neko bēndārznieciskāku nemākat sastrādāt, piemēram saule spīd lietus līst, visi prasa, kāpēc tā, kautkāds ļonka no krūmiem lienot arā saka, kā bet , nevis tāpēc, ka beidzas ar cē
Mildai • 2021. gada 10. februārī, 10:07
Jā kukuļi nav mazi palieli, bet tāds laiks visiem gribas ēst. Pats devu apaļu summiņu,lai izpestītu jaunekli no s*diem. Mūsu menti saprotoši cilvēcīgi. Teicu, ka nav kontā tāda nauda,lai pagaida kundzi kad atbrauks no ceļojuma. Viņai bankā ir. Man nē. Normāli menti saprata pagaidīja. Tas ir cilvēcīgi. Par viņiem sliktu teikt nevaru.
milda • 2021. gada 10. februārī, 07:20
Vai tad policisti vispar ir spejīgi kautko noņert un iesedinat prioritate ir covid un kukuļi no jauniešu vecakiem
es • 2021. gada 10. februārī, 06:45
Skolas iela narkomānu paradīze,skolas 10 un skolas 16 šļirces kapņutelpās ikdiena
Armands • 2021. gada 9. februārī, 22:24
vai tiesam musu policisti kaut-ko dara,brinumi.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet