J.Daliņa sacensības piemiņas sacensības

29.09.07. piedlijāmies vēcuma grupa no 4 līdz 6 gadiem, bija forši un interesanti, tikai bērns pēc piedališanas saņema ka dāvanu halvu, kuras derīguma termiņš bija līdz 11.09.07.????????, klāt bija arī suliņa, bet tai ar derīguma termiņu bija viss kārtība.

Viktorija , 2007-09-29 15:26:41

Pašas sacensības jau nebija organizētas,par pārējo jau nerunāsim.Neizprotu,kāpēc vajag šādus pasākumus sponsorēt? Vienkārši kauns par šādu neizdarību,tiesneši tukša vieta,pats Gutpelcs netīrās biksēs,būtu vismaz cienījuši tos cilvēkus,kuri apmeklēja un piedalījās šjā sacensībās.

lille , 2007-09-29 15:42:43

Es gan gribētos pateikties ka tādi pasākumi tiek rīkoti, vienīgi labāk tad saņemt tikai to sūliņu ja jau nav naudas halvai ar normālo derīgumu tērmiņu. Neesmu bagāta bet nekād neekonomēju uz bērna veselības rēķina. Tēmas aizsācēja Viktorija

Viktorija , 2007-09-29 16:06:20

Man jau gan liekas, ka tādas sacensības varētu palīdzēt bērniem ieinteresēties par sportu, bet tas, ka tiesneši nerāva bērnus nost no trases par nepareizu soļošanu, nu gan nav nekas traks . Nesoļoja taču profesionāļi, bet netrennēti bērni. Bet tā halva jau nu gan ir milzīga neizdarība un paviršība.

Bobis-lillei , 2007-09-29 18:38:58

sacensības, manuprāt bija noorganizētas atbilstoši tam, kā Ogre un ogrēnieši(ar dažiem izņēmumiem) sacensības atbalsta, katrā ziņā tika jau darīts viss iespēju robežās labākais. Nav Gutpelca spēkos "pasūtīt" labākus ceļus Ogrē vai kaut vai taisīt mačus pa pilsētas galvenajām ielām-tad tiktu traucēta satiksme. Ne jau visi uzņēmēji ir gatavi palīdzēt-pemēram, Tukumā sacensības bija pie Tukuma ledushalles un bērni pēc finiša varēja iet slidot, bet Ogrē..nu jā, sports jau mums nav pirmajā vietā

Nekādi tiesneši nespētu apturēt skrienošos bērnus(ja noņemtu nost, tad mammas un bērnudārzu audzinātājas, un paši bērni būtu sašutuši, bet ar aizrādīšanu pietiek vien pāris soļiem), pārējie, tie kas ir kādreiz soļojuši, vismaz šjās sacensībās soļoja "tīri".

Par to halvu- njā..nesmuki jau sanāca..bet ne jau tāpēc, ka kāds gribētu bērniem ko sliktu nodarīt..veikalā jau nevienai precei klāt neraksta:derīguma termiņš beidzies pirms 2 nedēļām. Un, ja vienam cilvēkam viss jāpaspēj izdarīt, tad viņš vienkārši var kaut ko nepamanīt un neiedomāties.

agnese-lillei , 2007-09-30 08:56:39

Piekrītu,vajag rīkot bērniem dažādas sacensības.bet nepiekrītu,par organizētāju atbildību pret savu darbu.Kad tad mēs vēl mācīsim bērniem,kas ir godīgums? Šajā gadījumā nevajadzēja rīkot sacensības,bet vienkārši aicināt atbalstīt šo pasākumu un tie kuri piedalījās,dot šīs balvas.Kā var dalīt kausus un balvas,ja tiesneši ir neobjektīvi? Bērni jau arī nav muļķi.Cik ilgi mēs viņīe borēsim,ka piedalīties ir galvenais,bet balvas saņem,kurš ir negodīgs.Par bērnu skriešanu- nevajag laist tik daudz dalībniekus reizē,tiesnešu skaits bija pilnīgi pietiekošs,lai vērtētu bērnus sacensību gaitā.Un ,ja nebūtu pirmsskolnieku,tad sacensības būtu švakas-ļoti maz daļībnieku.Dalībniekus nevar piesaistīt ar neorganzēšanu.Piedodiet,pasākums bija ķeksīša pēc.

lille , 2007-09-30 19:04:59

man laikas, ka audzināt un mācīt par godīgumu vajag audzinātājām un vecākiem? tur jau visus varēja noņemt, jo kādi 2-3 tikai soļoja:D

skatījos , 2007-10-01 01:00:23

jaa,mums visiem ir liela bauda kritizėt tos,kas kaut ko censsas darit,jo labaak ir nedariit ne ko!
es gribu pateikt lielu paldies sacensiibu rikotaajiem! Neredzēju bērnu,kurš būtu bijis neapmierinaats,toties vecākus gan.( Vai tik tiešam ši balva ir tik būtiska?).Man kā skatītājam no malas par vecākiem bija liels KAUNS.

Diāna , 2007-10-02 08:22:08

Es arii tam piekriitu ka sacensiibas bija baigi forssas, es pati tajaas piedaliijos...Naakossaas sacensiibas ,ja protams veel kaads uznnemsies riikot,tad es noteikti ieteiktu riikot bez vecaaku klaatbuutnes vai - 5m no beerniem . Un halva bija lloti garssiiga!!!!! Paldies G.Gutpelds par jaukajaam un labi sariikotajaam sacensiibaam... : )

Lolipopp , 2007-10-02 16:31:38

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet