BULDOZERA atzīšanās:

«Nekad neesmu turējies pie kāda krēsla. Kā Rīgas vicemērs un Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētājs es jau pirms Saeimas vēlēšanām izdarīju izvēli un skaidri zināju, ka man šie amati būs jāatstāj. Es apzinājos, ka partijai, kuras reitings ir divi trīs procenti, nav lielu izredžu iegūt pārliecinošu uzvaru. Tomēr nolēmu kandidēt un zaudēju ietekmīgus un labi atalgotus amatus. No tā esmu atteicies un ieguvis vien parasta deputāta krēslu. Šo situāciju es redzu kā izaicinājumu. Kad politiķis sasniedz kaut kādu augstumu, tad viņš aizmirst, kā ir tur, apakšā. Manuprāt, politiķim, kurš ieņem augstu amatu, ir jāspēj nolaisties uz zemes un padzīvot kopā ar parastajiem mirstīgajiem cilvēkiem, lai neteiktu, ka viņš ir atrāvies no zemes,» uzskata Šlesers.

parasts mirstīgais , 2010-10-25 08:22:08

Būs kādas lielas ziepes novārījis ka taga grib pasēdēt "Ēniņā" kamēr citiem tās ziemes uznāks kā sniegs uz galvas un šitais būs balsts un pūkains "Vienkarši deputāts"

Lunis , 2010-10-25 09:11:37

Интеллигентный человек никогда не скажет: «Да пошёл ты на х*й!», а скажет: «Молодой человек, я вижу, вы далеко пойдёте...»

Lunis , 2010-10-25 09:16:37

Ir bagatajiem dzive gruta
tiem likum sargi sveikas suta
pret likumu tie sa un ta
daudz iebazusi kabata

Tad menesi vai reizes tris
uz tiesas namu cels nau iss
ja sakali vel uzbrujt grasas
tad jau pec saujam rika prasas

Pie varas groziem jabut klat
lai vis tur notiek vinja prat
lai tiesib sargi vinja puse
par visu pagajuso kluse

Ir lieli naudas izdevumi
tai jaaizlapa nesmukumi
lai klusu cies kas daudz ko zin
un lietas izmekletajs min

Ta paiet muzs un sirmo mati
ir pilna strsiem dzive pati
sak veseliba skiebties ari
ak alkatiba ko tu dari

sintija , 2010-10-27 17:12:59

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet