Darbadiena-sestdienā

Nekad neesmu sapratis sestdienu-darbadienu efektivitāti. Ja piemēram bērnudārzā ,grupā atnāk 0-5 bērni vai kādi 30 pa visu b/d,bet jāstrādā visam personālam,jāmaksā par elektrību, ūdeņiem,virtuves strādniekiem utt. Manuprāt darba sestdiena nes tikai zaudējumus................
Nu par Mālkalnes dāmītēm nerunāsim. Šodien pa visiem kabinetiem tikai kafija smaržoja............

Jurka , 2010-11-13 18:44:18

Jurka : Tas liecina tik par to ka Privātais bizness neievēro Latvijas darba likumdošanu :D Visdrīzāk nodarbina darbaspēku brīvdienās nemaksājot par to pienākošos atalgojumu pretējā gadījumā to daŗit būtu nerentabli:)

Lunis , 2010-11-13 19:48:03

mUĻĶĪBAS LUNI. vienkārši privāts bizness nevar atļauties maksāt par nekā nedarīšanu un viss. valsts maize ir vienkāršaķa, ka privātā>>>>

DABA , 2010-11-14 00:21:38

DABA : Mums valsts DARBA likumdošana ir VIENA gan privātajiem gan VALSTS ja privātais liek strādāt BRĪVDIENĀS viņam jāmaksā pēc pastāvošās valsts likumdošanas attiecīgs tarifs ja vien darbinieks nestrādā maiņu darbu. Ja viņš maksā kā darba likumdošanā paredzēts DARBS BRĪVDIENĀS neatmaksājās. Ja Brivdienas Valsts un Privātajā sektorā nesakrīt tas tik nozīmē ka Privātā sektora kāds šmaic savus darbiniekus ar algām vai brīvdienam::):)

Lunis , 2010-11-14 01:53:33

Man manā valstelē būtu pilnīgi stulbam jābūt lai es sadomātu NODARBINĀT savus darbiniekus kādā no neskaitāmām "Karļa suņupuiša dzimšansdienām" un vēl sazin kādiem bezgalīgajiem oficiālajiem Valts stētku brīvdienām kuras nereti sanāk 4-5 pēc kārtas! Latvijā tas ir ELEMENTĀRI , ja mani kāds nostučis darba inspekcijā VAKS sods būs tāds ka ILGI nākamreiz domāšu vai man "Vaig" viņus nodarbināt vai arī jāmaksā ~230% no prastās dienas likmes:) Latvijā savādak , zems darba ražigums zemas algas slikta sociālā aizsardzība :):)

Lunis , 2010-11-14 01:58:38

vari, lūdzu, nebļaut savos komentāros? (t.i., nerakstīt ar lielajiem burtiem)

lunim , 2010-11-14 14:48:59

vispār visi komentāri off-topic, jo runa ir par pārcelto darba dienu. priecīgus valsts svētkus visiem nākamajā- gandrīz brīvajā- nedēļa!

un vēl , 2010-11-14 14:50:29

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet