Latvju bērni danci veda
Pamatīgi nošokēja Ogres slimnīcas un Ogres novada Domes atteikums noorganizēt vienu ātrās palīdzības brigādi uz šo pasākumu. Paldies Valmierai, kas neatteica savu palīdzību. Negribas man ticēt, ka nu šodien bija visas Ogres brigādes aizņemtas un ir tik pēkšņi traks šoferu trūkums. NEVAJAG! Domei ir pamatīgs kauna traips pa visu Latviju. To redzēja visi!!!!! Man ir ļoti skumji, ka mūsu domei ir tāda attieksme pret mūsu nākotni, pašu dārgāko - bērniem!!!!
Ko var darīt ,ja Ogres slimnīca atsaka,Ilmārs to visu nokārtoja.Un man liekas,ka ir pilnīgi vienalga no kuras pilsētas dežurēja ātrās palīdzības brigāde.Galvenais,ka šis pakalpojums bija nodrošināts( un vēl nauda ietaupīta)Kāpēc atkal vajag gānīt domi?.Viss tak noorganizēts.
Vai tikai neesi pati no domes?
kāda gan tur attieksme - nu, nomirs kāds, lūk tā būs ekonomija .... . tiešām kauns Ogres Domei!!!
Kam un ko atteica Ogres novada dome? Nevaru saprast - te kāds dzied jau sen iemācītu dziesmiņu, vai arī galvā tam ir riktīga putra???
Ogres slimnīcai ar domi vispār nav nekāda sakara. Tikai tik daudz, ka tā atrodas Ogres teritorijā un viss.
Ātrā palīdzība dežūrēja, diemžēl nācās izmantot tās pakalpojumus. Un patiesībā cietušajiem vienalga, vai tā no Ogres, vai no citas vietas. Galvenais, ka sniedz pirmo palīdzību.
es pasa dejoju