politiskās kaislības
Vai Artūrs Mangulis vada domi?
Protams, nē. :)
a ko viš vada??
Lai pēkšņi viss notiktu normālās "sliedēs"? Pēc tā, kā bija? Īsa atmiņa Jums, mīļie!
Reti, kur cilvēki valda tik ilgi kā Ogrē bija, lai nemanot šajā laikā tiem zustu robežas ... visā! Tagad taču ļaujiet sākt strādāt, aptvert, kā...
Agrāk Pauls Treimanis (domā E.H.) vai katru dienu kaut ko uzrakstīja Ogrenetam, nu nekā. Paulītis laikam pēkšņi aizmirsis alfabētu. Ar to brīdi, kad nomainījās domes vadība, tāds klusums, ka nākas domāt Ogrē iestājusies leiputrija.
Domi vada Helmanis. Tā nu tas ir ...
Man, piemēram, šķiet simpātisks jaunais domes sastāvs - nav ne vainas nedz Mangulim, nedz Helmanim, nedz Vecziediņai. Ļaijiet strādāt jaunajiem! Bez ironijas to saku.
Izkatās , ka mangulis ir pilnīga marionete bez teikšanas....
Domi Vada Helmanis, kustina Manguli pa savam, pats nav tik inteliģents un ar tādu slavu, lai vadītu domi. Sasmērēs nabaga Manguli.
Citējot: "Nākot uz interviju Rīgas domē, nejauši noklausījāmies, kā gide ar neviltotu sajūsmu stāsta krievu tūristiem par Nilu Ušakovu. Tik jauns mērs, bet tik spējīgs un talantīgs, ar brīnišķīgu komandu!"
"Uzskatu, ka šobrīd Ušakovs ir viens no talantīgākajiem politiķiem Latvijā. Mani vienmēr pārsteigušas viņa darbaspējas un radošā pieeja jautājumu risināšanai, kā arī tas, cik labi mērs orientējas pilsētā, atceras katru detaļu, niansi, kā arī cilvēkus, kas viņu ir uzrunājuši. Ja vajag Bolderājā uzstādīt soliņus, uzreiz tiek izsauktas atbildīgās personas un norīkots — šajā sezonā tam jābūt paveiktam. Piemēram, Ušakovs nekavējoties reaģē uz Rīgas iedzīvotāju lūgumiem un ierosinājumiem, kas tiek izteikti tviterī. Savukārt mans un pārējās komandas uzdevums ir visas šīs idejas un vēlmes juridiski un finansiāli sakārtot."
Datums: 09.05.2014
Izdevums: Diena
Rubrika: SestDiena