tīņu smēķešana
Kūr jaunieši vār nopirkt cigaretes ,zinama vieta :preses kioska pie Jumja veikala,kā var to redzet,noturiet pusdienas veikala kafeinīca un Jūs to manīsiet.Smēķešana nodar lielas bēdas veselībai,kamer jauns to Jūs nejutat.Smēķešana tas vairak nau mode,dzivošim ilgak un neļausim citiem pelnīt uz Jusu veselības!!!!!!
Nu tas nav vienīgais kiosks... arī alkoholu un narkotikas Ogrē iegādāties nav problēma, un neviens pasi nepaprasīs. Ar to smēķēšanu ir tā, ka personas līdz 18 gadiem nedrīkst pirkt cigaretes, bet nekur nav teikts, ka viņi nedrīkst tās smēķēt... Stulbi...
Man liekas ka lielāku uzmanību jāpievērš nevis tīņu smēķēšanaj bet narkotikām un alkoholam..... Jā smēķēt slikti... bet narkotikas tas ir drausmīgi!!! es nedēļas laikā esmu uzinājusi par piecām meitenēm kuras tās lieto!!! un viņas jau dur.... meitenes vecumā no 13- 15 gadiem.... kas būs tālāk ar mūsu bērniem????!!!!!!
Triāla veikalā pie stadiona ir makten viegli nopirkt alkoholu un cigaretes... pārdevējas ne aci neuzmet un nepamirkšķina, kad es uz letes nokrāmēju džinu un viskiju... :(
Domāju,ka ne visos veikalos pārdot nepilngadīgajiem alkaholu un cigaretes.Ikšķiles centra veikalā laikam tā nedara,jo viņvakar bērneļi dīca garāmgājējiem,lai izlīdz ar šņabīša pirkšanu.
Betā var,ejiet droši sīkie urlas!indējiet tālāk savās mazās smadzenītes..
Kāpēc neziņo vecākiem?! Viņiem vienalga? Vai baidies par sekām???
Jā, šīs ir viss aktuālākais jautājums, KUR SKATĀS VECĀKI? Piemēram mana meita Alīna, arī pīpēja domāja ka tas ir kruti, tad es ar viņu nopietni parunāju, un viņa teica, ka viņas draugs lika pipēt,Tas ir nožēlojami un stulbi,Ar ko domā bērni,šausmas. Tagad Alīnīte vairs nepīpē un dzīve ir uz labo pusi.
Vajag nostādīt viņus fakta priekšā, ka Tu esi Narkomāns. Varbūt tad viņi padomās..
Jā jā "Slikti nelabi" nu tač normāli jāpaskaidro kas viņam notiks ja viņš pīpēs visādus sūdus dzers kokčikus utt. Nu tak iemāciet saviem bērniem kas novisiem dzīves jaukumiem viņam prieku nnesīs un tad viņš jums pats varēs izdarīt izvēli , tīņu nemaz nav tik stulbi kā viņu seņčiem liekas "Dzert , pipēt un drazties" nebūt nav tas vienīgais par ko viņi fano , nekas nav jaaizliedz tik jāpaskaidro ka tās vai citas lietas var reālizēt dadz patīkamāk un drošāk vai to vietā piekopt ko citu FORŠĀKU , izvēle viņu pašu ziņā un parasti viņi ivēlās sev patīkams lietas nevis tās pēc kurām rūķi rādās galva klucī un gals deg :):)
manejais jau otrā klasē uzvelk dūmu, sanak visa klase pīpo pat starpbrīžos tualetē - tiras šausmas !