Skreilapiņas
Svētdien notika slepena sanāksme, kurā piedalījās Edvīns Bartkevičs, Māris Kapusts, Māris Legzdiņš, Inga Latkovska un nolēma izplatīt pret Helmani vērstas skreilapiņas!
Tikko Tu biji uzņēmējs... Tava neizglītotība Tevi nodod.
Vai tad uzņēmējs dzīvo bez vārda? Paldies, uzņēmēj Valdi, par info! Tad jau šamējie stresā. Gaidīsim to melnā PR lapiņu.
Lūdzu, esi tik laipns un apskaties pareizrakstības vārdnīcā, kā latviešu valodā tiek rakstīts Tevis izveidotā teikuma 1. vārds. Tava izglītotība spraucas ārā pa visām vīlēm...
Brīžiem liekās, ka te sarakstās un diskutē paši deputāti:-))))
Skreilapiņu varoņi ir zināmi ! Kas pasūta melno PR un kam un par ko, viss ir skaidrs. Daidam gala produktu!
Man gan liekas, ka te ON PR spečuki tusē, jo visu laiku apnicīgi zelē pareizrakstību. Es nudien komentos nelienu pareizrakstību meklēt, tam man ir vārdnīcas.
Tad skrejlapa iznāks izsmalcinātā valodā? Būs kruzuļots melnais piārs par Helmani?
Kāds te sakars ar izsmalcināto valodu??? Man smiekli nāk par šito'"ņemšanos":-)
Vai kāds jau ir dabūjis to avīzi par Mālkalnes noslēpumiem?
kur skrejlapiņas dod? sadrukājāt jau?
Es gan neredzu , ka kāds būtu kustinājis Helmani. Bet Helmaņa līdzskrējēji gan izplata melīgus rakstus PAR VISIEM . Galvenais PAŠSLAVINĀŠANA visās jomās. Atkal ar galviņu slimie ies otrā galējībā. Ievēlēs plātīzeri un kā dabūs atpakaļ , ta bez biksēm paliks. Nebūs vairs uz ko vainu likt.
Man neviens nav devis melīgus rakstus. Par Kārkliņa rebēm bija taisnība, par estrādi, bērnudārzu, Graudiņu u.c. arī. Kas tie par MELĪGIEM rakstiem un par kādiem VISIEM?
Ogrē runā, ka mēra krēslu noskatijis Širovs. Šodien saņēmu nacionālās apvienības lapeli ar deputātu kandidātiem. Širovam unHelmanim tādas lielas bildes, pārējiem mazākas. Secinājums - mēs esam galvenie - pirms vēlēšanām Helmanis, pēc vēlēšanām Širovs. Ko Tu lasītāj domā/
Laba doma, Širovs ir saimnieks.
Mazāk pļāpāt vajag, tu ar vari to krēslu noskatīt, bet... to, kurš būs pr-tājs, izlems deputāti. Ne tu un ne Širovs.