VK konstatējumi

Radoša bijusi arī Ogres novada pašvaldība - kādam kultūras pasākumam biļetes uzzīmējusi kultūras nama vadītāja, bet nauda par iekasētajām «biļetēm» samaksāta māksliniekiem bez darījuma dokumentēšanas.

Par publiskajiem līdzekļiem Ogres novada pašvaldība bez attaisnojuma dokumentiem tērējusi 2383 eiro balvām, apskaņošanas izdevumiem un kurpju remontiem. Turklāt Ogres novada pašvaldības darbinieki braukuši uz teātra izrādēm, netērējot tam naudu no sava maciņa.

info avots: apollo.tvnet.lv/zinas/izskerdiba-pasvaldibas-nodoklu-maksataju-naudu-tere-sovam-striptiza-dejotajiem-un-zilniecei/667730

qwerty , 2014-10-02 14:11:25

Skaisti uzzīmējam biļetes un uz priekšu

Oh , 2014-10-02 14:21:54

Man ir kapitāls, kas tiks izmantoti, lai piešķirtu īpašus aizdevumus īstermiņa un ilgtermiņa, no 1000Ls līdz 2.000.000Ls viss nopietniem cilvēkiem, godīgu un labas morāles vēlas šo aizdevumu. 3% procenti gadā saskaņā ar summu, kas samaksāta par to īpaši es negribu pārkāpt augļošanas likumu. Jūs varat atmaksāt uz 1- 48 gadiem maksimums, atkarībā no apjoma aizdotā. Tas ir atkarīgs no jums, lai ikmēneša maksājumiem. Sazinājās ar mani pa e-pastu, kas ir: andrejs1955@gmail.com

andrejs , 2014-10-02 14:24:55

Es tā īsti nesapratu, valsts kontrole sēdēja blakus un skatījās,ka kultūras nama vadītāja zīmēja biļetes,jebšu kāda žagata to ziņu atnesa uz astes? Kā VK var nokonstatēt,ka biļetes zīmēja nevis mākslinieks,bet vadītāja?

zz , 2014-10-02 15:42:13

ar intelekta trūkumu parasti neplātās!
p.s.
metodes kā vk to atklāj ir daudz un dažādas.

riebeklis to zz , 2014-10-02 15:57:59

Tu laikam no turienes,ka visu zini,nezināju,ka VK savās pārbaudēs nevis balstās uz dokumentiem,bet uz slepenām izzināšanas metodēm. Viņiem un arī tev ir ļoti augsts intelekts,gluži kā Šerlokam,visu nosaki ar dedukcijas metodi,kurš ar augstu,kurš ar zemu intelektu (protams tu ar visaugstāko). Laikam skolu tak esi beidzis,tad palasi VK darbību reglamentējošos dokumentus,viss jau tur nav gluži slepens.

to riebeklis , 2014-10-02 17:37:08

man visaas iestaadees ir kaads stukachs :)

holera , 2014-10-02 21:47:40

Ja pāsvaldības iestādēs tādējādi tiek iekasēta nauda nelegāli, tad ko var pārmest uzņēmējiem, kas nevēlas maksāt nodokļus. Un nav jau tā, ka tas tiek darīts slepeni - to zina visi un atbalsta. Tāda ir mūsu sabiedrība, tad arī nevar vēlēties labāku vadību pašvaldībās un parlamentā.

:-( , 2014-10-06 10:01:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet