bērnudārzs
kādas ir jūsu atsauksms par bērnudārzu "Dzīpariņš"???????????????????????
Kolosāļas atmiņas par bērnībā pavadīto laiku šajā dārziņā!Bet tas jau bija pasen,tagad kas tur darās,nezinu,pašai bērns apmeklē Sprīdīti un nekad nebiju iedomājusies,ka var būt tik mīlošas un gādīgas audzinātājas kādas ir manai meitiņai-Ieviņa un Kristīne.Tik superīgus cilvēkus vajadzētu Latvijas lepnumā apbalvot!!!Kas tev konkrēti neapmierina šajā dārziņā?
loti nekvalitets un netirs berrnu darzs es savu meitu lieku spriditi :) jo tas ir visnormalakais bernu darzs =] iesaku pameginat
loti nekvalitets un netirs berrnu darzs es savu meitu lieku spriditi :) jo tas ir visnormalakais bernu darzs =] iesaku pameginat
sliktas atmiņas par bērnībā pavadito laiku šajā dārziņā, un neesmu ari tagad dzirdējusi,ka vispār kāds runatu par šo dārziņu. ja ir varianti,tad jau labak ''Cirulitis'' vai ''Zelta sietinš".
tu tā arī neatbildēji-kas konkrēti tevi neapmierina šajā dārziņā?
Bijām pierakstīties bēnudārzā un mums piedāvāja Dzīpariņu, bet es Ogrē dzīvoju nesen un tāpēcneko nezinu. sPRĪDĪTIS - KUR ATRODAS ŠIS BĒRNUDĀRZS???
pretī mūzikas skolai.Bet es Dzīparīņu atzīstu par foršu dārziņu.Gribētu piebilst,ka mēs ar mazo gājām uz valfordgrupiņu Dzīpariņā,kas bija ļoti interesanta un jauka.
Kā var spriest par bērnudārzu, ja bērns to neapmeklē? Esmu vecmāmiņa, kuras bērni apmeklēja DZĪPARIŅU, bet tagad - mazmeitiņa. Bērnudārzā strādā ļoti jaukas, gudras un laipnas audzinātājas, profesionālas muzikālās audzinātājas. Nesen bija sirsnīgs pateicības koncerts vecākiem par sadarbību gan projektu nedēļu organizēšanā gan atbalstot grupiņu darbu. Bērnudārzs vienmēr ir tīrs un saposts, par vadītāju strādā brīnišķīgs cilvēks - vienmēr laipna un atsaucīga.
Vai tu Dagnija vispār proti izrunāt svešvārdus un rakstīt, ja aplej ar dubļiem labu bērnudārzu, liekas ,ka tev ir kāds nodarījis pāri, varbūt audzinātājas ir bijušas prasīgas pret tevi kā māti,varbūt tev aizrādījušas, ka par bērnu ir jārūpējas: jāmazgā drēbītes un bērnam jāmazgā kājiņas un jāapgriež nadziņi? " Dzīpariņš " ir vislabākais bērnudārzs Ogrē! Esmu pateicīga, ka manam puisītim šeit ļoti patīk!
man jau liekas,ka vieni no labākajiem Ogres dārziņiem ir Sprīdītis un Dzīpariņš,no pieredzes zinu.Es jūsu vietā skriešus dotos pierakstīties uz turieni,kamēr ir vēl vieta.
Sanita! Mans viedoklis- Ogrē visi 6 bērnudārzi ir labi: SAULĪTĒ ir baseins un stājas labošanas grupas, DZĪPARIŅĀ- valdorfpedagoģijas grupa. ZELTA SIETIŅĀ - logopēdiskās grupas, ĀBELĪTĒ - sociālas diennakts gr., CĪRULĪTĪ - apbūvēti rotaļu laukumi, SPRĪDĪTIS - svaigi izremontēts, bet STRAUTIŅŠ ir jauns bērnudārzs ( atjaunots 2005. gadā ). Visi dārziņi labi sagatavo bērnus skolai, SAULĪTĒ ir labs pedagogs, kas pieņem bērniņus, kam nav nepieciešams bērnudārzs katru dienu, bet tikai jāgatavojas skolai vecākiem pieņemamā laikā Lūk, cik daudz piedāvājumu! Izvēle ir vecāku rokās - vai vest bērniņu dzīvesvietai tuvāk vai izvēlēties pēc nepieciešamības un plnīgi lieki ir strīdēties!
Esiet atvērti, aktīvi un palīdziet savam bērnudārzam ar darbiem jūsu bērnu labā!
Aizmirsu pateikt, ka visos Ogres bērnudārzos mācību gada laikā 2 reizes nedēļā strādā bērnu psiholoģe un arī logopēde, diemžēl gan pagaidām tikai ar 5-6 gadīgajiem bērniem, bet vajadzības gadījumā neatsaka arī mazākajiem bērniem. Paldies par uzmanību! Ar cieņu!
"Saulītē" ir grupa bērniem ar stājas un kustību traucējumiem. Bērniem 2x gadā ir bez maksas masāžas,ar bērniem strādā fizioterapeits,3x nedēļā ir ārstnieciskā fizkultūra,2x nedēļā-basiens.Fizkultūra un nodarbības grupā dalās pa apakšgrupām. Ar bērniem strādā gan logopēde,gan psiholoģe.Skolotājām darba stāžs ir 20g. Uzņem tikai 5-6g vecus bērnus.
Paldies visiem , kas izteica savas domas.
"Saulītē" tikai 5-6-gadīgie bērniņi?! Un kur tad likt to bērnu līdz 5gadiem? Manai kolēģei puiku paņēma 3-gadīgu pēc ilgas gaidīšanas uz brīvu vietu ;(
Mums ļoti patik "Saulīte", pirms tam gajam bērnudarza Rīgā, nemaz nevar pat salīdzīnat.
Dzīparņā manu dēlu gandrīz pe kropli pataisīja!MAITAS.
Sprīdītis ir vislabākais dārziņš Ogrē!!!
saulite vislabakais tur strada loti labi un profesionali darbinieki
Es iesaku Cīrulīti! Tur ir ļoti sirsnīgas audzinātājas !
Ļoti labs dārziņš ir CĪRULĪTIS,ļoti jaukas un sirsnīgas audzinātājas, stingra un gudra vadītāja, ļoti uzmanīga un saprotoša attiecībās gan ar bērniņiem , gan ar viņu vecākiem.
Lai veicās maziem cīrulīšiem!
es iesaku Zelta sietiņu,vai Sprīdīti vai Cīrulīti...:)))
Visi man labi bij,kad es pati laba biju-manuprāt teiciens būtu vietā.
Izbijušajai darbiniecei.Vadītāja Vija nav ne rupja ,ne nepieklājīga.Paldies,ka viņa tevi izmeta nodarba,jo neatzīst intrigas,nevīžīgus ,slinkus un aprēķinātāju cilvēkus.Starp citu,beidz slēpties zem nika,Ogrē tev cilvēki ir ar mieru acis izskrāpēt.Jābrīnās,kur vadītājai ir pacietība.Ir jau patiesība,smirdošam sūdu labāk neaiztikt.
Klukste tev par to vadītaju nav pilnīga taisnība.Nevienam cilvēkam neklūp virsū ja viņš nav pelnījis.
pašiem vajag pozitīvāk skatīties uz dzīvi,tad arī citi būs laipnāki, saprotošāki, neviens bērnudārzā bērnus par kropļiem netaisa, ja ir problēmas, tās vajag risināt, nevisnomelnot visus
Mūsu ģimenē aug trīs bērni. Visi ir Sprīdīša bērni, jaunākie to apmeklē vēl šobrīd.Ja kādu jauno vecāku tas vēl interesē, tad no mūsu ģimenes pozitīvās pieredzes varu ieteikt Sprīdīti.Jauks bērnudārzs labas audzinātājas, vadītāja.Tur šogad ir sākusi strādāt jauka medmāsiņa, kas bērniņiem pastāsta visu par ķermenīti.Izremontēts bērnudārzs,estētiskais noformējums ļoti mājīgs.
Ai ,jā māmiņai piekrītu :) :) :) Sprīdītis ir pats foršākais dārziņš.Arī mani bērni to apmeklē.
Atkal vecu klaču gaismā ceļat.Visi dārziņi Ogrē ir labi.Nav tā ka tikai Sprīdītis ir labs.Es esmu apmierināta ar Cīrulīti.Mani puikas iet tur.
Mana meitiņa iet Dzīpariņā, viņai ļoti patīk un es arī esmu apmierināta.
Ha, ha, ha ! OGRENET vairs nav nekā, ko publicēt , kā vecas klačas - vismaz gadu - smieklīgi, ja nebūtu tik nožēlojami !
Daiga
Kas tur tik smiekīgs Daiga ja vecāki izsaka savas domas?Ja gribi vari jaunu "KLAČU" sākt forumā.
Klau, klača - Daiga, par ko cilvēki vēlas, par to runā. Tu laikam neatšķir, kas ir sadaļa - forums un kas ir publicēti raksti...
MAN PATĪK.CITĀM MAMMĀM VARU TIKAI IETEIKT.MANAI MEITAI TIKAI PIECI GADIŅI UN VIŅA JAU TEKOŠI LASA .ĻOTI TĪRS BĒRNUDĀRZS.
man ir maza sudziba par darzinu-pasacina. tur jau ka vienmer ir lielas rindas un jagaida bernam lidz 3 gadiem un tad tiek darzina.ta nu ari mans bernins bija sagaidijis savu gadu un es savakusi visus vajadzigos papirus dodos pie vaditajas un vina man loti nepieklajiga balsi atcert ka vina manu bernu esot no saraksta izsvitrojusi jo vina esot izsutijusi vestules vecakiem un tie kas nau menesa laika ieradusies tie tiek izsvitroti. lai gan apgalvoju vinai ka sadu vestuli neesmu sanemusi vina tam nenoticeja un atdeva man papirus. es biju loti aizvainota jo ja tisuprat butu ignorejusi tadu vestuli tad pec tam neierastos ar visiem papiriem. tikai pateicoties jaukajam darzinam -dzintarins-mans delins sogad ies darzina. vecakiem loti iesaku pirms pierakstiet savu bernu darzina iepazistieties ar darzina vaditaju un jusa berna audzinataju, nevis skrieniet tur kur iesaka draugi
www.prosum.lv
Cik zinu no ši bernudarza pāris grupiņas ari iet uz saulīti peldēties! Vismaz pagašgad gaja!
Un audzinātājs ļoti atsaucīgas!
Es par Zelta Sietiņu. Kur vēl visi bērni - lieli vai mazi dejo! Un papildus apgūst angļu valodu un var iet pie logopēda? Un pirmskolas vecuma grupas uzved ludziņas,ko rada pēc tam visam bernudarzam un vecakiem! Super!!!
Ļoti labas atmiņas par šo bērnu dārzu!Ļoti bieži atceros tikai labu par šo bērnudārzu!