Pārreģistrācija bērnudārzos
Saķiet, vai ir iespēja internetā uzzināt, kā ir ar to rindu ogres bērnudārzā? Piemēram, Rīgā ir tāds portāls www.e-skola.lv. Cik zinu, Ogrē ir jāiet pie dārziņa vadītājas, bet otro dienu nevaru viņu sazvanīt...
Vadītājs telefons ir 5022741,29179451.Viņās prombūtnes laikā pārreģistāciju veic vietniece.
Vai tad tajā portālā ir iespēja redzēt rindas sarakstu? Vadītāja I.āDMINE savu mob.telefonu jau agrāk ir publicējusi internetā,tā kā viņu sazvanīt ir iespējams.
Te var redzēt sava bērna vietu tajā sarakstā, ievādot vārdu un uzvārdu.Būtu labi, ja Ogrē arī būtu tāda iespēja.
http://www.rigasdome.lv/LV/Channels/Municipal_services/Advanced_Services/Service13/default.htm
Nu tik nevajag Ādmine sagrābusies tik daudz darbu ka pati nezin, kas viņas dārziņā notiek.Un sazvanīt arī viņu nav iespējams.
Man ziniet šī kundze I.Ādmine nepavisam nepatika kad gāju pāreģistrēt savu bērnu.Tāda nelaipna likās ka es viņas priekšā esmu kā kreptīga zobu sāpe kas krīt uz nerva.
A, man ziniet Ādmines kundzi kautkā neizdevās sazvanīt veselu nedēļu...
...diezvai vai viņas darbs sastāv tikai no sēdēšanas kabinetā un atbildēšanas uz telefona zvaniem...,es viņai esmu zvanījusi uz mobilo telefonu un viņa man ļoti laipni at bildēja un konkrēti pateica ,kad viņa būs uz vietas un mēs tikāmies bērnudārzā..))
Protams, vadītājai nav jāsēž kabinetā, tas ir skaidrs, bet ja būtu tāda sistēma internetā, kur var aplukot rindas sarakstu, tad šo zvanu un neapmierinātu vecāku būtu krietni mazāk, īpaši parreģistrācijas laikā. Tikai datus vajadzētu mainīt katru dienu.
nezinu neesmu mamma ;]]
un ko man darit ka netieku uz parreģistraciju?????
Paņemt vienu dienu brīvu (vai nu kā atvaļinājumu, ja savadāk neiznāk) un aiziet pie Ādmines kundzes.
Interesanti,kā Jums vecāki,šogad veicas ar vietu dabūšanu dārziņā,pēc pārreģistrēšanās? Vai tiem,kam solīja šruden viedtiņu,dabūja?
Kameer par registraaciju atbildees Inese tikmeer kaartiibas shajaa lietaa nebuus, jo ja beerni aatrumaa tiek registreeti uz kaut kaadaam pieziimju lapinjaam un peec tam vispaar netiek ierakstiiti kopeejaa zurnaalaa un vecaakiem pec paaris gadiem ir liels paarsteigums ka vinji vispaar nav rindaa tad par kaadu kaartiibu shajaa lietaa vispaar var buut runa, un nevienu taapat vien apmelot negribu es vienkaarshi zinu ka taa ir!!!!