domes klientu apkalpošanas centrs
Ogres novada pašvaldības klientu apkalpošanas centrā darbiniecei, kura šodien strādā pie vidējā darba galda, vajadzētu uzdot jautājumu, vai viņa ir radīta darbam ar cilvēkiem. Ja tu tur esi, tad strādā! Tie ir pirmie šīs iestādes pārstāvji, kurus satiek, ienākot pašvaldīas ēkā. Nu kas tā par attieksmi? Atnāku ar savu jautājumu, savu iesniegumu. Ar viņas attieksmi tieku nolikts līdz ar zemi, tizli nopētīts, pasmīnēts un apstulbināts ar jautājumu- vai jums to vajag....? Nu bāc. Ja jau ierados, tad vajag! Tavs uzdevums ir ieņemt dokumentus un nodot tos tālāk. Meitene, sēž kalna galā, lielā mājā un mētā no sevis sazin ko. Iesniegums, kuru sagatavoju iestādei, tikai pēc vairākkārtēja pieprasījuma tika apzīmogots, ka saņemts un iedota man kopija. Tas neesot obligāts pasākums. Nav obligāts vai slinkums piecelties un nokopēt?
...Nu jāsāk šaubīties, tad kādā konkursu kārtībā tika pieņemtas jaunās darbiniece, jo nevienu publisku vakanto vietu līdz šim neredzēju, ka meklē strādniekus...tad nu gan jau ka šīs meitenes paši no sava vidus izvēlējās beznekāda konkursa...tad nu lūk rezultāts...dirsa pie krēsla pielipusi, galvā tukšums, tik iedomība šķiet cilvēcika īpašība...
Varbūt vienkārši meitenei ir jau tik liela pieredze,ka viņa jau zina ka tava prasība paliks bez risinājuma kuru gaidi..Arī tas ir iespējams variants.A nopētīja tevi jo patīc:)
nekam nevajadziigi starpnieki- damačkas , kuras ne par ko saņem naudu, bet principa pasuuta visus talaak...
vajag sadot pa purnu
sievietes sist nedrīkst!
nu ja nedrīkst sist,tad pie sienas,un deviņi grami svina,citiem par biedu
ja meitene būtu ar tik lielu pieredzi un zinoša, par kādu viņa sevi varbūt uzskata, tad ar nekādu mājienu viņa nedrīkst dot signālus- paliksi ar garu degunu. es viņai neprasīju viedokli. aiznesu vienkārši iesniegt iesniegumu, uz kura gribēju zīmogu un datumu, kad saņemts.
atkal kārtējās šļuras pa blatu sasēdinātas!Kā domē tiek,tā sāk domāt,ka ir sabiedrības krējums.Pretīgi!!!
jā domē jauna slota tīri izslaucīja vecās sejas un salika jaunas, zaļas, skaistas :)
beidz! Krimināli sodīs Tevi, ko un kā tad izkarosi?
A kā tas meičas tur tika strādāt bez izsludināta konkursa???
Es arī vēlos zināt pēc kādiem atlases kritērijiem tika pieņemtas tās darbinieces. Kur un kad bija izsludināts konkurss?
Par kādu tēmu atkal tiks celta neslava Ogrei svētdienas De facto?
Darbiniecēm jāiemācās runāt ar cilvēkiem! Nekompetentas un nelaipnas! Viena otrai uzdod precizējošos jautājumus, bet līdz riebumam tēlo no sevis gudras dāmas. Vai man vienīgam ir radies šāds iespaids?
Es gribēju deklarēt sevi un meitu, meita ir ierakstīta manā pasē, un šī teica, ka jābūt līdzi obligāti meitas dzimš.apliecībai vai ID kartei. Bija jābrauc pakaļ tai uz Pārogri. Teica tā: kā lai mēs zinām, ka bērns neesot ārzemēs? Un kāda garantija, ka viņa dzīvo te, ja es atnesīšu viņas ID karti? Stulbums!