Raiņa pr. - Rīgas ielas lursofors

Raiņa pr, virziens no pārbrauktuves uz Rimi. Jautājums projektētājiem un projekta saskaņotājiem. Kāpēc netika paredzēts dublējošais luksofors? Kāpēc vadītājam, kurš tagad ap plkst. 16.00 stāv pie luksofora, gaidot zaļo gaismu, vienlaicīgi ir jāskatās un uz luksoforu un uz sauli? Alternatīvas nav - luksofors ir tikai viens. Vai varbūt Rimi naudas pietrūka vēl vienam luksoforam lai normāli satiksmi organizēt?

Rolands , 2014-10-29 13:06:09

Aha, arī par to iedomājos, kad savu kārtu, lai dotos uz darbu - NAV OTRA LUKSOFORA :( Iepriekš tas tur bija, tagad nav. Nav svarīgi, kurā virzienā vēlos braukt, jo zaļās gaismas parādīšanos es kā pirmais autovadītājs varu redzēt tikai tad, ja stāvu 5 m no krustojuma vai rindā vismaz otrā.
Bet ja es stāvēšu kā pirmā, 5 m aiz līnijas, aiz manis pie zaļās tad nogriezties paspēs vēl 1-2 mašīnas. Ja stāvēšu tuvāk, neredzēšu zaļo gaismu, aiz muguras nepacietīgi taurēs........
Ai, cik autovadītāji būs apmierināti! Ai, cik ļoti nebūs sastrēgumu pie minētā krustojuma! Pilnīgi prieks!

čība , 2014-10-29 13:37:10

Man tieši tā pati situācija nesen bija. Nezināju, ko darīt, labi, ka aizmugurējais šoferītis piepīpināja, jo es vispār neredzēju luksoforu. Sazin cik ilgi tā būtu stāvējusi!?

Rita , 2014-10-29 14:52:54

un vēl kāds absurds - nevienam nav gadījies nogriezties uz Rīgas pusi no Jaunogres un gandrīz sabakstīties ar kādu, kam no krustojuma PRETĒJĀS puses zaļais (acīmredzot) signāls atļauj vienlaicīgu KREISO manevru....? Un ja es tai brīdī dēļ aizņemtas pirmās joslas būtu braukusi iekšā otrajā joslā?????

čība , 2014-10-30 13:41:21

'Un ja es tai brīdī dēļ aizņemtas pirmās joslas būtu braukusi iekšā otrajā joslā?????'

Tad avārijas gadījumā būtu vainīgs tas, kurš griežoties pa kreisi nav palaidis pretim braucošo transporta līdzekli

gm , 2014-10-30 15:27:11

'Un ja es tai brīdī dēļ aizņemtas pirmās joslas būtu braukusi iekšā otrajā joslā?????'

Tad avārijas gadījumā būtu vainīgs tas, kurš griežoties pa kreisi nav palaidis pretim braucošo transporta līdzekli

gm , 2014-10-30 15:27:12

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet