Ogres namsaimnieks
Vakar māju vecāko sapulcē Briedis visiem teica ka pie Ogres namsaimnieka būs jauns SIA , vai tā bija tukša muldēšana? Dome šos jautājumus lemj vai Briedis? Kam tas sia domāts Briedis īsti nevarēja pateikt, stipri nervozēja.Varbūt kādam ir vairāk informācijas, padalieties
kam domāts>lai naudu atmazgātu un no iedzīvotājiem iekasētu
To tak visi bļāvēji gribēja , lai Roze aiziet ......... no lāča mukāt uz velna uzskrējāt. Es domāju, ka vēl jūs daudz ko rdzēsiet
izskatās gan .būsim grāvī vel lielākā
Sia auzas tautu meita :)
Nevis visi gribēja,bet helmis tā gribēja,tagad atrasts,kā šķēle teica,lielākais kretīns,gaidiet,būs jautri.
Par jauno direktoru Briedi nekāds labais vērtējums neradās, slīpets , likumus nepārzin, daudz runā , neklausās ko viņam saka. Grūti laiki ogrēniešiem
Vilnīte>Roze>>Briedis
Tad būs vai nebūs tas SIA ? Briedis teica ka remontēs siltumtrases. Vienu avārijas dienesta sia iedzīvotāji jau uztur , vajag vēl?
Nu ja jau biji tai sapulcē, ko tad neprasīji Briedim, tas, ka viņš nervozs, nenozīmē, ka nevar noskaidrot. Viņu algojam mēs un viņam arī jāatbild uz jautājumiem. Man nav saprotams, ka māju vecākie iet uz sapulcēm un neko nenoskaidro, vēlāk arī neko iedzīvotājiem nevar pateikt.
Briedis neko nepaskaidro, sauc pie sevis uz kabinetu pa vienam lai labāk var "apstrādāt"
Ļoti labi,ka sauc,es viņam varētu uzdot tik daudz jautajumu,ka nākamajā reizē vairs nesauktu. Tur jau ir tā mūsu problēma,ka par māju vecākajiem ievēlēti cilvēki,kjri daudzas lietas nesaprot un tāpdc baidās no tādiem briežiem,kas viņiem tikai ir vajadzīgs.
Māju vecākajiem nav VISS jāsaprot,nav jābūt santehniķiem,celtniekiem,tam ir ogresnamsaimnieka speciālisti. Galvenais ir jāprot cilvēciski kontaktēties ar apsaimniekotāju un saviem iedzīvotājiem.
Ar laiku esmu labi iepazinis visas mājās komunikācijas,nav problēmu par remontu prioritātēm!
Vai Jūsu māju vecākie ir bijušu kaut reizi uz mājas jumta,siltummezglā un ttl?
Kur var uzzināt mājas vecākā koordinātes?
Agrāk bija Mālkalnes mājas lapā koordinātes,tagad šajā murgainajā Namsaimnieka lapā nezinu kur meklēt. Vai tiešām mēs esam pelnījuši šādu briežveidīgu apsaimniekotāju?
Nekad nav bijušas interneta , jo ta ir privāta informācija ja kāds gri to uzznanit tel 650 49114.
Vajag iet uz mājas dzīvokļu īpasnieku sapulcēm vai runāt ar kaimiņiem , tad arī uzzināsi savas mājas vecākā koordinātes
uz sapulcēm parasti atnāk labi ja 25 %
jā, ir liela problēma sapulcēs pieņemt lēmumus, jo neatnāk vairāk par 25%. Iedzīvotāji ir ļoti pasīvi. Bet ja jānosoda par paveikto, tad gan atdzīvojas. Vispār jau namsaimnieks uzlicis pārāk lielu atbildību uz māju vecākajiem, jo neveic māju apsekošanu atbisltoši MK noteikumiem un tādējādi arī remontdarbus nevar ieplānot. Mājas komunikācijas vispār jāapseko 2 reizes gadā. Kurš to dara? Un jābūt arī apsekošanas žurnālam. Tāpēc visus darbus plāno paši iedzīvotāji un māju vecākie, lai gan tas nav viņu pienākums un viņi arī nav kompetenti pieņemt lēmumus. Var gadīties situācijas, kad kāda konstrukcijam piemēram, pamati ir avārijas stāvoklī un to neviens neredz, jo neapseko taču. Tad, kad mājas sāks brukt, tad gan visi skries un meklēs vainīgos, bet būs par vēlu. Jaunais direktors info dienās atrunājās ar to, ka pirms sanāksmes vajadzēja iesniegt jautājumus un lai nākot pie viņa privāti runāties. Bet jautājumu jau bija globāli par apsaimniekošanas lietām, nevis kādu māju konkrēti.
Ausekļa 6 mājas vecākajam ir tikai pastkastīte,kas atrodas otrajā kāpņu telpā,bet durvju kodu neviens nezina,tā ka nekādu kontaktu.Par sapulcēm runājot-bija tikai viena darba laikā un ierasties varēja tikai dzīvokļa īpašnieki,tā kā es strādāju,tad mana sieva uz sapulci iet nevarēja jo dz.pieder man.Mums mājas vecākais tāds blusu gans vien ir-huiņa kkāds.