bērnudārzi

Kā jūs vecāki esat apmierināti ar Ogres bērnudārzu darbu?Konkrētāk ar skolotāju darbu?

Viktorija , 2007-03-31 18:04:37

Skolotāji, kā jūs esat apmierināti ar vecāku attieksmi pret sava bērna audzināšanu?
VIKTORIJA,tu droši vien esi no tām,kas neaudzina un nemāca savu bērnu, bet gaida ,ka skolotāji ielies gudzību mutē.Kamēr te atkal gribi celt neslavu pedagogiem, palasi labāk pasaku bērnam un pamāci ciparus, vai kopā pazīmējiet. Citādi pirmdienu rītos jāklausās brīnumi, par to kā pavadat brīvdienas.

Skolotāja , 2007-03-31 20:11:26

Takš mammai laika nav - solārijs, manikīrs, frizieris, kosmetologs, šarko duša un bodibaiki, vēl ar draudzenēm kafūzī jāpatusē - un diena ir galā. Bez tam skolotājām par lolojuma audzināšanu maksā.
PS. ceru, ka uztvērāt ironiju manos vārdos, bet neesmu tālu no patiesības, vērojot daža mammuķa ikdienu.

to Skolotāja , 2007-03-31 20:42:04

piekrītu skolotājai. pasarg Dievs,ka tādi memmes tiek grupiņā.

audzinātāja , 2007-03-31 22:22:02

Ja izvēlas profesiju SKOLOTĀJS,tad piedodiet- arī darat savu darbu,kā pienākas,tāpat,kā mēs MAMMUĶI strādājam savu darbu,nevis gaidam,kad kāds mūsu vietā to izdarīs!!!

Mamma , 2007-03-31 22:23:36

Jūs skolotājas te baigi braucat virsū vecākiem, bet jūs pašas neesat nekādas labās.Ne jūs ne bērnudārzu vaditājas, kas jūs neuzrauga un neprasa no jums kārtīgi padarītu darbu.Jums ir janopelna katrs santīms, ko jums maksā,bet jūs tai laikā to vien darat, lai pēc iespējas vieglāk tiktu pie savas algas.Liela daļa no jums tā saucamās "Skolotājas" savas stundas tikai atsēžat un esat laimīgas ja ātrāk vecāki "savāc" savusa bērnus.Kaunējušās būtu, sūdzēties.Vecāki tādi, vecāki šādi...

neapmierinātā , 2007-03-31 22:23:46

Kurš tad un par kuru sāka sūdzēties? Nevajag savus vecāku pienākumus nogrūst uz b/d vai skolu, pašām arī kaut kas jādara un ar bērnu jānodarbojas.

to neapmierinātā , 2007-03-31 22:28:40

Protams,ka priecājamies kad savācat savus lolojumus,mēs arī gribam mājās.
bet bērni ir (NU NE VISI,BET VAIRĀKUMS) neiemācīti primitīvas lietas darīt. saprotams,ka memmēm nav laika un arī vēlēšanās,tik prasības-nepamatotas

audzinātāja , 2007-03-31 22:29:04

Jūs par b/d par bernu audzināšanu saņemat naudu.Tā ka strādajat vien.

arī mamma , 2007-03-31 22:31:11

Jūs par b/d par bernu audzināšanu saņemat naudu.Tā ka strādajat vien.

arī mamma , 2007-03-31 22:31:14

Nē skolotāj es neesu mamma kas neaudzina savu bērnu.Es audzinu un neslikti.

Viktorija , 2007-03-31 22:33:47

hi hi kā maksā ,tā strādājam !!
tā ka ved tik šurp savējo,pāraudzināsim!

audzinātāja , 2007-03-31 22:34:32

Nu tad, acīmredzot, Tu nepietiekami maksā par pakalpojumu, lai varētu izvirzīt savus noteikumus un diktētu prasības, tā ka priecājies, ka ir kas vēl strādā un pacieš mūsu izlaistos bērnus... ;))

tai arī mammai , 2007-03-31 22:36:58

Neticami,ka to skolotāja raksa...tad varu skolotājas tikai vienā vārdā nosaukt!

Mamma , 2007-03-31 22:38:11

Nu tad nestrādājat par skolotājām,ja viss ir tik slikti!

Mamma , 2007-03-31 22:39:19

Skolotāja - Mācīt nozīmē veidot likteni .

a. , 2007-03-31 22:41:22

Ja esošie pedagogi Tev nepatīk vai šaubies par viņu kvalifikāciju, profesionalitāti un personīgajām īpašībām, tad Tev ir alternatīva: 1) audzināt un skolot savu atvasi pašai; 2) meklēt elitāru privātskolu/privātskolotāju, kam atbilstoši jāmaksā un, no kā varēsi attiecīgi prasīt rezultātu.

Skats no malas , 2007-03-31 22:41:57

Audzinātāj jūs nupat ar parādījāt savu atieksmi pret savu darbu un bērniem kurus audzinat."Priecājamies ka savācat"-labi teikts.Domāju ka te arī atrastos vecāki kas varētu atiecināt šo teicienu pret sevi.Un te nu grēko katra Ogres b/d audzinātājas.Tāda nu ir tā jūsu atieksme pret bērniem un vecākiem.

mamma n-tā , 2007-03-31 22:42:39

Kā jus vecaki izturaties pret bernu sodīsanu daziņa, ja vinš sagada probļemas audzinatajam un citiem berniem.Manu delu audzinataja liek sedet tualeta lai doma ko vins ir padarijis.

Anja , 2007-03-31 22:52:05

Nu ko, tad alaižat no darba visas Ogres bērnudārzu audzinātajas!Lai strādā dārziņos ...da vienalga kas.

audzinātāja , 2007-03-31 22:59:21

Pašas neapmierinātās....

.... , 2007-03-31 23:00:40

Anja, tu gan murgo! tā nekur nedara,bet ar jūsu dēlu laikam īpašs gadījums.
un kā jums pašām ar attieksmi pret darbu,apmeklētājiem da jebkurā iestādē. vai ar cieņu izturaties,vai paciešat ,lai tik ātrāk atkratītos. padomājiet! un tad rakstiet par dārziņiem,kur īpaša spriedze. darbs patīk,daram ar prieku. bērnus jau var pierunāt un labot,bet vecāki dažreiz ir briesmoņi...

audzinātāja , 2007-03-31 23:11:54

anjas sīkais laikam nemāk prasīties uz podiņa-sēdēja un domāja ko padarījis. tā ir liela problēma,mātēm jau nav laika ,prot tik pamperu uzmaukt līdz skolas vecumam

aina , 2007-03-31 23:15:12

Kaut kaads sviests...

Mamma , 2007-03-31 23:50:25

Tavs dēls būs LIELS domātājs ;]]]

a./ Anja , 2007-04-01 02:33:23

lLabrīt!Beidziet ķengāties.Ja jums kādam nepatīk vai uzskatāt ,ka kāda auzdinātāja , nestrādā tad to nevajag attiecināt uz visām audzinaātājām.Man arī kādreiz nepatīk kādas pārdevējas,skolas skolotājas,biroja vadītājas ,ierēdnes,frizieres,oficantes utt.darbs un apkalpošanas kultūra,bet tas nenozīmē ka slikti strādā visas pārējās viņu kolēģes.Priecīgu Pūpolsvētdienu!!!!!!!!

lasitaja , 2007-04-01 09:32:07

vai kaada maaminja negribeetu vienu dienu padziivoties kopaa ar savu beernu daarzinjaa? taa buuytu lieliska iespeeja paskattiities kas un kaa daarzinjaa notiek? varbuut tad arii izpaliktu lielaa kjengaashanaas pa portaalu!galu galaa beerns aug gjimenee un audzinaataajas nav burves. Veccaki padomaajiet, cik daudz juus vareetu veltiit uzmaniibas tikai savam beernam!Bet diemzheel daarzinjaa audzinaataaja viena nevar ikkatram beernam to veltiit, jo beernu ir daudz!vienkaarsha logjika...vai esat kaut ko dzirdeejushi par sadarbiibu starp daarzinju UN vecaakiem , lai beerns apguutu nepiecieshamaas zinaashanas. beernu daarzaa jau nemaaca nez kaadus briinumus...

audzinaataaja un maaminja , 2007-04-01 12:40:08

nu jāāāāāāā...:(( skumīgi!!! Palasot kā un ko raksta cilvēks ar pedagoģisko izglītību...tad ko var gaidīt no bērna,kas visu dienu pavada šī cilvēka sabiedrībā?????Redziet,neviens ar varu nevienam neliek strādāt ne par skolotāju ne audzinātāju,bet ja esi pieaudzis cilvēks izlēmis,ka vari un vēlies to darīt,tad arī audzini un draudzējies ar to mūsu jaunatni.Katrs darbs jādara no sirds tikai tad tam ir segums un jēga.Katram mums savs darbs darāms.Un mammas manuprāt šamos laikos ir daudz izglītotākas un gudrākas par bērnu audzināšanu,kā kādreiz mūsu mātes.
Katrs savu bērnu audzina tieši tā,kā uzskata par pareizu,bet lai izmācītos un strādātu par audzinātāju ir jāapgūst tāda kā bērnu psiholoģija un tad nu lūk ir jāmāk saprasties ar jebkuru bērnu!!!!Vai tiešām ja audzinātājām un skolotājām maksātu 1000 Ls mēnesī viņām visām pēkšņi mainītos attieksme pret darbu?????Neticu!!!

mīļā mamma , 2007-04-01 20:15:03

Mīļā mamma Jūs atkal vispārināt.!!!!Gudras jau mēs mammas esam,bet aizņemtas arī...Varbūt mums vienkārši paiet viena otrai ,solīti pretī. Mums mammām un skolotājai,centrā ir mūsu bērniņs un tas ir pats svarīgākais.!!!

lasitaja , 2007-04-01 20:41:29

Palasot šos komentārus izskatās,ka gan skolotājas,gan arī mammas nav apmierinātas vienas ar otrām.Bet es varu pateikt,tikai to,ka man ir divi bērni,no kuriem vecākais un tā ir meita,jau iet dārziņā un es kā arī mana sieva mēs esam ļoti pat apmierināti ar grupiņas skolotājām.Es no novēlu,lai viesiem vecākiem būtu tikai ko labu teikt par savu atvašu skolotājām.Vienīgi audzinātājām ir jāmīl un jāpatīk tam darbam,ko viņas dara,jo citādi jau nekas labs nebūs.

Tētis , 2007-04-01 20:46:42

Piekrītu Tētim,mēs katrs priecājamies,ja gadās,ka mūsu bērniem ir jaukas audzinātājas vai skolotājas.Tieši tā!!!!Visss ir atttieksmē!!!!!!!!

mīļā mamma , 2007-04-02 09:03:00

zinu ka audzinātājām (90%) patīk savs darbs. Man pašai tas ir pat ļoti mīļš. Bet tas nebūt nav viegli un mēs neviens neesam ideāli. (kurš pirmais metīs akmeni???) Strīds ir par to, ka mammas nu grib par daudz. Atnāk un prasa - kad mans 4-gadīgais sāks mācīties lasīt? Bieži ar to arī aprobežojas? Bērni tagad ir brīvāki, pārliecinošāki, kustīgāki utt. bet ne mazāk mīļi. Meklējam jaunas metodes kā ar viņiem strādāt. Jā arī sodus. Bet kā viņš iemācīsies labo un ļauno atšķirt? Bērns jūtas labi ja ir mīlēts un drošībā. Tas nozīmē, ka jābūt robežām. Kopā ar mammām viņš tās bieži pārkāpj, jo grūti būt konsekventām. Ar to visu gribu teikt, ka ir mums visiem vājās vietas, bet vajag runāties, nevis nīgroties, dusmoties un sūdzēties.

ieinteresētā , 2007-04-02 09:51:51

Visi esam tikai un vienīgi cilvēki. Bet bieži to aizmirstam. Paši drīkstam kļūdīties, bet otrs nedrīkst.
Bērns bērnudārzā pavada lielāko dienas daļu. Vecākiem derētu padomāt, kā izveidot pēc iespējas labākas attiecības ar audzinātājām. Un, protams, arī otrādi.

steiga , 2007-04-02 13:42:08

Man patīk tās mammas ,kas atnāk uz b/d un audzinātājām jautā: -Vai mans bērns jau lasa, vai mans bērns jau pulksteni pazīst??? A, ko tad tu māmiņ mājās dari, ka pati nezini, ko bērns jau māk vai nē? Bērnudārza programmā nemaz nav vārds MāCīT. B/d tikai iepazīstina, ieinteresē, pamudina utt. nevis māca. JĀMĀCA IR JUMS-MAMMAS UN TĒTI!!!

atkal skolotāja , 2007-04-02 18:37:04

....un vāc no vecākiem naudu....

tas/atkal skolotāja , 2007-04-02 20:29:20

...atkal skolotājai! Teoriju un pirmsskolas programmu Tu daļēji esi izstudējusi,bet Tu neesi IEMĀCĪJUSIES mīlēt savu darbu un bērnus.Neapkauno skolotājas vārdu!!

Tava vadītāja , 2007-04-02 20:34:11

Man ir 25g darba stāžs strādājot bērnudārzā, ir arī pietiekoši daudz pateicības raksti gan no Ogres izgl.nod., gan Izglītības ministrijas. Tā kā - MAN IR TIESĪBAS RUNĀT UN ES ZINU KO RUNĀJU.

atkal skolotāja Tavai vadītājai , 2007-04-03 08:48:51

mēs visi zinām tiesības bet aizmirstam par pienakumu

lasitaja , 2007-04-03 09:20:47

diemžēl, bet pēc 25 gadiem tiešām nervi var būt čupā. Jaunās meitenes! Nāciet strādāt! Darbs ir labākais, ja esiet radošas. Bērni priecāsies par jaunām sejām. Alga ar jau ir normāla un darba apstākļi labi!

ieinteresētā , 2007-04-03 10:16:06

nu cik man zināms naudiņu vāc lai varētu nodrošināt normālu mācību procesu. ar varu jau nevienu maksāt piespiest nevar. un bērni vispār ir dārgs "prieks"!

anija , 2007-04-03 20:20:44

Piekrītu gan vecāku teiktājam, gan audzinātāju pieredzei. Pati neesmu tā labāka māte, kura visu dienu pavada kopā ar bērnu, lasot viņam pasakas un mācību grāmatas. Un nekādu brīnumu no bērnudārza darbiniekiem nekad neesmu gaidījusi. Bet uzskatu, ka ar bērniem var strādāt tikai tas cilvēks, kurš no sirds tos bērnus mīl - un ne tikai labus un gudrus, bet arī tādus, kuriem ar vecākiem nav paveicies.

Arī mamma , 2007-04-03 23:10:38

Audzinātajas pirmssklas programmu pārzin labi, bet kā ir ar vadītajām?Kurš mīl un dara savu darbu vairāk audzinātaja kura strādā grupā ar bērniem vai vadītāja un viņas vietniece, kas piekasās katram audzinātājas solim un traucē normāli strādāt?

...Tas vadītajai/no padotās , 2007-04-04 09:47:03

Vadītāja un vietniece IR KĀ ENERĢIJAS VITAMĪNI priekš audzinātājām, lai viņas neļautos pavasara nogurumam. Bet visumā, domāju, ka audzinātājas darbs prasa ļoti lielu atdevi. Dienas beigās viņas dažreiz jūtas kā izspiesti citroni.

steiga , 2007-04-04 11:37:53

Bet kāpēc neviens vecāks neuztraucas par bērnudārza auklītēm, tās arī katru dienu strādā. Un daža laba, jau nu ir īsta "ragana". Visi tikai skolotājas aprunā, tagad gribētu dzirdēt domas par grupu auklītēm .!

Vēl viena mama , 2007-04-22 14:19:20

Auklītes ir vai nu labas vai sliktas.Tāpat kā audzinātājas un vecāki.

:) , 2007-04-24 11:12:51

vai tas ir normāli, kad audzinātāja apgalvo man 18, pēdējais vilciens netieku uz mājām. Vai viņai ar to nebij jārēķinās kad sāka strādāt, mums tak ir darbs, ne jau vienmēr var paspēt izņemt 18

rinalda mamma , 2007-05-06 22:26:16

Rinalda māmiņ vai jūsu darbs nav mājsaimniece?Esmu 3 bērnu māmiņa,taču vienmēr cenšos visus paņemt tā, lai vakarā kopā varētu gan grāmatu palasīt, gan sagaidīt tēti ar vakariņām.Neaizmirstiet, ka tas ir jūsu bērniņš, kurš labprāt gribētu ar jums arī kādu laiciņu pavadīt kopā vakarā.Bērnam nepietiek tikai ar audzinātājām, viņiem vajag mammu.

dūda , 2007-05-07 19:13:44

šodien biju uz meitas svētkiem,jauki,cik skaists koncerts.

mamma , 2007-05-11 22:27:49

diez kā šogad vasarā strādās, vai kāds būs ciet?Kurš b/d būs atvērts?

mamma , 2007-05-13 21:07:07

mammai n-tai, katra audzinātāja negrēko, tāpat, kā es nevaru apgalvot, ka jūs grēkojat, nekad nevajag vispārināt, tā, ka šeit neviss ir patiesība, tad nevajag izdarīt secinājumus, par to, ka skolotāji ir tādi un šitādi.

elfa , 2007-05-26 20:23:29

PII bērnus neaudzina, vecāki paši mazos audzina. Mēs tikai daram savu darbu...

skolotāja , 2008-01-27 22:03:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet