Vienotības sakāve Ogrē
Vienotības kašķēšanās rezultātā varas partija knapi pārvar 5% barjēru. Kas pie tā ir vainīgs? Ka Valda sakašķējās ar Vecziediņu un izstūma konkurentu no partijas? Vai tāpēc, ka Valda ir krimināli sodīta par dokumentu viltošanu? Kā Jums liekas, kāpēc mūsu vienotība bija tāda par kuru negribējās balsot.
Valda ir spējīga kakas lasīt pa Zilajiem kalniem bet ne partiju vadīt!
Valdai tagad aplis jātaisa pie Ziliem kalniem, viņai nav laika.
Lieciet mani mierā es esmu ļoti gudra un man padodās dažādi paraksti! Tikai dažreiz mani pieķer un soda, bet tā es esmu gudra!
Ja jūs V. Gaile lasiet šo forumu, iesaku padomāt par Zilo kalnu atkritumu urnu nomaiņu pret lielākām. katrā ezera pusē. Tas kas tur darijās brīvdienās.......... uN jums ir jāuzliek zīmes pludmalē, kā tur jārīkojas. Ka nedrīkst piesārņot, piemētāt, lauzt un ārdīt. citādi sanāk, ka nekas nav aizliegts.... viss ir atļauts.
Valda ir suņu un dzīvnieku nīdēja!
Diemžēl mūsu mežam beigas-izzaģēti koki no Mālkalnes puses,kapiem tik liels gabals priežu meža izlīdzināts,pāri 4 kalniņam ievilkta elektrība,veidojot slēpošanas trassi arī koki izzaģēti.Toties ar suņu kastēm viss kārtība,informāciju zīmes stulbas nevienam nevajadzīgas.
Valda izpostīs Vienotību un nākošās vēlēšanās viņa vairs nepārvarēs 5% barjeru! Nēsmu stūrgalvīgāku un glupāku būtni redzējis.
Skuju taka tai vienotībai, kam tie jenoti vajadzīgi?
Valdai ir sena slikta slava ,jau no tiem laikiem kad viņa dirnēja Ogresgala kantorī............
Kas tik precīzi ir iesaucis par Kaku Valdu?
KAD PĻAUS ZĀLI???????????????? Pie domes nopļauts un tas arī viss?????????????????????? darbs padarītsssss?????
gailes lielākā nelaime ir prāta trūkums, viņa pati to neapzinās. Kā ver muti vaļā, tā birst muļķības ārā. Līdzjūtība Vienotībai un cepums Vecziediņai, ka laicīgi un veiksmīgi pameta šo grimstošo kuģi!
Vienotībai bija ļoti vājš saraksts. Būtu gājušas abas dāmas kopā,tad uzreiz cita lieta! Domāju, ari finasiāli tas ir izdevīgāk kā rauties pa vienam. Par saprāta balsi to nenosauksi. Es, kas biju uzticams Vienotības balsotājs, nobalsoju par Iedzīvotājiem. Gaile ir ļoti pelēka persona, tas vēl maigi pateikts.
Nevis pelēka bet glupa suņu nīdēja!
Ko jūs mani ķengājat , es taču nekad neveru muti vaļā , nesaprotu par ko tur domes sēdēs runā...nu jā, ja prasa Bartkevičs - piekrītu , ja prasa Helmanis -piekrītu...., bet es jau neko sliktu negribu , tikai kadēļ mani sauc par politisko prostitūtu?
Vilks spalvu met, bet tikumu ne - tas par Gailes kriminālsodāmību.
Jūs mani apmelojat es esmu gudra un visu zinu!
Ko sēj, to pļauj. Parasti tā ir, vai nu šī reize būs izņēmums?
Gaile,i tā bija pēdējā iespēja, kaut kā iedulburēt domē.Pēc visa spriežot viņa nemaz nemāk godīgi strādāt.Ar visām Zilokalnu suņu kakām uz izgāztuvi.