Par Ogres pilsētu
Atgriezos o ārzemēm, visi runā ,ka Ogres pilsētu drīz piemeklēs tāda pati situācija kā Ķekavu. Meklēju netā kaut ko par Ķekavu, vienīgi pēdējie raksti par bankrotu..... Tad ko tas arī attiecas uz mūsu pilsētu???
Nav jābrauc uz ārzemēm, lai saprastu, ka Ogre stāv uz vietas.
Stagnē morāli un materiāli.
Nav jābrauc uz ārzemēm, lai saprastu, ka Ogre stāv uz vietas.
Stagnē morāli un materiāli.
taisnība jau ir , iepriekšējā domes vadība pa 20 savas darbības gadiem sataisījusi milzīgus parādus, dod dievs veiksmi un spēku esošajai vadībai vēl kaut ko saglābt...
ogre tagad vāc iepriekšējo gadu sekas...
tādi, kā tu ,jau nu ir īstie spriedēji ! klaiņotāji ! padzīvo šeit- pastrādā Ogres labā, tad runā!
Nu skarbi teikts par mani.Jā, neesmu iedzimtā ogrēniete, bet 11.gadus ļoti labi maksāju nodokļus! Un darīšu to turpmāk! Ko iesakāt citu?Vai visiem jāstrādā domē un pašvaldībā? Diez vai, jebkurš darbs jādara.
Nu gan īstie ogrēnieši galvas pacēluši! Strādā vai nestrādā Ogrē - galvenais, ka nodokļi jau aiziet uz deklarēto pilsētu.
Nevaidzēja pieļaut,ka 20 gadus sēž domē idiotu bars ,kuri pa šiem gadiem pievārījuši pilnu Ogri ar sūdiem un nu tagad grib lai jaunā dome dažu mēnešu laikā šos sastrādātos sūdus un nelikumības sakārtotu,bet diemžēl tas prasa laiku, uz katra stūra ir sastrādātas Bartkeviča nelikumības!
Nav ko sūkstīties - tauta pati taču visus ievēlēja.
Man gan Ogrē patīk dzīvot! :D
Tā viš i tā tā dzīv paiet :)
Ogre uz citu pilsētu fona izskatā katastrofāli-mājas šausmīgas, ielas arī, par trotuāriem nerunāsim.Eiropa dod naudu tikai vajag paņemt.Visi Latvijā jau pa to naudu saremontējuši pilsētās visu ,ko var.Man neērti vest ciemiņus pie sevis,visi ,kas atbraukuši, šausminās,pat TV ņirgājās par OGRI.Lai Dome pabraukā pa jebkuru Ziemeļlatvijas pilsētu,nevis pa ārzemēm,tad lai salīdzina,bet ,laikam, jau kauns...
Es tikai pavisam nesen pārcēlos dzīvot un strādāt uz Ogri. Lieliska pilsēta, lieliski cilvēki.
Viena otra Rīgas pievārte un pati Rīga ir traģiskākā stāvoklī kā Ogre.