bērnudārzs
Sakiet, lūdzu, kad vecākiem ziņo par tikšanu dārziņā? Vai šogad Ogrē jau ir ziņots?
Skat.: http://www.ogresnovads.lv/lat/izglitiba/bernu_rinda/
Lai pārbaudītu audzēkņa rindas statusu, Jums būs nepieciešams EID indetifikācijas kods, kas tiek izsniegts brīdī, kad audzēknis tiek reģistrēts pirmsskolas bērnu rindā. Tās personas, kuras reģistrētas pirms sistēmas ieviešanas, EID var iegūt, zvanot darba dienās pa tālruni 65022741 vai 29179451. EID - elektroniskā identitāte; parole, kas satur vismaz 8 simbolu virkni un tiek izveidota sistēmai automātiski.
vislabakais bernudarzs ir keguma-skolotaja sagatavosanas grupina vecakus sagaida jau manama alhakola pakape.aukleti,bez izglitibas,pieredze esot jo pasai 6berni.keguma bernudarza vadidaja-TOSENAS KUNDZE uzkata to par normalu,ka tadi darbinieki strada.
cik zinu,auklītei speciālā izglītība nav nepieciešama
Es nesaprotu, kā tā var būt, ja bērns ir bijis piemēram 69 rinda, bet paskatoties vēlāk jau 71???
Minka
Ir bērniņi, kuri tiek dārziņā bez rindas,tie arī sastājas priekšā
t. 65022741 vai 29179451
Man aizvakar zvanīja b/d vadītāja un informēja, ka rudenī bērns tiek b/d.
:-)
paldies, man tieši vakar pēcpusdienā arī zvanīja un iepriecināja :)
Aira un mamma no kura bērnudārza Jums zvanīja?
t. 65022741 vai 29179451
mums zvanīja no Riekstiņa, esam tikuši tur
p.s. dēliņam tagad ir 1.5 ģadiņi
....ir taads diskuteejams jautaajums?????Kaa izniideet darbavietaa STUKAC"US????
Tas attiecaas uz b/d apkalpojosho persomaalu!!!
Gribu uzzināt, vai vasarā bērniem vietu bērnudarzā jānodrošina? No kā atkārīgs, lai tavs bērns tiktu bērnudārzā arī vasarā? Vai ir kādi ierobežojumi: t.i. vai jānodrošina vietu visos trīs mēnešos, vai tikai kāda vienā.
Jautājums arī par topošo pirmklasnieku. Kapēc jau viņam nav tiesības apmeklēt bērnu dārzu? Viņš vēl na skolnieks. Mamma tapat strāda. Vecmammiņas nav, Naudas auklītei arī nav, jo mamma audzina 2 bērnus (topošais pirmklasnieks un 5 gadi) viena, alimentus maksa vaksts. Paldies par atbildi.