KRĪZE un MŪSU PREZIDENTS
Kādam jābut mūsu PREZIDENTAM nākotnē, lai nebūtu valstī BARDAKS???
anarhistam
Nu man liekās kad tāda nav. Bet es domāju tagad vajadzētu tādu cilvēku kā Vairu kas izveidos pati savu komandu. Tā ir palikusi mana uzkatījumā vienīgais nekorumpētais cilvēks
Sāksim ar to , cik liela vara ir prezidentam? Kāda nozīme kāds ir prezidents, ja viņš reāli nav tiesīgs neko darīt , tikai kaut kur aizbraukt un kādu medāli saņemt, par to, ka ieradies?
Tieši tā, mūsu prezidentam ir mazāk varas, nekā ministru prezidentam. Tu labāk paprasi kādam ir jābūt nākošajam ministru prezidentam, lai to piķi, ko tagad pasaules valūtas fonds mums aizdos pret hujzinkādiem procentiem, netiek vienkārši palaists vējā. Nu pasakiet, nakuj laikā, kad nav naudas, jābūvē sasodītā gaismas pils?
Nju tas kad Veldre gribēja gvardi ar visiem zirgiem Rīgā,un putuplasta cūkas figūru pie centrāltirgus,kas izmaksā arī daudz līdzekļus ,tas bij vāx....:DAtlaistu prezidents to parlamentu,atnāktu vietā tādi paši neko nedarītāji,kas dzīvo treknos gadus pa tautas naudu...
Možka monarhu:)!
Bet mums jau NAV prezidenta. Taču - viņa amatam arī nav nekādas jēgas. Lai gan - iespējams, cits cilvēks tam arī varētu piešķirt jēgu.
Bet vispār ir skumji dzīvot valstī, kuru valdība "nolaidusi līdz kliņķim". Un nejūtos vainīga, jo man nav kredītu un neesmu dzīvojusi "pāri līdzekļiem", turklāt esmu maksājusi nodokļus šīs valdības uzdzīvei.
Vakar biju kompānijā ar vairākiem privātā biznesa pārstāvjiem. Vienam īpašnieks aizvakar sasaucis sapulci, lai atvainotos un paziņotu, ka pusi darbinieku atlaiž, bet pārējiem samazina algu un divkāršo darba slodzi un attiecīgi arī darba laiku. Jo ir vēl tikai cits variants – beigt vispār darbību. Cita direktore pirmdien dodas uz darbu, pirms tam apsverot, kurus darbiniekus atlaist, jo citu variantu nav. Kāds bijušais biznesmenis - trīs bērnu tēvs - vadā uz skolu bērnus, bet strādā vairs tikai sieva līdz vēlam vakaram.
Tādēļ priecājieties, kam viss daudzmaz stabili.
es arī nesaprotu...vai tādos naudas krīzes gados vajadzēja celt to gaismas pili...Staigāja uz to biblioteku pusgadsimtu,pastaigātu vēl gadus 5...
A ,kāpēc mēs tādi -latviešu tauta esam ,ka nemākam tos politiķus izaudzināt vai pareizus ievēlēt, gan jau ir vaina mūsu morālajā stājā un ideāli vispār zuduši, kamēr ģimene nebūs vērtība, kamēr staigāsim pa krogierm un citām "mājām" , kamēr centīsimies saraust vairāk , kā citiem, utt., tikmēr jau nekas nevar mainīties. Protams, visi nav tādi, bet to ideālistu ir mazāk un tie tur netiek vai paši negrib, tāda mums tā iekšējā vajadzība, kā tautai. Es ceru, ka varētu būt kādas pozitīvas spilgtas personības, kam ir svarīgi ideāli par Latvijas valsti kā tādu, ja vien jau nav par vēlu, varbūt jau esam pārdoti?
he must be a zombe!! =)