Bartkevičs izmisīgi meklē glābiņu
Bartkevičs sapratis, ka ir ziepes. Un lai NA – Helmanis + VARAM – nenoņem viņu no amata, lūdzis aizstāvību "Vienotībai". Par to Edvīns pretī sola, ka vēlēšanās partija "Ogres novadam" kandidēs no "Vienotības" saraksta. Ko par to sakāt? Ņemt mums viņus?
Ja visas cūkas vienā aizgaldā, man tikai vieglāk... Lai jums visiem "Par Labu Latviju" skuju taka!
nu tad V zaudēs, būs slikta slava...
Vai es palikšu aiz borta? Kāpēc mani esat ignorējuši?
Kā "palīdzēja" Šleseram, tā tagad "palīdzēs" Solvitai. Laimīgu skuju taku!
Vai tad ar "Vienotību" jau tik čābīgi, ka nekā labāka nav ko likt sarakstā?
Ko? Paldies, es tad tikkai par VL....... un manējie arī. Es iziešu uz principu!!!!!!!!!!!!!!!!
NOST AR FUNKCIONĀRIEM. Lai Ogre mostas no miega un vērdzības! Es vēlos visskaistāko pilsētu Latvijā!!!! Visinovatīvāko, ģimenēm un jauniešiem draudzīgāko!
Kur tāds info KamparZaķim?
A bet N.A. Helmanis kopā ar VARAMu Cilinski putekļus rīt ne z*******ja?
Edvīns vienmēr ir bijis nosvērts stratēģis . Ļoti pareizi rīkojas, ka nenolaižas līdz NA zemiskajām metodēm. Tikai īstermiņā iespējams uzturēt skaistu, tukšu uzpūstu burbuli. Visos laikos ir bijuši sīki huligāni, kas uzdodas par īstiem taisnības cīnītājiem. Aiz viņiem, cēlā mērķa parasti stāv dažu cilvēku personīgās intereses.Edvīn, ir pienācis laiks salikt punktus un ierādīt katram savam līmenim atbilstošu vietu.Kādam arī jāmāca babaji kauties āfrika..
Ar politiku man nav nekāda sakara, bet Bartkeviča demagoģija piegriezusies pavisam un galīgi. Tā pēdējā murgošana de facto, kur viņš policista avāriju salīdzināja ar abortu, nu vispār zem katras kritikas. Bet, ja ticēt KamparZaķim, tad boss baigi piezīdies pie mēra krēsla. Nesimpātiski.
Ja Bartkevičs būtu stratēģis tad būtu izmantojis visus politiskos spēkus lai Ogre plauktu! Trūkst vecajam komunistam pelēkās vielas!
Gudri d...t nav malku cirst! Ja esi tik gudra - nāc viņa vietā.
Edvīns ir bijis nosvērts? Lēkšanā uz galda ar kājām, sapulces laikā ir nosvērta cilvēka rīcība? Pēdējā laikā viņš uzvedās kā tirliņš!
Re, ar kādiem gājieniem šamais tik ilgi tai krēslā noturējies. Ir jau, ir aizsēdējies. Un sāk ost pēc lūzera.
Tad Bartiņš grib iet Strīķes pēdās: viens atbrīvo, otrs atjauno? Smagas dienas Laimdotai. Līdzjūtība.
Izskatās, ka Helmanim par tiem 83 000 būs taisnība, ja jau šis gatavs tik nesaderīgai aizmugurei...
Ja "Vienotība" ar aizmuguriskām sanāksmēm pat Dombrovski uzmeta (skat. žurnālu "Iŗ" par valdības krišanu), tad Edvīna cerības ir ļoti naivas un vājas...
Edvīn kad beidzot Ogrē būs normāla avīze un portājs. Piegriezušies tie Helmja ķengu portāli
Saņemšu kukuli par dambja celtniecību un bērnudārza siltināšanu tad arī būs!
Ieklausies domes vadoņa teiktajā- ne jau aiz borta , bet aborta, nebūs jau avārija