Topošie skolnieki!!
Topošais pirmklasnieks gatavojas rudenī doties uz skolu, domājam par 1.vidusskolu, varbūt kāds ko var pastāstīt ko vairāk par pirmklasnieku skolotājām, kura labāka???
Nākamgad pirmklasniekus sagaidīs skolotāja Inese Nolmane. Ļoti jauka,mīļa,pietiekoši stingra un prasīga.
Pimkl. gaidīs arī skolotāja Dace Saulīte arī ļoti labi( it sevišķi priekš puisīšiem)
Manuprāt visas skolotājas ir gana labas.
Un kā ar ģimnāziju???Kādas atsauksmes???
Esmu dzirdējusi, ka sk. Saulīte esot ļoti laba, pieteikšos pie viņas noteikti.
Skolotāja A.Leite ir brīnišķīga skolotaja un brīnišķīgs cilveks!!Saprotoša ,izpalīdzīga,atraktīva un tai paša laikā stingra.Visu cieņu !
Ogres 1.vidusskola ir nesalīdzinoši labākā,lai ko arī citi teiktu!Visa mana dzimta tur ir mācījusies un man nebija šaubu,ka mans bērns arī tur ies skolā,neviens nav nožēlojis.Manuprāt labākā skola,par kuru nav nevienas sliktas atsauksmes.Bērnam ļoti patīk.Varu no sirds ieteikt,nenožēlosiet.Prasības ir atbilstošas,nevis kā citur,bērnu dzen depresijā ar nepamatotām prasībām,kuras konkrētajā vecumā vēl nav vajadzīgas un saprotamas.
Inese Nolmane ir patiesi jauka skolotāja! Žēl, ka manam bērnam šis ir pēdējais gads pie viņas :(
Pašas labākās atsauksmes par skolotāju Saulīti.
valda mīts, ka Ogres 1'mā ir labāka par Ģimnāziju. Fakts : ir zināmi konkrēti gadijumi, kad vecāki pāriet no 1mās uz Ģimnāziju, un ne jau tapēc, ka mainija dzīvesvietu ...
Man personīgi ļoti interesētu konkrēti fakti - kapēc izvēlēties vienu vai otru skolu ( 1.mo vai ģimnāziju), nevis "tur ir labāk" vai "man teica, ka tur esot foršāk" ...
Pieļauju, ka vislabāk varētu ko teikt - kāds kam bērns ir abās skolās mācijies, vai viens bērns vienā, otrs otrā ... būtu interesanti .
Man ir pašai sava pieredze,pārejot no Gimnāzijas,uz O1V, pārgāju 6.klasē, jo vecāki uzskatija,ka Gimnāzijā ir tāda nekāda mācīšana-nav stingrības,un arī direkotore A.Bērce man pašai nepatika,tā nu pārgaju uz O1V un esmu priecīga, tur tiešām sākās mācīšanās, nevis nekā nedarīšana, ja man matemātika riebās, tad I.Laicāne iedeva zināšanas, kuru dēļ matemātika nelikās vairs tīrās šausmas, vispār skolotāji uzdod daudz, un tas ir to vērts, esmu priecīga,ka pabeidzu 12.klasi ar ļoti labiem līmeņiem tieši O1V. un ne velti šogad 3šā labākā vidusskola ārpus Rīgas :) skolotāji zin,kā sagatavot,un kā iemācīt! Vienmēr puksteju-kam tad man tas derēs kādrreiz, bet viss noder :)
es par O1V :))
Man ir ļoti laba pieredze ar Ģimnāziju, kurā meita mācās. Arī otru rudenī laidīšu šajā skolā. Varu teikt, ka tam kuram nepatīk mācīties, nebūs labi nekur. Visvairāk riebjas klausīties to cilvēku pārgudros spriedelējumus, kuriem ar nevienu no skolām nav bijusi saistība. Arī no vidusskolas pāriet bērni uz ģimnāziju, acīmredzot arī viņiem ir iemesli. Tā pāriešana ne vienmēr ir saistīta ar mācību procesu, varbūt bērns nav iekļāvies kolektīvā. Meitai pēc 6.klases visi gribētāji iestājās Rīgas valsts 1.ģimnāzijā bez problēmām, acīmredzot ar Ģimnāzijas zināšanām viss bija kārtībā. Katrā skolā kaut kas ir labāks, kaut kas sliktāks, bet kopumā uzskatu, ka abas ir ļoti līdzīgas.
Ogres 1.vsk. ir vērts mācīties tikai tāpēc, ka matemātiku tur māca Skolotāja Laizāne. Tiešām skolotāja ar lielo burtu.
Absolvente- noteikti domāji sk. Laicāni ne Laizāni.
Es neuzskatu, ka ir liela starpība, kurā skolā mācās. Viss ir atkarīgs no paša bērna nevis skolas un skolotājiem. Tāpēc nav ko norakstīt skolu tikai tāpēc, ka bērnam tur sliktas sekmes- varbūt vainīgas nav skolotājas un skola, bet pats bērns un vecāki.
Esmu mācījusies O1V visus 12 gadus un varu teikt to labāko gan par sk. Laicāni gan par citām skolotājām. Beidzot vdsk. bija tikai A un B līmeņi. Tomēr nebija arī tā, ka paldies jāsaka tikai skolai, pati mācījos un tas deva augļus. Ja nemācās, tad vienalga, kurā skolā iet :D
Sakiet, lūdzu, vai mēdz tā gadīties, ka kādu bērnu arī nepaņem skolā, jo ir pieteicies "paredzētais bērnu skaits"? Vai ir kaut kādas rindas? Vai vecākiem ir jāskrien pa galvu pa kaklu pierakstīt bērnu skolā? Kā tas notiek Ogrē?
Labs jautājums, mani tas arī interesē. Vai kādu bērnu vispār nepieņem skolā Ogrē, jo ir pieteicies jau vajadzīgais bērnu skaits.
Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith