Skolēnu mēnešbiļetes
Cik sarežģīti un dārgi ir atļaut skolēniem ar apmaksājamajām mēnešbiļetēm braukt bez maksas visu mācību gadu (septembris līdz maijs) darba dienās nevis tikai skolu mācību dienās? Arī īsos brīvlaikus (rudens, ziema, pavasaris) skolēni nereti izmanto mācību procesiem- gan konsultācijām, gan bibliotēkas apmeklējumam, utt. Bet nē, uz biļetēm ir zīmogs virsū, ka tikai skolu mācību dienās un, tātad, brīvlaikos nedarbojas. Bet skolā skolotāji strādā un ir pieejami šajā laikā, ko labprāt izmantotu, lai bērni brauc un konsultējas.
Pilnīgi piekrītu, ka tas ir plinīgs murgs, ka brīvlaikā bērnam jābrauc pa pilnu maksu. Lai gan jādodās uz pulciņiem vai bibliotēku. Kāpēc gan Rīgā var apmaksāt, bet Ogrē ir ieobežojumi. vai tomēr Domei nevajadzētu par šo pa domāt!!!
Rīgā arī var braukt tikai mācību laikā un mācoties tikai klātnienē vai dienā:)
Mums deputātiem taču jāapmeklē Tibeta un visādas ekzotiskas vietas ,bet skolnieki ir pēdējā vietā,ne tā kā Rīgā. Pensionāri arī Rīgā brauc pa velti,mums nav paveicies ar tautas kalpiem ,jo klibo saprāts
Un kas tad skolēniem Rīgā ir labāks ka Ogrē?
Un kas tad skolēniem Rīgā ir labaks kā Ogrē?
Pisiet pie manis, Ogres lohi, es uz Tibetu nebraukšu.
zika ir tupuma virsgals jo nesajēdz ka par velti lietot sabiedrisko transportu,kā Rīgā nav lsabāk
Ko jūs muldat stulbie kolchoznieki , taka tādu "Arābi" kam eiropā paradīze visur. RĪGĀ bez maksas sabiedrisko transportu lieto tikai skolēni no 1-4 klasei un TIKAI skolu mācību laikā. Nekādi pensionāri nebraukā Rīgā bez maksās , Rīgā BEZ MAKSAS vadā tikai vecus cilvēkus pēc 75 gadu vecuma . Vēl ir dazādi invalīdi un represētie kas brauc bez maksas , bet tie ari Ogrē brauc bez maksas. Reāli kolchoznieki kam RĪGA sapņu piepildījums un piena upes ķiseļa klastos. Man kā dzimušam augušam rīdzeniekam šitā dumjo pāķu daba ar "Es tada RĪGĀ !! dzīvoku" vienmēr liekas smieklīga.
Luni ja nezini tad nemuldi ,Rīgā visi skolēni brauc bez maksas,tāpat tehnikumu un profskolēni,un Rīgas robežās par velti arī elektrovilcieni
nav vajadzības salīdzināt ar Rīgu vai kādu citu pilsētu, jautājums ir par Ogri.
izlasi kārtīgi dokumentus. Taisnība ir "tas zikai un lunim". Rīgas bērni bez maksas brauc arī brīvdienās, īsajos brīvlaikos un arī vasarā.
Beidzot Lunis kautko arī nezin.. Visi skolēni Rīgā brauc pa velti, nevis 1-4 klasei.. Kur Tu to esi rāvis...