NVA

Jautājums - ja es tik un tā nesaņemšu pabalstu, vai ir vērts stāties bezdarbniekos? Kāda ir pieredze? Vienu dienu gribēju - bet rindas baigas un pat apsēsties nav kur, jāstāv un jāgaida koridorā....aizgāju prom.
Bet! Vai ir vērts? Runā, ka esot labi kursi, psihologa konsultācijas un labas lekcijas par brīvu...vai tā ir? Vai ir vērts? Mājaslapā paskatīju, tur sarakstīts smuki, bet kā ir realitātē???

bezdarbe , 2009-10-30 19:19:21

Parasti uz tiem kursiem nereāli tikt, ļoti ilgi jāgaida:(Stāties vajag vienīgi tad, ja grib prasīt kādu pabalstu kā maznodrošinātais(piem.par apkuri).Kā arī lai valdība redz reālo bezdarba situāciju LV.

Es , 2009-10-30 20:19:14

Var droši stāties dezdarbniekos, jo lekcijas ir labas un piedevām arī piedāvā labus kursus. Pati esmu izgājusi vairākus un esmu apmierināta.

es , 2009-10-30 21:32:38

Kur Jums to visu piedāvāja? Ogres nodaļā?

zika , 2009-10-30 22:44:07

zika : Mes smejamies vanee:):)

Lunis , 2009-10-31 01:48:13

Es bezdarbniekos biju 7 mēn., pa to laiku neviens tā arī neko neesot piedāvājis. Kaut biju pierakstīta rindā uz kursiem.

Linda , 2009-10-31 11:50:16

Kursus NVA piedāvā daudz un dažādus .Pazīstams puisis būdams bezdarbnieks nevēlējās iet uz datorkursiem,bet es ieteicu lai noteikti izmanto ,jo ir tik daudz lietu ko pašmācības ceļā nemaz nevar apgūt un pirmā līmeņe apmācība arī to nemāca.Drīzumā tie beigsies un viņš jūtās vareni apmierināts.Tākā nelaidiet garām un izmantojiet to ko vēl var izmantot.Ejiet stājaties bezdarbniekos -ja jūs tādi esat un izmantojiet laiku lietderīgi ,it sevišķi to gribētos ieteikt cilvēkiem pēc 35 gadu vecuma ,jo jaunā paaudze ir pietiekami uzņ;ēmīga un zinoša lai izkonkurētu jūs...

Ināra , 2009-10-31 12:20:52

Laikam jau būs jāstājas...esot arī labas vienas dienas lekcijas par saskarsmi, par stresu u'.t.t, kur visi var tikt,un diezgan daudz. Un vēl esot iespēja aprunāties ar psihologu un konsultantu individuāli, bezmaksas. Tie speciālisti esot ļoti sakarīgi.Un daudz īsie kursi - datori, valodas 2 līmeņos...
Tā ka nav ko mājās nīkt, iešu rīt pierakstīties...tik tās rindas nepatīk - diena sačakarēta...

bezdarbe , 2009-10-31 18:16:39

Nez kāpēc Lindai 7 mēnešu laikā neviens neko nepiedāvāja?

zika , 2009-10-31 20:37:02

A varbūt pati neko negribēja?

A , 2009-11-03 23:38:01

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet