Atbildīgā sekretāre
Kā gan Ogres novada domes Lietvedības nodaļas atbildīgā sekretāre var nopelnīt vidēji 1000 latus mēnesī?
Oho, es ar gribetu tur par sekretari. Biksu normala alga....
Varbūt brauc vasarā lasīt zemenes un vidējais samāk...
murgs.
kura ir lietvedibas sekretare?
kādas zemenes! tas redzams vinetas t. amatpersonas deklerācijā
Ja esi radošs un pārliecināts par sevi, nebaidies uzņemties atbildību, vēlies mācīties un apgūt modernākās tehnoloģijas, proti un vēlies labi strādāt, par to saņemot pienācīgu atalgojumu, aicinām pievienoties! Nīkuļus, sliņķus, dzērājus, lūzerus un gauduļus lūdzam netraucēt!
Gribu pie Luņa par sekretāri! Tai alga vēl lielaka!
Lunim nav nekā, izņemot veco datoru.
Toties Lunim ir sirdsapziņa!
jautrā : Man šausmīgi auxstas prasības :):) http://www.ogresbalss.lv/bacc/IMG_5903_tuss.jpg
taa viena aiz muguras - meita vai sieva?
asd : Kā tev grībētos ?
Reiz man labi apskaidroja Eiropas filozofiju šai jautājumā "Otrās puses nāk un iet , tās priekš mums nav nekas , vienīgais kas pieliek ko mēs atzīstam tas ir bērni"
Jā,tā ir laba aldziņa!Tā ir oficiāla,vai konvertā?Ko tur tādu dara,ka tik liela?
Vai tas ir par Vinetu Tanni???
ziņkārīgā : Oficiālajā amatpersonas deklarācijās mēdz uzrādīt arī "Konvertus" ?
Es diemžēl zinu ko tur dara!
ES ARĪ GRIBU TĀDU ALGU!!! Vienīgā izeja - jāguļ ar bosu!
bosam ar pensionāri jāguļ?
citas iestādes sekretāre : Vai vai , sasapņojies :) Man gan ar visas laulenes reiz bijušas personīgās sexretāres TAČU algas apmēros tas nekādi neizpaudās. Domāju šeit nav savādāk , pārāk uzkrītoši būtu.
Luni, Tu visu nezini! Pajautā Laijai?
Turkalnietis : Ja ienāks pajautāšu , es tāds.
Ogres 1.vidusskolas vēstures pulciņš atgādina - 80 лет назад, 13 февраля 1934 года, в Чукотском море был раздавлен льдами пароход Челюскин.
Vina sava deklaracija ierakstijusi,ka lasija zemenes?Tad es esmu lidojis kosmosa!
2014-02-14 21:59:02 : Neviens nav aizmirsts nekas nav aizmirsts , droši http://www.ogresbalss.lv/?p=5688
Kurai tad ir tada alga?Tai rizajai ar vienmer neapmierinatu gimi?
cikita : Nē nē , tā nebūs īstā . Par to ko šeit runā tā esot APMIERINĀTĀ , tā vismaz zinātāji te stāstot.
Tiem, kuri ierauga tevi, ģīmis vienmēr ir neapmierināts. Man arī.
gardi pasmejos...
špakteles jau mums vēl daudz,varam aizdot,ja pietrūkst!