Par ēdināšanu 1 vidusskolā....

Sveiki. Sakiet lūdzu ,kāpēc Ogres 1 vsk., bērni par ēdienu maksā vairāk nekā Ogres ģimnāzijā, kāpēc Ogres 1 vsk., nav tāda pati izvēle ēdienkartē kā ģimnāzijā ? Vai tiešām bijusī direktore esot šobrīd šādā amatā neuzskata par vajadzību sakārtot šo jautājumu? varbūt būtu nepieciešams sakārtot šajā skolā ēdināšanas jautājumu. Cik ilgi kafejnīcas Rūta īpašnieki pelnīs uz bērnirm ar savām lielajām cenām? Ogrenets varētu noskaidrot un izpētīt šo jautājumu.....

Mamma , 2014-09-16 18:40:03

Mamma pirmo reizi ar pīpi uz jumta? Par Pūķes rebēm neko nav dzirdējusi?

? , 2014-09-16 18:42:22

Jūs gribat teikt, ka katrai skolai ir savs iepirkums??Gimnāzijai savs un Ogres 1 vsk. sav MUĻĶIBAS!!!! Tas nav tas iemesls

to ???? , 2014-09-16 19:22:17

Ir viegli vainot citus, bet Tamane taču 1 vsk., bija direktore. Vasi tiešām noslēgti tādi līgumi, ka sadarbību nevar pārtraukt? Un Jūs gribat teikt, ka PŪĶE TO DARĪJA 12 GADUS??? Un neviens neko???vISI STĀV MALIŅĀ UN SIT PLAUKSTIŅAS.

??? , 2014-09-16 19:27:50

Nu tad jāuzdod jautājums Ogres valdībai, kāpēc Ogres 1 vsk., bērni ir sliktāki par Gimnāzijas bērniem?

Mamma , 2014-09-16 19:30:26

Ja Ogre valdība nespēj atbildēt, tad jautājums jādod citās rokās, lai informē par to sabiedrību.

Tētis , 2014-09-16 19:47:47

Piekritu tētim.Cik ilgi var Ogres GAIŠĀKIE prāti DZĪVÒT uz mūsu bērnu rēķina?Vai tiešām vienreiz nevar savest kārtībā ēdināšanas procesu Ogres vidusskolā .Uzskatu,ka bijusī direktore ir spējīga beidzot sakārtot šo sistēmu.

mamma , 2014-09-16 20:16:08

Katrā skolā cita firma.

? , 2014-09-16 21:16:53

Tiešām skolas kafejnīcā ir fantastiskas cenas. Ir dienas, kad bērns nevar pusdienas laikā skolas ēdnīcā izstāvēt rindas un ir spiests iet uz kafejnīcu, lai nepaliek badā. Skumji, ka Ogres novada pašvaldības, domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras un veselības lietu jautājumos to vēl nav savedusi kārtībā.

mamma 2 , 2014-09-17 07:19:27

Nu un ka cita firma, bet prasības taču ir vienādas

To ? , 2014-09-17 07:54:38

Mīlīši nemainās nekas jau 12 gadus tik cik man bērns mācās......tas nav maz laiks.Šis ēdināšanas jautājums Ogres 1 vsk. ir aktuāls, A Tamane saka ,ka var ievest kārtību , nu tad lūdzu Tamanes kundze, lai mani mazbērni varētu ēst par tādām pašām cenām kā Ogres Ģimnāzijā, pacentieties šo jautājumu sakārtot. Tad sanāk tā ,ka 12 gadus it kā dažādas firmas ,bet īstenībā tās pašas ar tādām pašām cenām ,ēdienkarti, cik es zinu ,ka iepirkumi notiek tā kādas prasības noteiktas ,tādām tad vajadzētu būt, izsludinot iepirkumu prasības iesniedz skola, tad iepirkumu komisija sagatavo, apkopo un izsludina iepirkumus????

mamma 3 , 2014-09-17 08:03:56

Jā šogad ir pa voisam švaki ar to ēdienu dārgs un nevar paēst,par izvēli nerunāsim

skolnieks , 2014-09-17 08:06:20

Šobrīd, audzētāji ražotāji daudz ko piedāvā par daudz zemākām cenām, bet tas ir izdevīgi tikai ēdinātājam, viņš protams ņem pretī, bet cana jau bērnam no tā nemainās.

Par cenām , 2014-09-17 08:17:52

tieši tā, un lab, ka man tagad abi bērni mācās ģimnāzijā....

kuka , 2014-09-17 08:39:02

Bija konkurss, izvēlējās ne jau lētāko uzņēmumu, tas tagad attīsta savu biznesu.

kādi vēl iepirkumi? , 2014-09-17 08:56:09

Lūdzu Ogrenet veiciet izpēti un apgaismojiet mūs ar patieso informāciju.

Mamma , 2014-09-17 09:42:24

Ja bērnam ir jādodas pa garo starpbrīdi citur paēst tas ir normāli ????? Tik liela skola. Tad lai dome nopērk pie skolas brīvo zemesgabalu un uzceļ par mūsu nodokļu maksātāju naudu jaunu ēdināšanas bloku skolai kur varētu iet ne tikai skolnieki paēst, bet jeb kurš un par normālām cenām, vai atkal mēs Ogrē svešus - firmas nedrīkstam ielaist.

jaunu ēdināšanas bloku , 2014-09-17 09:46:32

Par tām rindām tas tiesa - nu nevar paspēt izstāvēt tās un mierīgi paēst. Ja skrien ārā ēst vēl tiek sodīti par stundas kavēšanu pat par 1 minūti. Interesanti, skolotāji, izstāvot tādu rindu, lai papusdienotu un steigā burtiski "norijot" pusdienas arī paliktu tik pat iecietīgi pret šo ēdināšanas kārtību? Cik saprotu, mazie kārtīgi paēd un visu paspēj, bet lielie?

mammuks , 2014-09-17 10:13:50

http://www.rebaltica.lv/lv/petijumi/veseliba_latvija/a/1002/kuras_firmas_saimnieko_latvijas_skolu_ednicas.html

100 , 2014-09-17 10:19:06

http://www.ogresnovads.lv/lat/izglitiba/?page=9&doc=15112

100 , 2014-09-17 10:20:08

Nāciet uz Ķegumu tur bērnus ēdina par brīvu , transports arī :)

Lunis , 2014-09-17 11:41:50

Tikko biju 12.00 centa Elvī ,ja Jūs redzētu cik tur daudz bija bērnu, un bērniem rokās šokolādes,čipsi, cepumiņi colas,spraiti tas jau laikam ir labāk . varētu pajautāt Tamanei.

Vairojam biznesu , 2014-09-17 13:09:43

Nu tad jādod darbiņš bērnu toiesību aizsardzības birojam, Beztabu utt, lai pakrata vainīgos. Kurš par to atbildēs. Uzskatu, ka Ogres pilsētas galvas ir vainojami šādā situācijā, līdz ar to viņiem šis jautājums jāsakārto.

Bez tabu , 2014-09-17 13:18:30

Bērns tiešām atzinīgi izsakās par ģimnāzijas ēstuvi - saprotu, ka ir gan ēdnīcas daļa gan kafejnīca. Arī kafejnīcā cenas normālas, es pat brīnos, kā par tādu ciparu var darbūt gatavu to,ko pasniedz bērniem.

ģimnāziste , 2014-09-17 15:09:47

Tamanes kundzei vairs par bŗniem nav nekādas daļas,tagad kā saka ,ir citas prioritātes,skola bija tikai tāds ieskrējiena punkts uz augstākām lietām .bet tas nu ir taisnība,ka bērni skraida brīvstundās pa Ogres kafefejnīcām ,tērē daudz nauda,kavē un nevienam par to nav nekādas daļas.man tiešam prieks,ka ģimnāzijā tik laba virtuve,bet 1.v.sk.tajā pat laikā acīm redzami iedzīvojās uz bērnu rēķina,pie kam ar ļoti negaršīgiem ēdieniem .ja par tādu naudu ēd,tad ēdienam jābūt pilnīgi citas klases,ieteicams pavārei pastažēties kursos,vai kā savādāk,jo ēdiens pašreiz gatavotais ir kāno krievu laiku tašņilovkas.mazie bērni vēl ēd,bet lielie sapro ko ēd un kādam jābūt...

omite , 2014-09-17 16:00:19

Ogres ģimnāzijā nesit čekus, tāpēc tur ir lētāk.

sveta , 2014-09-17 16:26:48

Domā ,ka Ogres 1 vsk sit???

Svetai , 2014-09-17 16:28:38

1.vidusskolā čekus gan sit.Pati esmu redzējusi.Tur viss ir caur kases aparātu.

sveta , 2014-09-17 17:13:48

Cīsiņi arī? Fuiii... Omīte laikam domā, ka Tamane skolā cep kotletes?

? , 2014-09-17 18:58:58

Ogres 1.vsk dod čekus, tam piekrītu gan. Bet negaršīgi gan esot,meita sūdzās. Un viņa ēd visu ,nav izvēlīga.

. , 2014-09-17 19:39:12

Cik noprotu, te bez televīzijas palīdzības nekas nemainīsies.Tamanes pārgudrās runas ir apnicis klausīties .Interesanti,vai jaunai direktorei nekas nav sakāms?Nav ari dzirdēts ,ka šis jautājums uztrauktu jauno skolas vadību,jauno domes vadību.Cik ilgi vēl bērni cietis?

darām ko varam , 2014-09-17 20:11:20

Mīļie vecāki!Jaunā dome ievedīs lietuviešu firmu.Tie gan baros!

pics , 2014-09-17 20:29:51

Citur baro - visi apmierināti. Sliktāk jau nebūs, ja nu tikai lētāk.

protams , 2014-09-17 21:30:34

Skaidrs , tātad vajag turpināt šo jautājumu............................................

....................... , 2014-09-18 13:10:54

Tas turpinās ne pirmo gadu. Pirmklasnieks pēc skolas izsalcis kā vilks. Jādod līdzi sausā paika. Bija laba pavāre, kas tagad mielo Ķeguma skolniekus. Gaismas pilī ar tukšu vēderu - diez kas nav.

sen jau , 2014-09-18 17:16:39

mans berns macas 1 vsk jau piekto gadu un vins ir ljoti apmierinats ar esanu saka ka vienmer ir ljoti liela izvele,vienmer iesaka kaut ko jaunu,,un loti laipna apkalposana,,ari labi tas tas ka virtuve ir atverta veida :)un nav nemaz tik dargi,,gimnazija ir letak tacu kvalitate nav no tam labakajam,respekts pavariem:::::::::::)))))

..... , 2014-09-18 17:42:17

Par izvēli sūdzēties nevar tiešām ! Varbūt šiem kritiķiem vajag pavērot vai viņa bērns tiešām izvēlas ēst siltu ēdienu,lielākā daļa dzīvo uz bulciņam jo mājās vecāki nav reāli daudz ko pat gatavojuši un viņi nezin kas tas ir! Iesaka garšīgu ēdienu,katru dienu kkas jauns. Ir jau zināmi ēdieni ,kurus gatavo vairumā ,jo ēdiens tiek palūgts pagatavot iepriekš un mēs zinām kas viņiem garšo. Vasarā gan vecāki nesatraucas ,kur ēd bērni un cik dārgi. Mīļie vecāki Çili Pica un citas ogres kafejnīcas ir lētākas? Jo tajās Ogres kafejnīcas1. Vidusskolas bērni ēd un ne jau tos letakos ēdienus.
Un ir atšķirība starp negaršīgs ēdiens jeb vnk ir ēdiens ko neēd,tā ir katram cilvēkam,mēs katrs kko needam!

darbinieks , 2014-09-18 20:21:14

Jūsu bērns tiešām apmeklē Ogres 1 viduskolu??????

To ........... , 2014-09-19 16:01:01

Nav jau pretenzijas pret darbiniekiem, bet iet runa par dārdzību. Un ja kas mans bērns nav izvēlīgs

Darbiniekam -mamma , 2014-09-19 16:07:09

Tošņilovkas nosaukumam ļoti atbilst kafejnīca Ilze uz Brīvības ielas.Var lēti paēst un arī iedzert, kvalitāte gan zema.

ēdājs , 2014-09-19 16:23:31

Vakar aizgāju pārliecināties kā tad īsti ir tajā ēdnīcā?!
Paēdu uz 2.30EUR (kartupeļus, mērci, karbonādi un salātus)!!! tas tiešām ir dārgi?! kaut kā neliekās!!! Izpētīju piedāvājumu - plovs 1.50Eur, Sacepums ar gaļu 1.50eur, dienas piedāvājums - 1.42EUR...
Vai tie, kas te kritizē ir pabijuši skolas ēdnīcā un paēduši?! Pirms nosodat kādu vispirms pārliecinieties!!!
Kauns, ka tiek runāts par cenām, kvalitāti un garajām rindām!!!

domes darbinieks , 2014-09-23 09:31:51

katru dienu eju ēst uz ēdnīcu!! man patīk!! Ir no kā izvēlēties katru dienu vismaz 5 gaļas ēdieni!!! un tās pankūkas pildītās - vnk jumtu rauj nost :)
Paldies virtuves strādniecītēm... man garšo!!!

P.S. Pārējie lai piever muti... īpaši tas attiecas uz ģimnāzistiem!!! Pati tur mācījos un zinu kā tur baro un kā naudu ņem (katru reizi citas cenas vieniem un tiem pašiem ēdieniem)

Vika , 2014-09-24 12:51:25

Nu DOMES DARBINIEKAM, es Jums teikšu sēdošam darbam varbūt kā Jums pietiek ar plovu, bet augošiem jauniešiem ar to nepietiek, un beidziet pats vai pati runāt muļķības. Ja Jums ir 3 bērni no 12 līdz 18 gadi nez vai Jūs piekristu šādām cenām. Esmu dzirdējis ,ka drīz to visu redzēsim Bez tabu raidījumā....... Ja nekas nemainīsies.

To Domes darbiniecei , 2014-09-24 20:09:29

Neiet runa par to, ka negaršīgi, bet iet runa par dārgi....priekš skolnieka.

Dārgi , 2014-09-24 20:10:50

Par šo tēmu jau rakstīju gadu atpakaļ - mans bērns sūdzējās, ka nevar paspēt izstāvēt rindas, mērces uzgāž ēdienam virsū (mans bērns mērces vispār neēd), sāļi rīsi, griķi un šogad ir arī dārgāk kļuvis. Ēd kafeknīcā Rūta. Un vispār ja paklausos, tad visi ēd Rūtā (pat skolotāji). Un es sev uzdodu jautājumu, kāpēc lielās ēdnīcas telpas aizņem uzņēmums, kura pakalpojumus izmanti daži? Varbūt samainīt vietām ar kafejnīcu Rūta? Lai tak visi bērni tiek paēst. Un pagājušajā gadā mans bērns biežu vien skolā netika paēst, jo ēdnīcā negaršīgi, bet Rūtā rindas, kuras nevar paspēt izstāvēt. Un tad es sev uzdevu jautājumu, kāda velna pēc skolā vispār ir ēdnīca, ja tur nevar paēst?
Un par dārdzību Ogrē sen bija laiks runāt, jo arī bērnudārzā cenas ir lielākās, man šķiet, Latvijā. Un ne jau pirmo gadu. Šogad dome pielika subsīdijas vairāk, bet tāpat cena ir augsta. Un klā Jūs domājat, bet tas ir tieši tas pats ēdinātājs.

Otrs jautājums, kas mani saytrauc, tas ir par pieejamiem saldumiem un našķiem skolas ēdnīcā. Ir skolas, kur tādas kā sugas nav, bet mūsu skolā vēl jādiskutē ar ēdnīcas pārstāvjiem, kuri no saldumiem ir kaitīgi un kuri nav. Un sākotnēji tika izņemto no plauktiem daži sū...., bet pēc laiciņa tie jau ir atlikti atpakaļ un rullē atkal tāpat uz priekšu. Kāpēc vispār tie nav izņemti laukā, lai bērni ēd veselīgi.
Kur vēl, ja ne skolā vajadzētu iemācīt veselīgu dzīvesveidu. Mājās bērns ir tikai vakaros un brīvdienās. Tāpat, kā mums pieaugušajiem darbs ir kā otras mājas, tad arī bērniem skolā paiet dienas lielākā daļa un tur nemāca, kas būtu veselīugs ēdiens. Un tad brīnamies, ka ēd čipsus, picas, bulciņas un tamlīdzīgi.
Pēc pieredzes varu teikt, ka vietējā vara sāk ieklausīties tikai tad, kad iesaista medijus. Tāpēc uz priekšu BEZ TABU.

SEN SEN , 2014-09-30 10:39:45

Biju aizgājusi uz skolu parunāties!!! Izrādās tur ir ļoti pretimnākoši ēdnīcas darbinieki, kas ne tikai visu izstāsta par ēdienkarti (kas ir ļoti sabalansēta), bet gribētājiem iedod pagaršot!!!
Rindas, jā ir garas, bet tas tikai nozīmē ka ir ok pats ēdiens un cena!!
Mājās ejot redzēju lielus barus uz Elvi kas gāja pirkt čipsus un colu!!!

Pirmklasnieka mamma , 2014-10-01 09:43:06

Vai neuzdodat sev jautājumu, kāpēc ELVI ir pilns ar bērniem, kas grib ēst, jo ēdnīcā taču to nevar paspēt izdarīt.

SEN SEN to Pirmklasnieka mamma , 2014-10-02 13:28:46

SEN SEN lai tu zinatu uz elvi skrien berni lai paestu fri kartupeljus un kolu padzertu.................2.vai esi bijis vai bijusi pat nezinu kafeinica ruta un vispar redzejis ka tur ir divi galdi ka tur var est visa skola???,,,berni tur iet tikai tapec i to varbut tikai tapec ka tur ir kecups un majoneze,,un tiesi tur ir pardosana visadi sud.... ka tu saki ,,,,un vispar pirms kautko komentet atnac un paskaties uz deily kafeinicu,,ta ir visss labaka un kvalitativaka ednica ogre:::)))P.S.un ja dargi,,tads jautajums tu kad ej uz veikalu nemaksa par produktiem???

............ , 2014-10-06 17:38:54

Laikam pārstāvat DAILY kafejnīcu nevis bērnu vecākus.

SE SEN to .............. , 2014-10-10 13:24:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet