Par parakstu vākšanu pret bēgļiem

Lūdzu atsaucieties aktīvi cilvēki, kas varētu palīdzēt Ogrē savākt parakstus pret bēgļu izmitināšanu Ogres novadā.
Zvaniet 29920123,
rakstiet ilka71@inbox.lv
rakstiet draugiem.lv vai facebook profilos

Iluta Kaktiņa

Iluta , 2015-12-12 08:12:16

esiet aktivaki un atcerieties , valdiba megina tautu iemidzinat . un tad saks vest ieksa tos tukstosus , par kuriem valdiba kluse . vardarbiba un izvarosanas , ta ir beglu ikdiena . somija tas notiek katru milu dienu un tapec vini mums silti iesaka - nenemiet curbanus sava zeme , busiet nelaimigi un ari savu zemi padirsisiet . busim vienoti , ka uz barikadem....

lapa , 2015-12-12 13:22:48

es neesmu beglu berns , mani vectevi glevi nepameta savu dzimteni , sievu un bernus , nebega uz zviedrijam , kanadam , amerikam un australijam . vini kurzemes katla cinijas lidz pedejai patronai un velak gaja mezabralos , tika izsutiti legeros bet nepadevas . sodien es dzivoju latvija un es velos lai neviena svesa ticiba , svesa kultura un valoda nenaktu zeme , par kuru ir izlietas manu sencu asinis.

lapa , 2015-12-12 16:04:36

Tie jau nav bēgļi, bet politiskie un ekonomiskie migranti, kas grib uzdzīvot un ārdīties uz citu rēķina, citās valstīs, savas jau piegānījuši, un tagad kā parazīti lien citur...

Ivonna , 2015-12-13 09:02:48

Būtu jau labi,ja mums ļautu lemt,ka neuzņemam tos migrantus, bet nē, mums tak ar varu uzspiež. Gribam vai nē, tas nevienu neinteresē. Vienīgi ceru,ka te Latvijā viņiem nepatiks, jo mums te nav ne pabalstu, ne pensiju, ne algu.

afora , 2015-12-13 20:51:04

Balsojam. https://manabalss.lv/tautas-nobalsosanu-sakara-ar-es-reguleto-imigraciju/

xtm , 2015-12-14 02:28:31

Lapa-Я предпологал,что про вывезенных в Сибирь большая часть-вранье.Теперь я убедился,что каждый из них честно заслужил себе место в телячьем вагоне.

ха ха , 2015-12-14 07:24:48

Pavelu Ogre jau menesus 2 dzivo Beigli , nekas nelidzes, Ja ES latvijai pateica panemt tad Latvija ari nems ka suns pilda visas prasibas, no tautas nekas nelidzes un viedokli neviens neprasis.

lana , 2015-12-14 11:54:36

Lapa, tavi vectēvi cīnijās par Latviju. Tu saki, ka svešu valodu un kultūru nevēlies. Tomēr pats savu valodu necieni, raksti kā ...!

Arnis , 2015-12-15 21:07:02

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet