VID Ogres nodaļa
Pagājušajā nedēļā manai mātei pienāca vēstule no VID Rīgas reģionālās iestādes Ogres nodaļas (11.12.2007. Nr.11.1.1/12494), ka viņa nav iesniegusi VIDam "reģistrēto kvīšu grāmatiņu izlietojuma pārskatus no 2003.gada" ar uzaicinājumu 10 dienu laikā atrisināt šo jautājumu VIDā...Māte vēl nav bijusi jautājumu šo jautākumu risināt (būs laikam jādodas man)...Ir jau labi, vienīgi mana māte nu jau vairāk kā 3 gadus atrodas citos medību laukos un nodokļus maksā debesu kancelejā...Smieklīgi, ja nebūtu patiesi skumji par šo bardaka apsēsto valsti....
Nu kā tad VIDā to var zināt? Brīnums, ka viņi attapušies tikai pēc 3 gadiem...
Aizsūti uz BezTabu, būs tīri labs sižets
Sižeta nosaukums būtu "Latvijā nodokļus jāmaksā arī mirušajiem"
Jā, es ar pa Bez tabu iedomājies, tomēr vispirms jāaizslāj uz VIDu nezinu - paņirgāties vai palamāties...? Laikam ar tādu lietu kā Iedzīvotāju reģistrs VIDs nav pazīstams, būs jāiepazīstina...
Domāju, ka vajadzēja noformēt infarktu saņemot šitādu dokumentu un morālo kaitējumu piedzīt no VIDa
Ogre - režisoru pilsēta...
Bez paņirgāšanās un palamāšanās, ir tešā iespēja - aiziet uz vidu un VIENKĀRŠI PASKAIDROT SITUĀCIJU.
Kaut nu pats būtu tik izcils savā sfērā, ka nevienu kļūdu nepieļauj.
OGRES VID IR ĻOTI LAIPNS UN LABS SALĪDZINOŠI AR TML IESTĀDĒM. PALDIES VIŅIEM!
es arī pievienojos viedoklim, ka Ogres VID ļoti pozitīvi izceļās uz citu iestāžu, tai skaitā cistu VID reģionālo iestāžu fona. Situācija, protams, ir muļķīga, bet to taču var atrisināt bez liekas ķengāšanās. Ziemassvētki taču nāk, būsim labāki un iecietīgāki pret citiem!
un ja nu kāds vēl ar tām grāmatiņām šodien rīkojas, protams,ka kaut kā tas viss jānoslēdz! malači ,ka strādā, paskat vēl pat tādus gadus cilā!!!
Manuprāt, Ogres VID darbinieki ir ļoti laipni un pozitīvi cilvēki, salīdzinot ar citām iestādēm un Rīgas VIDiem. Tas ka notika pārpratums , vajadzēja aiziet un noskaidrot, jo lōti atsaucīgi darbinieki. Gānīt gan navajag, gānīt vajag valdības večus, sazin ko vēl sastrādās ar Godmani priekšgalā. Ta velnu redzēsiet.Kaut vai pozitīvus cilvēkus neaiztieciet.
ir viena tante Vidā. kas ir ļoti nelaipna....dikti pat..
Pielrītu.ka VIDĀ strādā jauki un laipni darbinieki.
Vislabākās asauksmes!.Pat palidzēja aizpildīt deklarācijas.
Piekriitu,loti atsauciigi un laipni darbinieki,iipasi jau viena darbiniece,manupraat Antra.Paldies par atsauciibu un taa treet taalaak!
Ogres VID nodaļa vispār nestrādā. Es jau mēnesei mēģinu sazvanīt nodaļu, kura atbildīga par pārskaitījumiem, bet tie neceļ klausuli! Viņiem jau vienalga, kas ar manu naudu notiek, būtu vismaz bijuši tik laipni un pacēluši klausuli...
Kļūdīties ir cilvēcīgi. Arī es pievienojos visiem tiem komentētājiem ka Ogres Vid izceļās ar ļoti labu atieksmi pret klientiem.
man ar pa telefonu ļoti laipni visu izstāstīja, paskaidroja, kad es zvanīju sava jautājuma sakarā. bet redzēs, kā būs, kad aizsūtīšu vīru turp, lai atrisina mūsu neskaidro lietu klātienē - vai būs tikpat laipnas un atsaucīgas?.. visticamāk jau, ka jā. VID vispār strādā daudzi Ļoti laipni cilvēciņi (neskatoties uz to, ka katrs klients ierodas ar savu sāpi vai problēmu un katram klientam savs raksturs..), iepriekš man bija ļoti pozitīva pieredze Skanstes ielas VIDā (Rīgā).. pat tad, kad pašai likās, ka dumjus jautājumus uzdodu, darbiniece ar smaidu uz visu atbildēja un pat piedāvāja aizpildīt veidlapu manā vietā :)
njā.. man ir arī draudzene, kas agrāk strādājusi VID - nu viens ļoti foršs cilvēciņš, un galvenais, ka gudrs! :)
Arī Sarmīte ir ļoti forša-nodaļas vadītāja.
Baig lapss "Kvalitātes" rādītājs , laipna apkalpošana. Ko līdz laipna apkalpošana ja speciālisti nekompetenti un likumdošanā valda haoss. Uzminiet manu mīklu kāpēc pārvācoties uz valsti kur nodokļu slogs ir ~23% lielāks kautkā mistiski "Sausais atlikums" tas ir konta paildinājums % no komercdarbības ir ~30% lielāks ?:) Isskaidrojums pavisam vienkaršs , vienkarši turienes klerki ar 300 gadu ierēdņu pieredzi perfekti prot savu darbu un pārzina sīkākās likumdošanas nianses kuras nemainās atkarībā no tā ka kāds kautkur grib "Pa lielo nokampt" vai budzeta caurumu aizlapit pataisot to vēl lielāku. Uzreiz tev siki smalki iztasa strukturālu nodoklu analīzi atbilstoši tavam darbības veidam un skaisti piedāvā kas un kā jādara lai TĀ viss ar notiktu kā parādija paskaidroja :):) LV iestādijums tendēts uz maksimālu piķa nokāšanu maksimāli īsā laika sprīdī , CITUR tas ieintresēts lai tu ilglaicīgā termiņā un pastāvigi maksa normālus labi pārskatāmus nodokļus nevis "Nogrābsim to norausim šito tāa kādu sodiņu derēja" , man prieks ka man ar šo organizāciju nav nekāda sakara , ceru ka nekad vairs nebūs.
Luni - ne jau VID vai citi ierēdnīši vainīgi pie valsts politikas, kas tendēta uz raušanu no parastajiem iedzīvotājiem. slimības sākas galvā. mūsu kopējā galva - valsts un tās pārvalde. nevar ierēdņi pašrocīgi tagad strādāt ar citu stratēģiju, sak, tagad mēs darīsim tā, lai tikai iedzīvotājiem labi, lai tā valsts struktūra iet bekot! nu nenotiks tā! bet, manuprāt, ir neizsakāmi patīkami, ka VID ierēdņi, pat saprotot, kāds ir viņu darba pienākums (sūtība/misija/bla-bla-bla), spēj arī būt atsaucīgi pret mazajām skudrām (iedzīvotājiem), kas dara visu, lai valstij būtu no viņiem ko noslaukt. un par nekompetenci 100% nepiekrītu! VIDā un citās ministrijās strādājošie ir ar ļoti gudrām galvām, ko arī liek lietā. un ne tikai, lai apkāstu. būtībā ir tikai viens kritērijs attieksmei - ja apzinies, ka pats esi cilvēks ar tādām pat pamatvajadzībām, tad noteikti tava attieksme pret otru būs tāda, kādu pats vēlies sagaidīt, kad esi otra vietā. tie, kas nesaprot, ka pats var nonākt klienta lomā (bankā, veikalā, med.iestādē utt), tie ne ausu nepakustina otra labā un vēl pieber nievājošu vai nelaipnu attieksmi. arī es.. tā kā es zinu, ka manas prasības kā klientam visur (sevišķi veikalos, arī bankās, VIDā un citur) ir augstas, tad savā darbā klientus vērtēju līdzīgi, sniegdama viņiem visas savas zināšanas un censdamās, lai klients justos īpašs un saņemtu to, ko sagaida no manis, pat vēl vairāk. un ja tu joprojām iebilsti par kompetences trūkumu iestāžu darbiniekiem, tad es tev pateikšu lūk ko - kompetences visvairāk pietrūkst tieši privāto iestāžu darbiniekiem, tiem, kuriem nav motivācijas strādāt. taču arī motivācija sākas galvā.. un ja galva, kā jau minēju, smird.... tad valstij būtu jālaujas pārdoties vai atdoties krievzemei. mēs neesam eiropa, mēs nemākam domāt un strādāt kā eiropā, mēs esam cēlušies no psrs, un ar tādu domāšanu arī paliksim. mans viedoklis ir tāds, ka ja pirms gada vai biku senāk, kad krievija izrādīja interesi par valsts pievienošanu savām adm.teritorijām, mēs to būtu atļāvuši.. tad nekādā bedrē mēs šodien nebūtu. un tie, kas iebilst, ka krievijā arī nav nekāda lapša, tad es gribētu norādīt, ka esam rietumu galā un mūsu gals būtu ekonomiski attīstītākais un raž,ot0nes rullētu ,(būtu i darbs, i nauda).
ai, man jau aizmirsās, kāds bija mana rakstītā mērķis :))))))))))
sanāca garš memuārs :) beigās piemirsu par ko bija sākums.
Ogres VID ir super-iestāde! VID Ogres nodaļas darboņem ir atļauts PAŠROCĪGI, UZ SAVU GALVU noīsināt BO DzĪKS tikai uz KS,t.i.., Mariju nosaukt par Mariannu!!!...
šis joprojām ir aktuāli, nepievērst uzmanību LURSOF datu bāzēs esošām abrivatūrām, datiem, pazaudēt VIDā OGRES KAC vadītājai iesniegtos atlūgumus, dokumentu kopijas . Nez cik bieži Ogre VID nodaļā datori iet pa pieskari??? Ik pēc 3.5gadiem? Loģikai kaut kādai tad tomēr vajadzētu būt, ja LURSOFT uzrāda BO DzĪKU, kas nav reorganizēts, Statūti rediģēti ANNO 2003.gads! Pēdējā bilance ir iesniegta par 2008.gadu. 5 gadi kā nekā.Vēlētās amatpersonas - ilgmūžīgas???
Labdien!
Ir jau jauki baudīt zemenes zemeņu sezonā,bet kāda ir atšķirība starp Poļu zemeņu tirgotājiem un vietējiem audzetājiem? Audzētajam ir jānodrošina izziņa par zemes esamību,arī PVD izsniegta apliecība ja ir izaudzēti lielaki daudzumi.Poļu zemeņu tirgotajiem,tik pērc un pārdod.itkā tā skaitās uzņēmēj darbība kur jānodrošina kases aparāts.IEREDŅIEM pilnīgi vienalga cik nauda aiziet garām valsts kasei...viena mierā jaunie "tirgonīši "tirgo Poļu zemenes Mālkalnes prospektā pie "Elvi"Kases aparātu neredzu,varbūt vienīgi zem letes paslēpuši?Ja blakus nostātos Latvijas zemeņu audzetājs,varu derēt-pirmajās 10 minūtēs būtu klāt visādi kontrolētaji...tas jau būtu tas pats,kad saktu tirgot veikalā bez kases aparāta...
Gaidu attaisnotos izdevumus par medicīniskajiem pakalpojumiem ( IIN) jau no jūnija mēneša.Līdz šai dienai tie nieka 10 (apmēram)eiro nav aprēķināti un atsūtīti?Grūti??Droši vien...darbiņš smags...Gaidu...Cieņā...Miervalda Bice
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:
(Aiznemeji INFORMACIJA)
Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................
Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.
Ar laba velejumiem,
Jeff Michael
Sveiki, vai jums šodien ir steidzami nepieciešams aizdevums, un jūs nezināt, ko darīt šodien, sazinieties ar mums šodien un atrisiniet savas problēmas pa e-pastu tagad: johnwilliamstrustfirm@gmail.com