MAUKAS

Ar 2011.gada 1.janvāri būs jāmaksā PVN par nelielas vērtības komerciāliem preču sūtījumiem no trešajām valstīm, ja to vērtība pārsniedz 10 eiro
(BNS, 6.decembris, 12:15)
Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) informē, ka saskaņā ar Saeimā pieņemtajiem grozījumiem likumā „Par pievienotās vērtības nodokli” ar 2011.gada 1.janvāri stāsies spēkā izmaiņas nelielas vērtības preču sūtījumu no valstīm, kas nav Eiropas Savienības dalībvalstis , aplikšanā ar pievienotās vērtības nodokli (turpmāk – PVN). Izmaiņas paredz, ka no PVN atbrīvojams nelielas vērtības preču sūtījums, ja tā vērtība nepārsniedz 10 eiro vai ekvivalentu summu latos.

Lunis , 2010-12-06 16:23:26

Cenas šeit http://www.dealextreme.com/ ir tieši tādas kā rakstīts IESKAITOT VISU PIEGĀDI Latvijā !

Lunis , 2010-12-06 16:31:06

Nu diezi vai ir maz kāds aktīvs interneta lietotājs LV, kas vēl nezin to DX adresi....

Gestapo , 2010-12-06 17:22:02

Es tag paredzu aaahūnās rindas + vēl papildus tām kas jau ir tur pie lidostas muitā , gan jau vēl mērģļi grībēs zīmōgotu bankas izrakstu ja darijums nepārsniegs "10 eur" koroče kārtīgs klucis aktīvu cilvēku ikdienas darziņā.

Lunis , 2010-12-06 18:32:29

nu bet ja piemēram no ebay sūtīt kā gift , tas tak ies cauri.

...(( , 2010-12-06 20:55:45

...(( , Gifts darbošoties Jā nesūtīsi virs 45 Eur IESKAITOT pasta izdevumus , ja vairāk tad MUITA + PVN . Ja pārāk bieži sūtīsi "Komerciali aizdomīgi" tad viņi patur iespēju tev pilnīgi visu aplikt ar Muitu un PVN :)

Lunis , 2010-12-06 23:38:28

tiko palasīju arī par gift......nu totāls...piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
bet laikam jau īstais datums skaitīsies kad paciņa atnāks, nevis tiks izsūtīta, domāju vai vēl var paspēt pasūtīt...vai kad nesanāk ta ka atnāk pēc 1 janv, un maksā ragā....
Nu ritīgas M.....

...(( , 2010-12-06 23:50:17

...(( : Mazām lietā jau kopumā tas pieaugums ja tapat daudz nerausta tā vai tā 2x lētāk kā Latvijā bet TĀS BAIGĀS papīru čupas un šurpu turpu braukāšanas pa tām Muitām un bankām un LAIKS kas piet to visu kārtojot vesela diena vai pat divas reizēm uz vienu štrunta sūtījumu :(

Lunis , 2010-12-07 00:04:08

si teicamnieku valdiba neko isti jedzigu nespej izdomat ekonomikas glabsanai, tadel "salasijusies gramatas", ka kads vel elpo ieperkoties @www

everita , 2010-12-07 18:53:19

Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith

judithevans11 , 2013-06-13 16:21:50

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet