Attaisnotie izdēvumi par mācībam
Bērns mācās divas skolās -Mākslas un Mūzikas. Mākslas skola labprāt izsniedz izziņu VIDam par vektajiem maksājumiem , bet Mūzikas skola atsakās, pamatojoties ar kaut kādu Domes rīkojumu - kur ir noteiks ka tā maksa - ir līdzdalības maksa. Nekādi nevaru saprast ar ko atšķiras divas valsts akreditētas skolas vienā pilsētā.
Anna : "Līdzdalības maksa" ir slēpta maksas pakalpojums kas OFICIĀLI skaitas "Bezmaksas" :):) Dome izdomājusi kā uzvārīties uz muzikas skolas bērnu vecāku reķina aizlāpītu kādu caumuru kautkādā budzetā un izdevusi šādu rīkojumu.
Tad ja mans berns macas makslas skolaa, tad es varu VIDA iesniegt deklaraciju un to apmaksas? Kaa tu iisti ir?un par cik gadiem to var izdariit?
Čeks par samaksu ir ? Ja ir tad ar to pietiek, ja maksāts caur banku tad izraksts no bankas. Bet ja čeka nav, tad tāda iemaksa nav likumīga.
To ?
Pēc likuma VIDam būtu jātmaksā 25 % no maksājumiem gan Mākslas, gan Mūzikas skolā. Mākslas skola man izsniedza izziņu VIDam - iešu sniegt - visu laiku māksāja...
To Lunis - paldies, kaut viens man cilvēciski kaut ko paskaidroja..a to neviens neko nezin, sazvanītās n-tas amatpersonas - neviens neko nevar paskaidrot...
to Šefpavars
uz čeka ir rakstīts "līdzdalības maksa" - VID čeku ar šādu maksas formulējumu nepieņem
TAd ka sman jadara? Jaiet uz Makslas skolu un japrasa izzina par veiktajam iemaksam, tik noprotu,ka nedriikst buuu rakstiiits liidzdaliibas maksa? TAd uz VIDU iesniegt.
to ?
tieši taaaaaaaaa:)
Paldies,Anna :)
Neticu, ka Muzikas skola pārtaisīs to līdzdalības maksu par mācību maksu arī savā Izziņā.
to zika
Protams ka nepārtaisiīs, viņi vienkārši atsakas izsniegt...