Nauda veselības aprūpei

Kāpēc tie veselības aprūpes centri sākuši sevi reklamēt ,tas nozīmē ka nav iedzīvotāju piekrisšana bet šie tik aicina visu izārstēt,bet par utopisku samaksu kuras normālam iedzīvotājam nav

J-s , 2017-02-04 11:48:12

veselības centri pelna naudu......

inga , 2017-02-04 12:29:33

Kad ir laba valsts veselības aprūpe,tad veselības centri pelna naudu ar skaistumkopšanas procedūrām.Kad nav valsts medicīnas pieejamība,tad sarodas dažādi veselības centri,jo doma,ka slimnieks meklēs palīdzību un maksās jebkuru naudu,protams,ja tikai būs tā nauda,ir pareizs.

***** , 2017-02-04 14:50:13

Veselības centrā esmu drošs par ārstu kompetenci.Cilvēki apmeklēs par samaksu ,jo slimnīcā maksā ',vai nemaksā ,bet jēgas nekādas.

pacients , 2017-02-04 19:26:53

Pacientam pilnīgi taisnība.

arī pacients , 2017-02-05 10:17:52

Un attieksme vienmēr laipna ne tā kā bieži piem poliklīnikā, kur manuprāt ir vēl PSRS standarti slimnieku apkalpošanā.

zika , 2017-02-05 16:04:20

Nu bet kurš Tev spiež iet uz to poliklīniku,ja nepatīk? Lūdzu ej citur!

to zika , 2017-02-05 19:43:56

Es arī eju citur. Jūtos tad kā cilvēks, kur visi laipni, nevis poliklīniku, kurs katrs kam nav labs garastāvoklis man var uzrūkt. Kā jau teicu - padomju laika gars.

zika , 2017-02-06 09:52:31

Es arī eju citur.Bet teikšu kā ir-veselības aprūpe visā valstī,vienalga vai valsts,vai privātā ir pakaļā.Valsts-vienaldzība,privātā-neadekvāta naudas kāre.Man gadījās tāda saslimšana ar kuru Ogres slimnīcas ārsti netika galā.Sāku ar doktorātu Mālkalnes ielā,ja nav apdrošināšanas,tad padārgi.Vizīte maksāja 15+divu nedēļu gaidīšana+analīzes Gulbja laborat.+zāles+3 sistemas=daži simti un rezultāts 0.Pieredzes izmācīta pieteicos uz vizīti privātā doktorātā Rīgas centrā,pie daktere par kuru visā visumā tikai labas atsauksmes.Vizīte ļoti ātri,attieksme ļoti laipna.Vizītes cena 28+analizes Gulbja laboratorijā+ ļoti dārgas zāles+diagnoze jau precīza,bet rezultātā tā pati nulle.Jo labu medikamentu ir maz,piemeklēt prasa lielu laiku,īstas vēlēšanās nav,jo pacientu pietiek un piņķerēties negribas.Tagad esmu pierakstījusies Juglas klīnikā ,jāgaida 3 ned.vizīte 44 eiro.Tā ka spriediet paši.Piemirsu pateikt,ka diagnoze dermatoloģijā,bet ne veneroloģijā,ja kāds gribētu paņirgāties.

Zane , 2017-02-06 15:04:46

iesaku, aizej tepat uz dziednīcu pie dakterīte Delviņas, pieredze dara savu.
izbraukājos visādus dārgos dokus, bet palīdzeja viņa!!!!

Zanei , 2017-02-06 19:37:57

Liels paldies! Nu jau beidzot ir sakarīga diagnoze-asinsrites traucējumi,bet par cik izpaužas uz sejas,ārstē dermatologs.Ar medikamentiem ārstējos jau gadu-nenormāli dārgi un absolūti bezcerīgi manā gadījumā.Uz lielāko daļu iespējamo smēru,tablešu utt.,ko piedāvā ārsts,man asa alerģiska reakcija.Medikamenti ļoti agresīvi.Turpmāk mēģināšu ārstēšanos ar lāzeru.Arī neadekvāti dārgi,bet vismaz cerīgi.Un šai gadījumā atliek vienīgi Rīga un privātklīnikas.

Zane , 2017-02-06 23:20:45

Neskatoties uz Delviņas gadiem, ļoti laba ārste. Tiešām iesaku! Daži labi Rīgas ārsti nestāv klāt.

skats no malas , 2017-02-08 10:06:48

Nu re,apgājām riņķi un tik un tā nonācām pie valsts medicīnas.Ja problēma nopietna,privātklīnikas nepalīdzēs.Tā pati vienaldzība,tikai maskēta zem izmeklētas laipnības un naudaskāres.Ja problēma ir vairāk izdomāta,kā reāla,vai arī temperatūra un klepus,noderēs arī ģimenes ārsts.Tā ka varbūt tomēr nenokakāsim valsts medicīnu,bet mēģināsim cīnīties par savām tiesībām un prasīsim no ierēdniecības nenogremdēt medicīnu.

***** , 2017-02-08 12:14:22

Es ļoti atvainojos,bet nedzīvoju Ogrē,tāpēc pajautāšu.Vai dr.Delviņa pieņem dziednīcā? Un kā tur notiek pieraksts? Vai sazinoties ar slimnīcas reģistratūru,vai ir kādi citi numuri?

Zane , 2017-02-08 13:32:48

https://www.piearsta.lv/arstu-katalogs/?doctors_filter_search=delvi%C5%86a

pieraksts , 2017-02-09 07:40:45

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet