Slidenas ielas
Kas ir, ibio, jātīra un jākaisa nav?! Jeb mēs tagad pārzīmolosim pilsētu par "Ogre, lielākā brīvdabas slidotava Latvijā"? Nācu vakarā no stacijas uz mājām Turkalnes ielā, padsmit reizes gandrīz kaklu nolauzu, nākamreiz iešu pa brauktuvi cerībā, ka nebūs tramvaji un apbrauks. Tas ir, tipa, normāli?
Lielvārdē gan - kā Mazjāni no amata nometa, uzreiz ielas nokaisītas ka prieks!
Turkalnes,Skolas ,Grīvas tie rajoni vispār liekas pamesti un sētnieki tur neeksistē,laikam priekšniecība reti tur parādās.Toties pastaigājot ar suni pa Zilokalnu,Ausekļa un Mālkalni vis ir nokasīts līdz asfaltam.
Neuzminējāt! Vispamestākais rajons Ogrē ir no Loka ielas līdz Ogres dārziņiem, visā centrālas - Brīvības ielas garumā! Tur sētnieks savu mūžu nav redzēts!
Un kādēļ tu pats nevari paņemt rokās spaini ar smiltīm un nokaisīt trotuāru ?
Vai tu jau daudz tādus trotuārus esi nokaisījis?
Ibio jākaisa? :))) Ibio ar bio sakaisīja, lūk, tev celiņš - bio: dabisks! :)
abc,
Man arī vilcienam pie stūres varbūt pašai sēsties?
Tu nevelies iet pastrādāt par sētnieci?Tad varbūt sapratīsi,ka sētnieka darbs ir suņa darbs.Pirms ko teikt,pamēģini pati.
Kaut kut kur strādāt vai nestrādāt ir katra paša izvēle.Ja nu tāda ir izdarīta,tad nepildīt savus darba pienākumus un sūdzēties ka tas ir suņa darbs gan ir nelietība.Pēc tava sanāk,ka katru darbu kas ir fiziski vai morāli smags var nedarīt,bet algu gan saņemt,jo tas lūk ir suņa darbs.Suņi ,starp citu,savu darbu parasti pilda godprātīgi.
Piekrītu Sūnai.Ja darbs ir paņemts, tas jāpilda.Kaut mani arī izbrīna sētnieku darba laiki.Uz Vidus prospekta esjot pirms 7.iem tikai viens sētnieks ir bijis darbā.Citi, laikam, nāk kā uz ofisu -ap 8iem?
rosellei: a tu domāji, ka sētneikiem jābūt ik pēc 50 metriem... Sētnieka slodze ir varbūt vairaki kilometri. un: kur viņš ir konkrētajā momentā - to tev būs grūti uzzināt.
Starp citu, sētniekiem ziemās taču esot piemaksas par kaisīšanu un ko tur. Tad lūdzu, mīļie, kaisiet! Un, runājot par suņa darbu, medmāsām un sanitāriem slimnīcā noteikti nav vieglāk, vai tāpēc būtu ok kādu pacientu atstāt nebarotu, neārstētu un neaprūpētu?
Vajag staigāt aiz veciem cilvēkiem, viņiem visu laiku birst smiltis ārā.
http://www.ogresnamsaimnieks.lv/contact Ceļu un pilsētvides uzturēšanas nodaļa vadītājs 650 49128; ceļu būvdarbu vadītājs 20374050
ui! labi, ka pateicāt par piemaksām par kaisīšanu! Citādi nezināju. Daudzus gadus strādāju un nezinu! Laikam priekšniecēba būs nošmaukusi!
Nu ir vai nav tev tās piemaksas,mani galīgi neinteresē.Tāpat kā tev nav daļas par manu iztikšanu.Galvenais strādā godīgi ,ja esi šo darbu jau daudzus gadus uzņēmusies.
>sētniecei: arī mani neinteresē TAVAS piemaksas. Galvenais dari SAVU darbu godīgi, nezodz, nepīpē un nedzer pār mēru!
Ko nu cepies ? Ņem slotu un ej strādāt! Šogad vēl ziema nav bijusi,bet tu jau pārstrādājusies!
>sētniecei: par mani neuztraucies! Mani darbi padarīti - lai tādi kā tu neapdauzītu degunu uz asfalta. Tā ir kad staigā ar uzpūtībā gaisā paceltu degunu!