PIRMIE = PĒDĒJIE????

No neoficiāliem, bet drošiem avotiem, kļuvis zināms, ka uzreiz pēc Saeimas vēlēšanām Dimantu Pītera vadīto un Leščinsku Aināra loloto organizāciju PIRMIE pārdēvēs par - PĒDĒJIE.

Visi organizācijas biedri būs pēdējie Latvijā palikušie cilvēki līdz pensijas vecumam, kuri tad arī būs tie, kas sastādīs daļu no Aināra apsolītajām 50 000 jaunajām darbavietām, kuri apkalpos Aināra saaicinātos tūristus, kuri brauks skatīties uz Austumeiropas Brīnumzemes metropoli Rīgu.

Stājieties, nenoželosiet.... nebūs jau ko....

Gints2 , 2009-10-14 18:40:55

Ar labu nakti gint

Hukj , 2009-10-14 23:39:30

Es un mani citi sabiedrotie uzaicinam Tevi un arī pārējos, kuriem ir nokārušās rokas vai zudis dzīves spars uz tikšanos PIRMAJOS, RIGĀ, Elizabetas ielā 27 un ticiet man izzudīs vēlešanās atstāt dzimteni, jo Latvijā mums visiem daudz darāmā un kopā mēs esam spēks. Vajag tikai gribēt, darīt un labie darbi atmaksājas.

Biedrs Gintam 2 , 2009-10-15 12:09:49

Jūs tur mācēsiet arī iestāstīt, ka tās visas idejas un uzstādījumi darbosies arī pēc vēlēšanām?

Gints2 , 2009-10-15 13:22:17

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet