Autostāvvieta pie dz aut stacijās
Kur es atbraucis no laukie varu novietot savu automašinu pie stacijas lai aizbrauktu uz galvaspilsētu ,visas vietas ir aizņemtas bet tās kas uz noteiktu laiku es nevaru izmantot,pie būvmateriālu veikala drīkst tikai pa dienu,kā var saprast mūsu pilsētas vadības rūpes par novada iedzīvotājiem,viss ir izveidots tā lai varētu to laucinieku sodīt ar 40 Eur par notekumu pārkāpumu,kuri ir mākslīgi veidoti
Zem Stokmana liec.
Dsd iemācies lasīt vai tu esi dunduks
brauc lidz Ikskilei, tur ir 2 laukumi parkojies un brauc.Ogrei rullē garām!
Ko es nepareizi izlasīju? Lauķis aizbraucis ar mašīnu uz galvaspilsētu, bet neesot pie stacijas mašīnu kur nolikt.
Pie tirgus laukums ir tur arī liec. Iežogots.
PIE TIRGUS LAUKUMS IEŽOGOTS IR UZ noteiktu laiku,tā ka uzmanieties tas ER nav informēts,aizbrauksi ar sabiedrisko transp. uz Rīgu atbrauksi bet uz loga plāksters
Ha ha tas DsD ir kritis un stipri galvu sasitis jo te taču ir Ogre ,kur mums ir Stokmans
Tavos laukos varbūt ir Ogre, bet tas absurds jau par galvapilsētu raksta.
Ko tu izdomāji par es taču rakstu par Ogres infrastruktūru Ogrenetā ,nekāda sakara ar Riģu,
šodien uz galvas kritis vai lielajā vējā appūsts nemaņā esi? Ogrē arī ir stacija! Un šeit cilvēks konkrēti ierakstījis, ka uz galvaspilsētu ar sabiedrisko jātiek. laīt iemācies, ne klabēt!
Jums Ogre ir kāda atkritumu izgāztuve, kur centrs jāpiebāž ar savām miskastēm un jāatstāj uz visu dienu? Un vēl pie pašas stacijas gribat astāt? Brauciet uz Rīgu un atstājiet pie pilsētas robežas, Ogrei to tiešām nevajag.
Cik Tu gudrs. Vai pats/ i / tā dari?
1.Pie kultūras nama,pirmajā stāvvietā no Jaunogres puses,
2.Turpat,tikai ceļam otrā pusē-dzelzceļa pusē,maksas P ,ļoti daudz vietas !!
Gudrinieku pilna pasaule,bet paši ja kaut kas līdzīgs gadās gaudo,kā traki zvēri ,bet tie rakstītāji ir vai nu pusaudži ,jo normāls nodokļu maksātājs nekad neieteiks maksas stāvvietu,jo tad nav vērts braukt ar vilcienu
Pie Pārogres hipermārketa tagad brīvs.
Tur taču nav ne dz-ceļa ne autostacijas
Vai tik daudz ir idiotu vai muļķu kuri iesaka Stokmanu ,maksas stāvvietu pārogres veikalu,rīgas priekšpilsētu,vai varbūt vēl kādu parkošanās vietu Ti ir kaut kādi ietekumi,kurus var atļauties ierobežoti eksemplāri,kuri ir līdzās mums
ir pie kulturas nama,iebrauktuve no ielas puses, bet ne tā kura uz Elvi veikalu.Līdz stacijai dažas minutes.
Visiem maksā, tikai no Ogres visu grib par velti, un vēl ar kaut ko neapmierināti.