Kas ir Melnā kaste?

Līga Fanija Strazdiņa , kā arī Elīna Feldberga, un Linda Medene ir slavenās domu biedru grupas "Melnā kaste" administrātores.
Jauki, ka tur var beidzot brīvi paust savu viedokli. :)
Aicinu pievienoties domu biedru grupai "Melnā kaste".
Domu biedru grupas links ir
www.x4.lv/ask

Melnā kaste , 2012-08-30 16:09:25

Tās kādas gribulīgas tīnes vai kas šim līdzīgs http://failiem.lv/down.php?i=madbfwi&n=raksts_2.pdf :D :D

Lunis , 2012-08-30 18:19:09

Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith

judithevans11 , 2013-06-13 16:22:48

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet