Par latvisku Latviju!

Nu ko, latvieši un latviski domājošie! Mums būs iespēja pierādīt, vai esam vēl saimnieki savā zemē.

aplis ir noslēdzies , 2011-11-30 20:06:47

Buss būs , taga buss kā reiz iespēja , Krievi to PIRMO un cerams pēdējoreiz to PALŪDZA izdarīt :)

Lunis , 2011-11-30 20:28:46

jaa, ir ko padomāt! ko daris jauna paaudze, kas neprot abas valodas.Atnaks krievs un pateiks:ja hoču bumagu po russki.Vini tacu to nespes izdarit!

soso , 2011-11-30 20:35:30

soso : JA un taga buss iespēja PATEIKT to pavisam konkrēti ko neviens negribēja vai nevarēja vai audzināšana neļāva gadiem "Uz kaut ko cerot" pateikt īsi skaidri HREN VAN viss buss tikai un vienīgi 100% Latviski bez variantiem:) Ja iepriekš ta teikt "Nācām pretī" taga buss konkrēta skaidrība PAŠI uzplijaties:)

Lunis , 2011-11-30 20:42:13

Не лопните от злости неудачники.

Окупант , 2011-11-30 21:10:07

Kas atkal ko cepties? Tak skaidrs, ka tos ~700 000 referendumā nesavāks, bet par demokrātijas mācībstundu tām mūsu neaizskarajām kastām un "vienīgi pareizajiem" Latvijas minerāla, cilvēka, kas citam ko parādā, kā arī meža zvēram, kas vērojam Šiškina gleznas atdarinājumā uz populārām konfektēm, es, personīgi, saku milzīgu PALDIES, citādi - iepriekš minētās kategorijas iedomājušās, ka te šeftēs "mūžīgi mūžos", malači, parādīja, ka jautājumu var risināt "ar pierādījumu no pretējā"! Fiška pareiza, gaidu vēl ko līdzīgu nākotnē!

daudzpunkts , 2011-11-30 21:54:02

dziļi sirdī neieredzu šo krievu daļu,kas mūs grib iznīcināt. visu cieņu Krievijas cilvēkiem!
runāsim tikai latviski, mani dārgie tautieši!

inga , 2011-11-30 21:54:40

Vienīga Latvijas bagatība pašlaik ir CILVĒKI! Un krieviski runājoši iedzīvotāji arī ir Latvijas tauta. Krievu tautības cileku kopums kas, dzīvo Latvija jau gadsimtiem... daži no viņiem var izsekot savu ģenealoģisku koku 3 vai 4 gadsimtus ... Nevajag aizmirst, ka Latvija ir daudznacionala valsts. Un emociaonalu saikņu mums pietiek... ko nevar pateikt par Latvijas valdībam, jo rezultats ir acīmredzāms - sabrukums visās sferās...

no Ogres , 2011-11-30 22:09:01

Окупант :​Неудачниками теперь можете себя назвать.
Что не могли тормоза лентяи то замогут на ура , можешь быть уверен они даже очень замогут что означает конец всем неясностям. все контролирующие инстанций завалят постоянными кляузами на всех слабо по Латышки говорящих , по всем товарам без латышских инструкций по всем конкурсам итд. Каждому таксисту , кассиру уборщице не могушеи ответить по Латышски будут ментов звать и штрафы писать. Это уж заранее знали все кто был против этого мероприятия . Это нормальная Европейская практика кстати , просто пока многие Латыши прибывали в иллюзиях что вроде все мы люди , но фашисты баркашовцы Осипова и лимоновцы Линдермана наконец сумели их переубедить. Чем я вас и поздравляю. Если мозгов маловато то это НЕ РЕФЕРЕНДУМ это просто опрос нужен ли референдум , на самом референдуме победа даже теоретически невозможна , потому 20 лет о нем и не заикались зная о последствиях такого шага. Но дебилам на этот ра затеявшим идею все пх , главное пошуметь а что будет дальше с народом им по барабану. Для тормозов Латышей наконец дойдет что 150 тысяч подписались что хотят посягнуть на устои их государств. Теперь сможете пожинать плоды. это будет полный пиздец для многих людей старшего поколения которых до этого как-то с пониманием воспринимали та же номенклатура , шас будет как по закону.

Lunis , 2011-11-30 22:14:02

man ir daudz draugu krievu, bet tie negāja parakstīties, jo runā latviski un ir priecīgi,ka dzīvo te nevis krievijā..... man kauns par urlu tupumu!

inga , 2011-11-30 22:19:21

no Ogres:krievi, kas dzīvo daudzās paaudzēs ir Latvijai lojāli, ari prot latviešu valodu.Nesaprot un nemācās tie, kuri šeit ieradās kara beigās un sociālisma celtniecības laikā.Ir liela atšķirība!!!

soso , 2011-11-30 22:26:12

ты только копипастить научился неудачник,и выступаешь в каждой дырке затычкой.С таким ЧМОМ общаться противно-НЕУДАЧНИК

Окупант , 2011-11-30 22:26:22

ты только копипастить научился неудачник,и выступаешь в каждой дырке затычкой.С таким ЧМОМ общаться противно-НЕУДАЧНИК

to Lunis , 2011-11-30 22:27:13

Окупант : Ja ja trisreiz palecies taga es 100% zinu kas tu esi:):) Gribi kosīt pēc Krieva bišķi zinibas jaatsvaidzina:)

Lunis , 2011-11-30 22:31:58

Istenībā jau Krievi nagāj gāj visādi Uralas un bidlas , publika bij pabaiga uz beigam ka krievu laika pie šņabja bodes. Idejas rīkot šādus referendumus bija jau vismaz 15 gadus tacus tad tā PUBLIKA pat visadu Ždanoku Plineru aprindas bija ar bišķi vairak smazdenēm un labi zinaja ar ko tas beigsies , ar katastrofu viņu atbalstītājiem. Žitie ir normali fašisti ekstremisti , viņiem viss pie kajas galvenais IDEJA un slavas mirklis kas velak notiks ar PUBLIKU viņiem pie kjas. Окупант isteniba ir diezgan zinams Ogres kadrs kurš ļot sēro pēc "Mīļajiem PSRS laikiem" :)

Lunis , 2011-11-30 22:39:59

Atkal, ko cepties, te viss vai nu maksimalizēts, vai minimalizēts, fiška pareiza, ja pret KLIĶi nevar cīnities savādāk, tad visi DEMOKRĀTISKIE līdzekļi ir labi, visas šitās debates urlas, ne urlas, publika kāda 20 gados publika ir spēcīgi pamainījusies, iesaku kādam pastaigāt pa Ogres kapiem un palsīt mirušo uzvārdus, kā arī kapņu plākšņu uarakstu valodu, nuu, es izmetu visus, kas miruši līdz 40 gadiem traģiski vai slimība, vai kas nezināms, un tad procentuāli un skaitliski paskaitīt, ko negrib neviens šādu pētījumu uztaisīt??? Man ir...Paaudzes sen ir nomainījušās, nav jāauro, runa nav 1990.gadā, runa ir 2011.gadā, runa ir paši ziniet par ko, ne jau par krievu valodu, runa ir latviešu bāleliņu izšeptēto un vēl šodien šeptējamo valsti... Nebūšu oriģināls - kas pēdējais, izslēdz gaismu, ja to spēj... Vai tas nav saprotams?

daudzpunkts , 2011-12-01 00:36:08

daudzpunkts : Jā vecīt piemēra pēc vari piestaigāt uz Rīgas domi kur taga Nila laikos viss tevis parakstītais saniedzis tādus apmērus un ciparus ka "Baleliņu laikos" pat sapņos narādījās:) Tika ja hipotētiski realizētos plāns no tu iedomājies eso došs te būs kā Krievijā kur vsipār ir pilnīgā pakaļā , es katru dienu komunicēju ar cilvēkiek no turienes TUR IR REĀLI DIRSĀ nosperts viss ko var nospērt un piķi prasa PILNĪGI visos līemēņos bez kā nekas nenotiek , mums pat sapņos nekas tāds vēl nav rādijies. Ir kur tiekties . Radikāli idioti visur ir vienādi tik Latviešu gadijumā tas NEIZGĀJA bet RUSS variāntā publika izrādijās tupāka mazāk domāt spējīga.

Lunis , 2011-12-01 01:49:23

Lunim:par Rigas domi -pilnīga taisnība.Visiem, kam ir bijis sakars, slēdziens tieši tāds pats - zog, izšeptē lielos apmēros.

rose: , 2011-12-01 08:40:51

Es piekrītu tam, ko Lunis raksta. Personīgi arī es agrāk biju ļoti iecietīgs pret tiem, kas neprata vai negribēja runāt latviski, bet tagad šis referendums pamatīgi sapurinās latviešos nacionālo apziņu un lielākie cietēji būs tieši krievu tautības vecākā gadu gājuma cilvēki.

Emils Hegle , 2011-12-01 09:22:04

ē maķ tvaju zanagūūūū, kā gribas par daugavas vanagu :)))

vilcene , 2011-12-01 11:12:47

буду принципиально говорить везде на русском. Я не против латышей, я родился в Латвии. Но, почитаеш тут и уже Вас не навидиш. Что вам русские сделали такого ? То, что они все живут тут, и также как и Латыши платят налоги ? Я живу тут, я плачу за всё так-же как и все, я требую к себе нормального отношения, я требую русский язык. Не захлебнитесь слюной тут.

латвия - для всех , 2011-12-01 12:49:36

латвия - для всех : Без проблем , мы на твое место наймем более сговорчивых китайцев они учат язык исключительно быстро 2-3 месяца и уж довольно сносно говорит на любом. Китайцы кстати единственные принимают коммерческую документацию на любом языке. Так что подучивайте Китайский или Латышский , китайцы уважают тока хозяина или клиента а не тех кто рядом на одном уровне.

Lunis , 2011-12-01 15:23:03

Ko viņi iecentrējušies uz Latviju - vēl taču ir, piemēam, Francija, Anglija, kur var pieprasīt krievu valsts valodu? Liekas, ka daudzi tā arī nav apjēguši, ka pēkšņi nokļuvuši no PSRS citā valstī.

Bobis , 2011-12-01 16:01:17

Re kā Ušakovs - okupāciju neatzīst , bet grib panākt atkal divvalodību - kāds liekulis.
Iesaku visiem krieviem - kam te nepatik - braukt uz savu tēvu zemi un dzīvot tur, nevis okupēt kaimiņu valstis - sabraucot tajās un savairojoties - un beigās pasakot - a bet me te okupanti tik daudz esam, ka gribas runat te sava okupantu valodā.
Protams visi krievi tādi nav, pats pazīstu arī normālus, ne uz okupāciju nosvērtus.

Interesanti - kad vinji referendumu ierosinas citās pasaules valstis - jo viņi tak ir visur kā biezs.

hehe , 2011-12-01 16:12:08

Luni! Labāk paņemam kaukāziešus un nēģerus, tad varēsim runāt kaut ko par latvisku latviju! =)))))))

White , 2011-12-01 20:31:25

tad jau gaiļiem drīz būs jāsaka :KU KA RE KU , sunišiem -GAV GAV, ruksīšiem- HRJU HRJU

SOSO , 2011-12-01 21:34:07

Da nu labi bez stressa , tapat jau šiem nekādu cerību nav vismaz taga 100% zinam mums ir 183.000 drošu valsts iekšēju ienaidnieku ja kas.

Lunis , 2011-12-01 21:46:27

Lunim: vai tad šobrīd neesam okupācijā- tikai zem ES? Soli spert nedrīkstam bez VIŅU atļaujas!?Pilnīga okupācija, gan politiskā,gan ekonomiskā.Gatavi jeb kados sūdos ielīst ,tikai lai nebūtu jarunā ar RUS,visas pārējās tautības ,,pofig,,.lai runā un dzīvo kā grib.

viedoklis , 2011-12-01 23:02:44

viedoklis : Labak zem ES neka zem pilnigi izlaupitas apsaluti vosos limenjos dramatiski korumpetas nabadzigas Krievijas kuru tavako 20-30 gadu laika parnems Ķina , esmu par to pa visiem 101% parliecinats. Krievija tuvako 20-30 gados saruks lidz Uraliem parejo parnems Kina. Krieviem nav ne vainas , bet vienm ir pilniga un galiga ekanomiska un varas pakalja. Vieniem vieniga izeja ir savs "I Reihs" citadi vini pazudiss ka vienota valsts. Mus ir uzstutējusi ES un stutes kamer buss kada Intrese , Krievija milzu valssts kura NEKO NERAŽO viņai 65% Ekanomikas ir NAFTA / GAZE , tiko to vairs nepirkss vaoi cena kritisies vina vienkarsji izgasis un vinju "Labumus" parnems Kina. Krievija ir 140 miljoni iedzovotaju kuri pamataa slaistas dzer un spragst nost bezceriba , Kina 1,5 Miljardi kuri sance ka skudrinjas ! Mums labi mes mazinji un pasji savas laimes kaleji Krievija ir "Milzigs tuksums" kas pumpe naftu un NEKO NEDARA :) Mums pat mazins veikalins un zemnieks ar Kartupeljiem ir BZIENSS Viniem Kiniesji Sibirija parnemusi visu mazo un Videjo biznesu Krievus nemaz darbaa nenem ES BIJU SOKAA vieni vienigi Kiniesji pilna Sibirija !

Lunis , 2011-12-02 00:42:41

Lunim: Purmkārt neviens te nerunā par Krieviju "TUR IR REĀLI DIRSĀ nosperts viss ko var nospērt", Krievijā ir viss nosperts, bet viss ir nosperts Grieķijā, Portugālē, Spānijā, o, Itālija labs piemērs, divkosība, Grieķijai miljardus noraksta, citiem nē, labi, man ir pilnīgi po zem kāda karoga, galvenais, lai man komfortabli, ja es rakstu, ka man ir komfortablāk uz austrumu pusi, tad tā ir, ja Tevi velk uz otru pusi, tad Tava darīšana, ES ir nosperts ne nu mazāk kā RUS...

daudzpunkts , 2011-12-02 07:10:57

Viseim 183.000 sarkanu zvaigzni pierē un prom uz plašo Dzimteni...

Oga , 2011-12-02 10:38:56

Paldies dievam ka nevisi latviesi doma ta ,ka stulba Oga.

Skaidrite , 2011-12-02 14:21:47

Ko viņi iecentrējušies uz Latviju - vēl taču ir, piemēam, Francija, Anglija, kur var pieprasīt krievu valsts valodu? Liekas, ka daudzi tā arī nav apjēguši, ka pēkšņi nokļuvuši no PSRS citā valstī.
================
Tu reāli TUPAIS ? LV tagad ir ap 50% krievu. Protams pie normāliem apstākļiem jau sen jābūt otrai oficiālai valodai. Francijā un anglijā nav tik daudz krievu. Normāla valsti, kad jau ir kādi 20-25% vienas tautas, tad to tautu valodu padara par oficiālo :P stulbo idiotu forums :P

2 Bobis , 2011-12-02 14:33:49

es gan piekrītu Ogai!!!! tikai tur viņus arī neviens negaida.Krievijas krievi ir pavisam savādāki.

skaidrītei , 2011-12-02 15:22:39

tu gan esi tupiks pilnīgs!!!! cerams,ka neesi latvietis!laikam no roklaižu bara

bobītim , 2011-12-02 15:23:58

Latvijā nav neviena īsta krieva, ja kas...

c , 2011-12-02 23:48:50

Piekrītu ogai un Skaidrītei.
Tur jau tā lieta, ka Krievijā šitos neīstos krievus neatzīst un uzskata par salašņām.No Krievijas viens paziņa tā arī pateica, ka šitie, kas dzīvo Latvijā ir pašlabuma meklētāji, nekas vairāk.Un lien, kā utes virsū un uzspiež tikai savu.

litto , 2011-12-03 10:40:04

"Galvenā krievu nacionālā rakstura iezīme ir nežēlība, nevis vienkārša nežēlība, bet sadistiska nežēlība. Es nerunāju par atsevišķām dusmu izpausmēm, es runāju par nācijas psihisko stāvokli, par nācijas dvēseli"
M.Gorkijs
"Es neesmu lepns, ka esmu krievs, tāds vienkārši ir mans eksistences stāvoklis. Un kad es domāju par mūsu vēstures skaistumu ilgi pirms nolādētajiem mongoļiem un ilgi pirms nolādētās Maskavas, kura ir vēl lielāks kauns par mongoļiem, es bezcerība gribu nokrist zemē, tikai iedomājoties vien, ko mēs esam izdarījuši.."
A.K.Tolstojs
"Nevis nācija, bet mežoni un izdzimteņi... " Gerstens
"Nevis nācija, bet elles izdzimums" V.Rozanovs
"Tā ir nācija, kas ložņā pa visu Eiropu meklējot lietas, ko sabojāt un izpostīt tikai tīras izklaides pēc.." F. Dostojevskis
"Ubagu un zagļu nācija" S. Rozdestvinskis
"Sātaniska nācija" Z. Gippus
"Aitu bars, stulbas cūkas, mežonīga slepkavu orda" M. Bulgakovs
"Man patīk amerikāņu sievietes. Viņas seksuāli dara tādas lietas, par kurām krievu sievietes pat neiedomājas - iet dušā..." J. Smirnofs
"No patriotiska mīta krievu tauta ir kļuvusi par drausmīgu realitāti" L. Trockis

citāti , 2011-12-04 21:02:55

nado dumatj o nawem blagopolu4ii,a ne razzigatj nacionaljnie voprosi!!

tagil , 2012-01-01 20:29:22

Es esmu latviete un balsošu PAR.

Diezgan aktīvas diskusijas par un pret referendumu patreiz norisinās Draugiem lv domu biedros "Melnā kaste"
http://www.draugiem.lv/group/16100919/

Ienāc, un izsaki savu viedokli arī Tu.

http://www.draugiem.lv/group/16100919/

........ , 2012-02-17 14:59:53

Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith

judithevans11 , 2013-06-13 16:25:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet