Jautājums A.Mngulim
Cik zināms Mēra kungs diezgan bieži ir uzstājies kāzās un līdzīgos Privātos pasākumos. Vai tiešām ne par vienu no tiem viņš nav saņēmis atalgojumu? Vai varētu būt tā, ka varbūt viņš šos ienākumus ir piemirsis norādīt amatpersonas deklarācijā un līdz ar to arī samaksāt nodokļus?
zinu , ka tu esi lasījis un nodevis tukšās pudeles, bet savā deklarācijā neesi to uzrādījis, nodokļus arī neesi samaksājis, bet ja nopietni - nav ko darīt ka nodarbojies ar muļķībām? Ej izvingrini kājas un paskrien pa Zilajiem kalniem, pierodi pie domas , ka Mangulis jau tevi atpakaļ darbā neņems.
Jautājums tiešām labs:)
Gan jau tāda pati, kā par Bartkeviča jauno māju...
Kad tiks izsludināts konkurss uz brīvajām direktora vietām Ogres 1vsk. un Ogres mūzikas skolā?
projām jāiet, projām jāiet ...
kas tad tagad sanāk? j a es sēžu domē un par privāti draugu vai ģimenes draugu pasākumi, kāzas, kristības māsīcas bērnam - man par piedalīšanos jāmaksā nodokļi? KAs - man dominiekam nevar būt ģimenes pasākumu? Tu maksāji nodokļus par savas māsas kāzām? Māsa tev maksāja ka ieradies?
Kas par debilu jautājumu.
Atbilde Bartevičam ar sievu un Pūķei ar vīru liecieties vienreiz mierā!
es arī zinu konkrētus cilvēkus, kas jaunajam mēram maksāja skaidru naudu par spēlēšanu pasākumos. pati biju tajos pasākumos. fui , jaunajam mēram!
Nejauc pirstu ar to, kas tev tikai sapņos rādās. Neticu, ka Mangulis, būdams mēra amata, par naudu uzstājas kāzās.
Vai Jūs vienmēr esat gatava samaksāt PVN par saņemtajiem pakalpojumiem? Es stipri šaubos!!!! Ļoti šaubos!!! Vai tirgū visiem prasiet čeku? Mājas meistaram apmaksājiet rēķinu oficiāli? Diezvai, tāpēc netēlojiet svēto nevainību, paskataties savā kabatā un sirdsapziņā.
un vai tad man vienmēr prasiet čeku ? netēlojiet svētos! Tas kurš iesācis diskusijas tēmu ir vienkārši skauģis un acīmredzot Mangulis viņam ir uzkāpis uz varžacs
Zaudētāji , samierinaties ar to , ka neesat vairs pie galvenās vadības stūres un beidziet te ņemties!
varbūt ne visi ir līdz galam godprātīgi līdzīgās situācijās, bet , ja tu esi kādas pašvaldības vadītājs vai jūties tik atbilstošs, ka pretendē uz šādu amatu,tad sirdsapziņai jābūt tīrai un rīcībai ir jābūt kā paraugam citiem.
un cik tad kāzās kopš amata ieņemšanas varētu būt piedalījies Mangulis, ja amatā ir tikai kādu nedēļu?
labs jautājums :-)
Pleka-vai Bartinam sirdsapzina tira un Pukei?
Jājautā vai Pļekai pašai sirdsapziņa ir tīra,,,Pļeka laikam tā pati P ir
Tāpēc es nevēlos būt pašvaldības vadītājs, jo nav tīra. Ja būtu iespēja iet, tieši šī iemesla dēl nekandidētu.
Которые тут временные?
Слазь!
Кончилось ваше время
Nav jau runa, cik kāzās spēlējis pēdējo nedēļu laikā, bet par principu. Arī Zatlers, kad tika iecelts par Valsts prezidentu, atzinās, ka ņēmis aploksnes kā pateicību un nav maksājis nodokļus. Godīgi pateica un godīgi taisnojās vēl ilgi. Normāla situācija, kad politikā ienāk jaunie - tiek vērtēti un ķidāti ne pa jokam. Ja ej politikā, ar to jārēķinās.
Gan jau ka Zatleram nejautāja anonīmi un pa internetu? Normāli pajautā, gan jau ka tev atbildēs. Tikpat labi varēja būt, ka viņš dziedāja, bet naudu saņēma sieva, kura arī uzstājas, vai ne?