Kādas skolas Ogrē?
Sveiki! Esam ienacēji Ogrē, tāpēc interesē atsauksmes par Ogres pamatskolām. Mums ieteica Tīnūžu skolu, tomēr gribētos tieši Ogrē. Padalieties, lūdzu, ar pieredzi!
Mums patīk Ogres 1.vidusskola.
Tīnūžu tiešām laba!
Mans sāka mācības ģimnāzijā,bet nākošgad-gan pārejam uz Tīnužiem.Tur tiešām laba skola,mācās māsīcas bērni-klases mazākas un skolotāji pretimnākošāki esot.
Nav jāskrien uz Tīnūžiem, abas skolas gan ģimnāzija - pamatskola, gan vidusskola ir vienlīdz labas, vajag atcerēties, ka ir tāds teiciens: vienam patīk māte, citam meita, vēl citam kleita, tāpēc šeit domas dalīsies, vienam patiks vidusskola, vienam ģimnāzija, citam Tīnužu skola.
Tīnūžu skolā-baro ar reliģiju!
ogres pamatskola (ģimanazija) audze tikai zubrus 1vsk tai lidzinaas (bet ir labaka par iepriekshmineto) tinuzu skola ir pabuts esmu vienmer dzirdejis labas atsauksmes bet ka pats ieraudziju biju shoka berni uzvedas ka mezoni blaustas un nemaz nevelas dzirdet ko vinjiem stasta! tas pats ari ogresgala pamatskola vieniga skola kura var laist savu bernu ir ikskiles vidusskola tiesham loti laba skola!
Man bērns iet 1.vidusskolā-neko sliktu nevar teikt, bet ir labas atsauksmes par Tīnūžu skolu, ja kādam bail, ka cilvēkam kaut ko labu pamāca, tad gan jābaidās.
Man puika ies 2.klasē Ogres 1.vidusskolaa.Gan berns iet uz skolu ar prieku,gan mēs vecāki ļoti apmierināti - gan ar pedagogu darbu,gan māc. programmu :)
Jaatceras,ka nevajag gaidiit kaut ko pārdabisku no skolas,vecākiem pašiem ir jābūt visā bērna skolas dzīvē "iekšā",jāseko bērna mācībām utt.tad arī būs vēlamais rezultāts :)
Galv. Bērnam radīt motivāciju mācīties ;)
Labi jau,ka kāds ir dzirdējis ,ko labu par Tīnužu skolu,bet pasakiet man,kā ir iespējams,ka visa klase paliek uz otru gadu,kā!!!!Ja,kalsē ir tik maz skolēnu,pedagogam ir iespēja katram individuāli pamācīt,paskaidrot!!!!
Nu varu ieteikt Ķeguma skolu, pats pabeidzu vidusskolu pirms pāris gadiem. Noteikti varu teikt tikai to labāko. Ļoti labi skolotāji (nu ir arī pa kādam izņēmumam). Un noteikti garšīgākās pusdienas rajonā [skolās]...
Pilnīgi piekrītu - mammai!!!
Esmu pati no Jaunogres vidusskolas,bet kaa saprotu vajag Latvieshu skolu.
Nu tad ja gribat skolu Ogre,tad Gimnazija ir ideala skola. :)
Tur labi skolotaji,tikai vien tur ir tadi skoleni kuri pipe un ta talak,bet tas nav galvenais.
Galvenais lai jusu dels/meita nedraudzetos ar tadiem,un bus viss okey. :)
Un butu labi ja pirmo menesi varbuut mazaak,juus meginatu runat,ptasiit skolotaajiem ka iet juusu beernam. :)
Ogres sākumskola un pēctam Ogres Valsts ģimnāzija
cik ir pirmaja viduskola .pirmklasnieku skaits ???? klases