OCB bibliotekāra vakance
Paskatījos Ogres bibliotēka meklē bibliotekāru, palasot sadaļu prasības pretendentiem paliku ar muti vaļā, laikam viņi bibliotekāram piedāvā lielāku atalgojumu kā domes deputātam, jo tur tikai ar vidējo izglītību pietiek un LV valodas zināšanām, man laikam bija radies slikts priekšstats par zemi atalgoto bibliotekāra profesiju :)
to vakances piedāvājumu un tad murgo.
Ogres Centrālā bibliotēka aicina darbā BIBLIOTEKĀRI / BIBLIOTEKĀRU Bērnu literatūras nodaļā
Trešdiena, 10 Februāris 2016 10:13
Prasības pretendentei /-am:
- augstākā izglītība sociālo vai humanitāro zinātņu jomā, &http://www.ocb.lv/aktualitates/53-2015/600-aicina-darba-bibliotekaru
Un kāpēc tad raksti, ka bibliotekāram ar vidējo izglītību pietiek?
es gan visu sapratu - bibliotēkā lielākas prasības nekā domē, kur pietiek ar pazīšanos.....
Cienītais izlasi vēlreiz!
njaa savā tekstā izteica domu, ka lai kļūtu par deputātu, nepieciešama vidējā izglītība un valsts valodas zināšanas. Toties bibliotekāram nepieciešama augstākā izglītība, tātad arī alga lielāka. :)
bibliotekāram piedāvā lielāku atalgojumu kā domes deputātam, jo tur tikai ar vidējo izglītību pietiek un LV valodas zināšanām
Bāc! Bibliotekāre ir mans bērnības sapņu darbs, pārsvarā, sīka būdama, dzīvoju bibliotekā.Būtu augstākā - skriešus aizskrietu pieteikties. Un vēl bērnu bibliotēkā...
Tāpēc, lai tādi kā "njaa", kurš pat savu domu nespēj noformulēt, nevarētu žēloties, ka cilvēki no viņa aprindām nevar kļūt par deputātiem.
noformulēta gan doma, gan pieturas zīmes saliktas, bet tādiem ." īpaši apdāvinātiem " kā tev ,vienalga nepielec. Izlasi vēlreiz visu diskusiju un marš uz pamatskolu.......
Lumpenu valoda arī jāmāk.
Nu ja nespēj pavilkt bibliotekāru pēc prasībām, tad startē deputātos, kur problēma?
ja Izlasiju tiesam kautkads arprats, es domaju specilali tadas prasibas, nevienu neatradis un ieliks savu cilveku. Ta te notiek.
Skaidrs tac..šajos laikos ir vispirms blati, radi, savējie, tad tie, kuri ārpus darba laika un profesijas ko pieprot..bez samaksas izpalīdzēt.. bez šķidrajām ziepēm netikt ar vienu augstāko izglītību!
Skatos, ka jau izņēmuši ārā vakanci uz "prestižo" vietu Ogres bibliotēkā.